ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Hosgsinizzz allah yardimciniz olsun cok uzuldum ama insallah dogirdikyan sonra rahatlarainiz agrilarinizda gecer insallah son 1ay biraz daha sabredinn insallh gecer

Hosgsinizzz allah yardimciniz olsun cok uzuldum ama insallah dogirdikyan sonra rahatlarainiz agrilarinizda gecer insallah son 1ay biraz daha sabredinn insallh gecer
Ay teşekkür ederim inanin duadan başka yapılabilecek birsey yok bebislerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alalım inşallah.

Hayırlısı olsun abla senin 2. Çocukmuş tecribelisindir doğum konusunda insaallah sıkıntısız yaparsın doğumunu

Hayırlısı olsun abla senin 2. Çocukmuş tecribelisindir doğum konusunda insaallah sıkıntısız yaparsın doğumunu
İlk hamileligimde çok rahattim hiç problem yaşamadım son güne kadar sadece kordon dolanması vardı 2 defa aşağı inmedi suyumuz azalınca sezeryan olmak zorunda kaldım bu hamileligim farklı inanin 5 parmağın 5i bir değil ki farklı tecrübeler ediniyorum bu sefer

Sagol canim benim. Valla hazirliklara devam utuleme islemi devam ediyo yoruluyorum cabuk bide minicik minicik. Hayirlisi degismez insallah benim kiz ciddi anlamada hareketli masallah saniyorum cok yaramaz bi kiz olucak

Merhaba hosgeldiniz. Bebeginiz kac kilo? Doktorunuz normal dediyse endiselenmeyin derim. Agrilar icin vitamin veya rahatlatici bir durum onermedi mj doktorunuz?

Kizlarrr benim bole belime agri giriyor farkli bir sanci acaba nedenn?? usuttum ondanmi yoksa hamilelik ten mi bilmedim hani rahme sanci girer ya ole
Dikkat et canım kendine benim gibi oldun üşüttün sende sıkı giyin sabahları kalktıktan sonra mutlaka hırka giy

Iyim.cnm bnde evde takiliyirmm ya bu belime sanci cok vuruyor annemde diyi erkek bele vurur sancisi ne blm yaa daha var simdiden ufak sancilar basladii
Bebeğim çok yorma kendini bu aralar biraz daha dinlensek iyi olur doğum da yaklaştı ayağa kalkarken yavaşça kalk.Fazla eğilme

Merhaba canım aynıyız senle :) ohh maşallah 2. Hamilelelik tecrübe var burda benim ilk :) benim ağrılarımdan doktor taş tan bile şüphelendi test yaptık şükür üşütmekte miş son aylar dahada dikkat etmek lazım Mış buda anne tavsiyesi :) işallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Canim yan korumaliklar ve bas korumaliklari standart degil besik olcune gore aliyorsun. Benim besik 70×130 du ona gore uyku seti aldim. Korumaliklar icinden cikti

Teşkr ederiz teyzesi ben alırken uyku seti içinde hediye verdiler benim kIzın yatak ölçü ile aynı birde ekstradan uyku seti aldım onun içinde de vardı yanlar ama cibinlik yoktu yeter bir tane zaten beşiği de cibinlikli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…