Hosgsinizzz allah yardimciniz olsun cok uzuldum ama insallah dogirdikyan sonra rahatlarainiz agrilarinizda gecer insallah son 1ay biraz daha sabredinn insallh gecerMerhaba arkadaşlar 35 haftaligiz biz de bu 2. hamileligim başından beri çekmedigim sıkıntı kalmadı son 1 aydır tarif edilemez bel ağrısı çekiyorum Dr normal bebek iri baskı yapıyor dedi.2 gündür de sağ kasıgıma ağrı vuruyor bıçak kesigi gibi bugün hiç geçmedi yurumek oturmak yatmak gibi normal seyleri bile yapamiyorum artık Dr gitmekten gina geldi ilk hamileligimde problem yasamayinca bu ağrılar normal mi bilemiyorum.
Ay teşekkür ederim inanin duadan başka yapılabilecek birsey yok bebislerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alalım inşallah.Hosgsinizzz allah yardimciniz olsun cok uzuldum ama insallah dogirdikyan sonra rahatlarainiz agrilarinizda gecer insallah son 1ay biraz daha sabredinn insallh gecer
Hayırlısı olsun abla senin 2. Çocukmuş tecribelisindir doğum konusunda insaallah sıkıntısız yaparsın doğumunuHosbulduk msjlarin tümünü okuyamadim son 1 ayda en az 10 defa girmisimdir nst ye doğum sancısı çok az görüldü başta iğne yaptılar erken doğum riskine karşı devlete de gittim özele de son zamanlarda nst normal çıkıyor kasılma yok
Maşaallah canım ne de çabuk 35 oldun öyle burda bir şekilde zaman geçiyor gerçekten:))Bende gittigimde 35 oluyorum cnm persembe ginu insallah bakalim sonuclarimi bildiricem sizeee
Iyiyim canım bugün hafta sonunun yorgunluğunu atamadim bir türlü sanki ı evleri ben süpürdümOzgeee nbr cnmmm
İlk hamileligimde çok rahattim hiç problem yaşamadım son güne kadar sadece kordon dolanması vardı 2 defa aşağı inmedi suyumuz azalınca sezeryan olmak zorunda kaldım bu hamileligim farklı inanin 5 parmağın 5i bir değil ki farklı tecrübeler ediniyorum bu seferHayırlısı olsun abla senin 2. Çocukmuş tecribelisindir doğum konusunda insaallah sıkıntısız yaparsın doğumunu
Tamam canım sağ ol :) ben de 54'lük paketten alayım o zamanBu arada anneme sordum canım 50-60 arasiydi aldığım bez 1 aya yakın kullandım dedi sonra 2 numaraya geçmiş :)
28 de hala düzelmemişti bakalım canım :)Sonradan düzelmiş de olabilir canım aynı durum bende de vardı şimdi düzeldi ama sen yine bir sor belki hâlâ aynıdır öyleyse zaten sezeryan yapılır mutlaka
Iyim.cnm bnde evde takiliyirmm ya bu belime sanci cok vuruyor annemde diyi erkek bele vurur sancisi ne blm yaa daha var simdiden ufak sancilar basladiiIyiyim canım bugün hafta sonunun yorgunluğunu atamadim bir türlü sanki ı evleri ben süpürdümsen nasılsın
Iyim.cnm bnde evde takiliyirmm ya bu belime sanci cok vuruyor annemde diyi erkek bele vurur sancisi ne blm yaa daha var simdiden ufak sancilar basladiiIyiyim canım bugün hafta sonunun yorgunluğunu atamadim bir türlü sanki ı evleri ben süpürdümsen nasılsın
Maşaallah canım kızın kıpır kıpırmışkilosuna da maşaallah diyim annesi artık kıpır kıpır çıkmak istiyorlar baktı annem herşeyi hazırlamış bi ben eksiğim dışarda diye baş aşağı pozisyonu artık değiştirmeleri zor bu haftalardan sonra çok nadirmis canım inşallah böyle kalırlar
Merhaba arkadaşlar 35 haftaligiz biz de bu 2. hamileligim başından beri çekmedigim sıkıntı kalmadı son 1 aydır tarif edilemez bel ağrısı çekiyorum Dr normal bebek iri baskı yapıyor dedi.2 gündür de sağ kasıgıma ağrı vuruyor bıçak kesigi gibi bugün hiç geçmedi yurumek oturmak yatmak gibi normal seyleri bile yapamiyorum artık Dr gitmekten gina geldi ilk hamileligimde problem yasamayinca bu ağrılar normal mi bilemiyorum.
Ama 100lük olandan alabiliriz kuzum bizim bebisler kac kg doğacak belli değil en iyisi gene 100lü :)))Tamam canım sağ ol :) ben de 54'lük paketten alayım o zaman
Dikkat et canım kendine benim gibi oldun üşüttün sende sıkı giyin sabahları kalktıktan sonra mutlaka hırka giyKizlarrr benim bole belime agri giriyor farkli bir sanci acaba nedenn?? usuttum ondanmi yoksa hamilelik ten mi bilmedim hani rahme sanci girer ya ole
Hayırlısı olsun canım hakkında bulunduğunuz yerde doğum yapmak da zor gerçekten her yer kar buz heralde28 de hala düzelmemişti bakalım canım :)
Bebeğim çok yorma kendini bu aralar biraz daha dinlensek iyi olur doğum da yaklaştı ayağa kalkarken yavaşça kalk.Fazla eğilmeIyim.cnm bnde evde takiliyirmm ya bu belime sanci cok vuruyor annemde diyi erkek bele vurur sancisi ne blm yaa daha var simdiden ufak sancilar basladii
Merhaba canım aynıyız senle :) ohh maşallah 2. Hamilelelik tecrübe var burda benim ilk :) benim ağrılarımdan doktor taş tan bile şüphelendi test yaptık şükür üşütmekte miş son aylar dahada dikkat etmek lazım Mış buda anne tavsiyesi :) işallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniMerhaba arkadaşlar 35 haftaligiz biz de bu 2. hamileligim başından beri çekmedigim sıkıntı kalmadı son 1 aydır tarif edilemez bel ağrısı çekiyorum Dr normal bebek iri baskı yapıyor dedi.2 gündür de sağ kasıgıma ağrı vuruyor bıçak kesigi gibi bugün hiç geçmedi yurumek oturmak yatmak gibi normal seyleri bile yapamiyorum artık Dr gitmekten gina geldi ilk hamileligimde problem yasamayinca bu ağrılar normal mi bilemiyorum.
Abla çok guzel gule gule yatsın uyusun besiginde minnoşunuzbenimki daha boş beşik içini hazirlamadim..Cibinliği diktirdin mi aldın mi abla bi de kenar parmakliklara takılan destek yastıklar var ya süngerli onlar standart mı? onları almadım daha
Teşkr ederiz teyzesi ben alırken uyku seti içinde hediye verdiler benim kIzın yatak ölçü ile aynı birde ekstradan uyku seti aldım onun içinde de vardı yanlar ama cibinlik yoktu yeter bir tane zaten beşiği de cibinlikli :)Abla çok guzel gule gule yatsın uyusun besiginde minnoşunuzbenimki daha boş beşik içini hazirlamadim..Cibinliği diktirdin mi aldın mi abla bi de kenar parmakliklara takılan destek yastıklar var ya süngerli onlar standart mı? onları almadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?