Saoll esracim beyenmek ne kelime bayildimmm onlari yerim yan benn hepimizinn bebisleri farkli guzel ve yakisikli olucaklar:)Tesekkur ederim cnm benm en guzeli Alp oglumuzun olsun inşallah . Begenmene sevindim
Hele benn surekli karnimi acip izliyorumm esim diyoo iyice kafayi yedin 7 24 karnini izliyon annelik dedimm bide surkli esime bak burda yatcak burda sevcez felan hep bebisimle ilgilii konusuyorummm:) bu arada esim de 7 subata yillik iznini aldi dogurunca yanimdaa kalicak annm gelicek kalicak ama o olsun yanimda hepp esim zaten kv eltim fln ayni apartmandayiz yardim cok ama ben e cokk onu istiyorumm yanimda
Devlet hastanesinde sezaryen yapmıyorlar dedi bir arkadaş. Ben ısrar etsem doktorun yapmıyorum demek gibi bir şeyi olur muof kaldım bu berbat şehirde. Doğum da yapacak yer yok
Moralim çok bozuldu canım ya. Gözlerim doldu şu an. Ben normal doğumdan çok korkuyorum. Kürtaj olduktan sonra hiç istemiyorum. Psikolojik olarak yıkıldım şu an
Kızlar buda benim ponçik kızımın yatağı tek kareye hepsini alamadım :) beşiği daha kurmadım onu odama kuracağım ele avuca gelince artık burada yatacak :)
Canım ben iki kez kürtaj oldum ikisi de 2.5 aylık kalbi durdu. Sonra iki kendiliğinden düşük. Rahim filmi ve histeroskopi de oldum. Normal doğumu hiç istemiyorum. Bunları yaşamasam belki böyle olmazdı ama o çatala çıkmak bana hep kürtajlarımı hatırlatacak.
Ben zaten anneme soyledim ablam ve senin haricinde kimseyi aramiycm tlfnlarina cevap vermicem dedim.küsende küssün yani ne yapayim doğuma az kaldı herkes korktuğumu biliyo ama saçma yorumlar yapmayida ihmal etmiyorlar.dogurdukran sonra hayirlisiyla ararim dedim şuan olumsuz konuşan hiç kimseyle konusmuyorum
1 numara bebek bezini kimisi az al diyor kimisi iki günde yarısı bitti çok al diyor. Kaçlı alsam ki yenidoğan 1 numaradan?
Ayrıntılı ultrasonda plasenta previa marginalis demişti doktor bana. Yani rahim ağzına yakınmış plasenta. Sezaryen önermişti onu da diyeceğim bakalım canın . Olmadı muayene etsin kendi görsün.Canim maalesef devlette istege bagli sezeryan olmuyor bebek ters olucak zorunlu bir durum olacak ki sezeryana alsinlar. Herseyin hayirlisi
Canım galiba öyle yapacağım. Zaten özelde yaptırıyorum takibimi. Olmadı doğuma da oraya gideceğim.Psikoloji onemli canim eger kotu anilarin aklina gelip huzursuz olucaksan sezeryani dusun derim bende. Ama simdiden git ozele planli alir bebegini insallah kuvoze de gerek kalmaz
Ben de öyle yapacaktım da arkadaşlar belki bez iyi gelmez pisik olur dediler o yüzden küçük paket prima ile deneme yapacağım canımBen simdilik iki paket aldim toplam 100 adet bi 100lu daha almayi planliyorum. Uzun sure gider diyorum 1numara cunku 2-5kilo arasi
Ay çok şeker olmuş hayırlısı ile içinde yatacağı günlere de kavuş canım :)Kızlar buda benim ponçik kızımın yatağı tek kareye hepsini alamadım :) beşiği daha kurmadım onu odama kuracağım ele avuca gelince artık burada yatacak :)
Ben de öyle yapacaktım da arkadaşlar belki bez iyi gelmez pisik olur dediler o yüzden küçük paket prima ile deneme yapacağım canım
Kizlarr Selam;
Dun gece ben yokken baya kaynatmissiniz bakiyorum.
Bugu ilk nst deneyimini yasadik kizcemlekarina iki tane bant baglaniyo bu bantlar kucuk bi ekrana bagli hemsire elinize bir buton veriyor bebeginiz her hareket ettiginde butona basmanizi istiyor. Bi bant bebeginizin hareket ettigindeki kalp hizi bir bant sanci. Benim minnosum baya aktifti surekli butondaydi elim. Sonuclarimizi doktora gosterdik masallah hareketli dedi. Sukur sikinti yok. Kizim 33+4 gozukuo bugun gecen haftaya gore 2gun ondeyiz kilomuz 2256gr boyumuz 46cm. cok sukur sagligi sihhati yerinde.hala basagi pozisyondayiz.insallah boyle gider.Bir sonraki randevumuz 9ocak
Aynen ozlemcim annem banada diyo ort usutcen ne aciyorsunn diye:dHaha ayni durumdayiz Elif cim bende acip acip izliyorum hareketlerini annem usutcen ort cocugu diyo
Esraa ablaa cok guzell olmusss masallah bayildimm bak simdii sana ne aticammmKızlar buda benim ponçik kızımın yatağı tek kareye hepsini alamadım :) beşiği daha kurmadım onu odama kuracağım ele avuca gelince artık burada yatacak :)
Kızlar buda benim ponçik kızımın yatağı tek kareye hepsini alamadım :) beşiği daha kurmadım onu odama kuracağım ele avuca gelince artık burada yatacak :)
Evet aynı canım pişti oldukEki Görüntüle 1930405 simdi asadaki arkadasa indim onunda bak besigi ayni :esra abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?