ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Haha ayni durumdayiz Elif cim bende acip acip izliyorum hareketlerini annem usutcen ort cocugu diyo

Kızlar buda benim ponçik kızımın yatağı tek kareye hepsini alamadım :) beşiği daha kurmadım onu odama kuracağım ele avuca gelince artık burada yatacak :)

Eklentiler

• image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 22
Devlet hastanesinde sezaryen yapmıyorlar dedi bir arkadaş. Ben ısrar etsem doktorun yapmıyorum demek gibi bir şeyi olur mu of kaldım bu berbat şehirde. Doğum da yapacak yer yok

Canim maalesef devlette istege bagli sezeryan olmuyor bebek ters olucak zorunlu bir durum olacak ki sezeryana alsinlar. Herseyin hayirlisi

Psikoloji onemli canim eger kotu anilarin aklina gelip huzursuz olucaksan sezeryani dusun derim bende. Ama simdiden git ozele planli alir bebegini insallah kuvoze de gerek kalmaz

En iyisi. Valla kizlar kimseyi dinlemeyin. Herkes farkli sanci cekiyo herkes farkli doguruya Allah cumlemize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin insallah

Canim maalesef devlette istege bagli sezeryan olmuyor bebek ters olucak zorunlu bir durum olacak ki sezeryana alsinlar. Herseyin hayirlisi
Ayrıntılı ultrasonda plasenta previa marginalis demişti doktor bana. Yani rahim ağzına yakınmış plasenta. Sezaryen önermişti onu da diyeceğim bakalım canın . Olmadı muayene etsin kendi görsün.

Psikoloji onemli canim eger kotu anilarin aklina gelip huzursuz olucaksan sezeryani dusun derim bende. Ama simdiden git ozele planli alir bebegini insallah kuvoze de gerek kalmaz
Canım galiba öyle yapacağım. Zaten özelde yaptırıyorum takibimi. Olmadı doğuma da oraya gideceğim.

Ben simdilik iki paket aldim toplam 100 adet bi 100lu daha almayi planliyorum. Uzun sure gider diyorum 1numara cunku 2-5kilo arasi
Ben de öyle yapacaktım da arkadaşlar belki bez iyi gelmez pisik olur dediler o yüzden küçük paket prima ile deneme yapacağım canım

Kizlarr Selam;
Dun gece ben yokken baya kaynatmissiniz bakiyorum.
Bugu ilk nst deneyimini yasadik kizcemle karina iki tane bant baglaniyo bu bantlar kucuk bi ekrana bagli hemsire elinize bir buton veriyor bebeginiz her hareket ettiginde butona basmanizi istiyor. Bi bant bebeginizin hareket ettigindeki kalp hizi bir bant sanci. Benim minnosum baya aktifti surekli butondaydi elim. Sonuclarimizi doktora gosterdik masallah hareketli dedi. Sukur sikinti yok. Kizim 33+4 gozukuo bugun gecen haftaya gore 2gun ondeyiz kilomuz 2256gr boyumuz 46cm. cok sukur sagligi sihhati yerinde.hala basagi pozisyondayiz.insallah boyle gider.Bir sonraki randevumuz 9ocak

Oyy maşallah kızımıza sağlıkla kucağına almak nasip eder rabbim işallah :) kilosu da iyi ilk deneyimini yaşadın sıra bizde benimde 4 ocak Allah izin verirse bakalım benim kızcem ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…