Evet aynı canım pişti olduk
Inşallah canım ya kıyamam onlara2paket 50lik huggies aldim. Bide prima alicam yenidogan bakalim. Insallah pismez kuzularimiz
Maşallah canım :)Kizlarr Selam;
Dun gece ben yokken baya kaynatmissiniz bakiyorum.
Bugu ilk nst deneyimini yasadik kizcemlekarina iki tane bant baglaniyo bu bantlar kucuk bi ekrana bagli hemsire elinize bir buton veriyor bebeginiz her hareket ettiginde butona basmanizi istiyor. Bi bant bebeginizin hareket ettigindeki kalp hizi bir bant sanci. Benim minnosum baya aktifti surekli butondaydi elim. Sonuclarimizi doktora gosterdik masallah hareketli dedi. Sukur sikinti yok. Kizim 33+4 gozukuo bugun gecen haftaya gore 2gun ondeyiz kilomuz 2256gr boyumuz 46cm. cok sukur sagligi sihhati yerinde.hala basagi pozisyondayiz.insallah boyle gider.Bir sonraki randevumuz 9ocak
Oyy maşallah kızımıza sağlıkla kucağına almak nasip eder rabbim işallah :) kilosu da iyi ilk deneyimini yaşadın sıra bizde benimde 4 ocak Allah izin verirse bakalım benim kızcem ne yapacak
Maşallah cnm çok güzelmiş.biz daha yatağını almadik şimdilik beşik aldık bunu biraz kullanır sonra alcaz inşallahKızlar buda benim ponçik kızımın yatağı tek kareye hepsini alamadım :) beşiği daha kurmadım onu odama kuracağım ele avuca gelince artık burada yatacak :)
Maşallah cnm çok güzelmiş.biz daha yatağını almadik şimdilik beşik aldık bunu biraz kullanır sonra alcaz inşallahKızlar buda benim ponçik kızımın yatağı tek kareye hepsini alamadım :) beşiği daha kurmadım onu odama kuracağım ele avuca gelince artık burada yatacak :)
Oyy cnm yordun mu kendini acaba yada usutmuste olabilirsiniz.benimde sağ belime yakın taraf ağrıyo geriliyo heralde ondan doktor öyle demişti . İnşallah önemli bisey yoktur cnm sıcak tut kendiniKizlarrr benim bole belime agri giriyor farkli bir sanci acaba nedenn?? usuttum ondanmi yoksa hamilelik ten mi bilmedim hani rahme sanci girer ya ole
Olabilir cnm bide ates basinca kisa kolla duruyorum usuttum herhalde bide ustum acik uyuyorummOyy cnm yordun mu kendini acaba yada usutmuste olabilirsiniz.benimde sağ belime yakın taraf ağrıyo geriliyo heralde ondan doktor öyle demişti . İnşallah önemli bisey yoktur cnm sıcak tut kendini
Hmm cnm bende sicakliyorum tshortle oturuyorum kazak giymek imkansız bzim evde arada cami açıyorum çok sıcak oluyoOlabilir cnm bide ates basinca kisa kolla duruyorum usuttum herhalde bide ustum acik uyuyorumm
Evet esracim dikkat etmedigim icin belki usutuyorumm bundan sonra daha dikkat etcemm persrmbe gidicem insallah nst grcem ilk defa doktor geldiginde ilk nsty gr sonra yanima gel dediHmm cnm bende sicakliyorum tshortle oturuyorum kazak giymek imkansız bzim evde arada cami açıyorum çok sıcak oluyoama dikkat etmek lazım .az kaldiii cnmmm
Hmm ben gittiğimde sormadim unuttum oda söylemedi bisey.haftaya gittiğimde sorcam ama bakalım ne zaman nst isticek.o zaman 35 oluyorum zaten.hayirlisi inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm benmEvet esracim dikkat etmedigim icin belki usutuyorumm bundan sonra daha dikkat etcemm persrmbe gidicem insallah nst grcem ilk defa doktor geldiginde ilk nsty gr sonra yanima gel dedi
Bu arada anneme sordum canım 50-60 arasiydi aldığım bez 1 aya yakın kullandım dedi sonra 2 numaraya geçmiş :)Benim erkek kardeşim de 4.5 kilo doğmuş annem hep balık yemiş. Dediğin gibi sonradan çok zayıfladı :)
Abla çok guzel gule gule yatsın uyusun besiginde minnoşunuzKızlar buda benim ponçik kızımın yatağı tek kareye hepsini alamadım :) beşiği daha kurmadım onu odama kuracağım ele avuca gelince artık burada yatacak :)
Sonradan düzelmiş de olabilir canım aynı durum bende de vardı şimdi düzeldi ama sen yine bir sor belki hâlâ aynıdır öyleyse zaten sezeryan yapılır mutlakaAyrıntılı ultrasonda plasenta previa marginalis demişti doktor bana. Yani rahim ağzına yakınmış plasenta. Sezaryen önermişti onu da diyeceğim bakalım canın . Olmadı muayene etsin kendi görsün.
Hoşgeldiniz ablaMerhaba arkadaşlar 35 haftaligiz biz de bu 2. hamileligim başından beri çekmedigim sıkıntı kalmadı son 1 aydır tarif edilemez bel ağrısı çekiyorum Dr normal bebek iri baskı yapıyor dedi.2 gündür de sağ kasıgıma ağrı vuruyor bıçak kesigi gibi bugün hiç geçmedi yurumek oturmak yatmak gibi normal seyleri bile yapamiyorum artık Dr gitmekten gina geldi ilk hamileligimde problem yasamayinca bu ağrılar normal mi bilemiyorum.
Maşaallah canım kızın kıpır kıpırmışKizlarr Selam;
Dun gece ben yokken baya kaynatmissiniz bakiyorum.
Bugu ilk nst deneyimini yasadik kizcemlekarina iki tane bant baglaniyo bu bantlar kucuk bi ekrana bagli hemsire elinize bir buton veriyor bebeginiz her hareket ettiginde butona basmanizi istiyor. Bi bant bebeginizin hareket ettigindeki kalp hizi bir bant sanci. Benim minnosum baya aktifti surekli butondaydi elim. Sonuclarimizi doktora gosterdik masallah hareketli dedi. Sukur sikinti yok. Kizim 33+4 gozukuo bugun gecen haftaya gore 2gun ondeyiz kilomuz 2256gr boyumuz 46cm. cok sukur sagligi sihhati yerinde.hala basagi pozisyondayiz.insallah boyle gider.Bir sonraki randevumuz 9ocak
Hosbulduk msjlarin tümünü okuyamadim son 1 ayda en az 10 defa girmisimdir nst ye doğum sancısı çok az görüldü başta iğne yaptılar erken doğum riskine karşı devlete de gittim özele de son zamanlarda nst normal çıkıyor kasılma yokHoşgeldiniz ablaburda Esra abla da var onla aynı günde doğum yapacaksınız sanırım..Nst ye girdin mi abla doktor birşey demedi mi
Bende gittigimde 35 oluyorum cnm persembe ginu insallah bakalim sonuclarimi bildiricem sizeeeH
Hmm ben gittiğimde sormadim unuttum oda söylemedi bisey.haftaya gittiğimde sorcam ama bakalım ne zaman nst isticek.o zaman 35 oluyorum zaten.hayirlisi inşallah güzel sonuçlar alırsın cnm benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?