İyi geceler Can'ım sende Allah'a emanet ol bende öpüyorum KocamanCanlar bende yavaş yavaş yamuldumyatayim en iysi bnyo mayistirdi. Öpüyorum sizi ve bebislerinizi Allaha emanet olun:-*
Öpüyorum canım seni ve bebişini Allah'a emanet olCanlar bende yavaş yavaş yamuldumyatayim en iysi bnyo mayistirdi. Öpüyorum sizi ve bebislerinizi Allaha emanet olun:-*
Renkleri cokkk guzelll
Çok hoş bende int. Gördüm hatta örümüde kolaya benziyor ama zor geldi
Bana da zor geldi belki anneme veya kayinvalideme söylerimÇok hoş bende int. Gördüm hatta örümüde kolaya benziyor ama zor geldisen yap minnak kullansın :)
Bana da zor geldi belki anneme veya kayinvalideme söylerim
Efendim canımEsra ablaaa
Ablacim ben de yatıyorum sana minik kuşunla Allah rahatlık versinEfendim canım
İyi geceler canım benim sizede minik kuşunla Allah rahatlık versin yarın grş üzere hoş kalınAblacim ben de yatıyorum sana minik kuşunla Allah rahatlık versinyarın görüşürüz
İyi geceler canım benim sizede minik kuşunla Allah rahatlık versin yarın grş üzere hoş kalın
Bütün gün uyuklayınca uyku hemen gelmiyor
Canim simdii gordumm harikaa olmuss pempis pempiss tam prenseslerr laikk Allah saglikla huzurla buyumesini nasip etsin cnm masallahKızlar bebisimin odası tam bitmedi ama elif resim istemiş gönderdim bende
Tesekkur ederim cnm benm en guzeli Alp oglumuzun olsun inşallah . Begenmene sevindimCanim simdii gordumm harikaa olmuss pempis pempiss tam prenseslerr laikk Allah saglikla huzurla buyumesini nasip etsin cnm masallahcok beyendmmm
Benim erkek kardeşim de 4.5 kilo doğmuş annem hep balık yemiş. Dediğin gibi sonradan çok zayıfladı :)Annem öyle kilolu olsun diye özel bişey de yapmadı tombalak bişey çıktı bizimkiama şimdi ilkokul 2. Sınıfa gidiyor çok zayıf ve kilolu doğan bebekler ilerde büyüdüğünde bağışıklığı zayıf oluyor çabuk hastalaniyir diyorlar kardeşim öyle gerçekten
Tamam canım ben de öyle yapayım bir paket deneme amaçlı alayım :)Az ama ya aldığımız iyi gelmezse birde o var canım emin olamadığımdan 1 paket aldım birazını çantama birazda evde bakalım
Olsun abla acemiliği atarız biz de yakındabugün münevver teyzeyle konuştum bebeğinin gaz sancısı olursa rezene çayı iç dedi şimdiden tüyolari veriyor sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?