ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Sagol canim benim. Valla hazirliklara devam utuleme islemi devam ediyo yoruluyorum cabuk bide minicik minicik. Hayirlisi degismez insallah benim kiz ciddi anlamada hareketli masallah saniyorum cok yaramaz bi kiz olucak
Kendini yormadan dinlenerek yap canım:)) şimdiden bu kadar hareketliyse doğduğunda bak bakalım sen ona annesi

Ayy bana vermediler bi gidip sorayım neden vermedilerbcibinlik yaza almayı düşünüyodum ben ama böyle de süslu püslü ne güzel yan sünger yastıklari da ölçüye göre bulamadım diktiricem gibi

Canim yan korumaliklar ve bas korumaliklari standart degil besik olcune gore aliyorsun. Benim besik 70×130 du ona gore uyku seti aldim. Korumaliklar icinden cikti
Seninki ne güzel bizim babamız biraz daha büyük olsun dedi seneye de giyer gibi:) 80 *130 ve oranın yatağını beyenmeyip almadı şimdi sadece özel yaptırıyormuş fiyatta 500 ten fazla bizde 70 *130 almak zorundayız yanlara destek yapacağız

Ayy bana vermediler bi gidip sorayım neden vermedilerbcibinlik yaza almayı düşünüyodum ben ama böyle de süslu püslü ne güzel yan sünger yastıklari da ölçüye göre bulamadım diktiricem gibi
Can'ım uyku set içinde çıkmadıysa aldığın yere bir sor sonuçta kullanılmadı belki olanlı alırsın ekstradan para şu kıza döktüğüm para ile 3 ay bir insan işe gitmeden evde oturabilir

Canim yan korumaliklar ve bas korumaliklari standart degil besik olcune gore aliyorsun. Benim besik 70×130 du ona gore uyku seti aldim. Korumaliklar icinden cikti
Uyku setini aldığım yerden değiştireyim en iysi içinden korumalik çıkmadı diye ben de alırken hiç dikkat etmedim ya nevresimi de tam yatağa göre aldım diye seviniyodum

Can'ım uyku set içinde çıkmadıysa aldığın yere bir sor sonuçta kullanılmadı belki olanlı alırsın ekstradan para şu kıza döktüğüm para ile 3 ay bir insan işe gitmeden evde oturabilir
Evet abla hafta sonu eşimle gidip sorucam değiştirsinler banane yoksa o mağazadan çıkmam

Bazi uyku setlerinde yan korumalik olmuyo sadece bas korumaligi falan oluyo acaba daha az icerikli nevresimlerden mi aldin canim.

Merhaba hosgeldiniz. Bebeginiz kac kilo? Doktorunuz normal dediyse endiselenmeyin derim. Agrilar icin vitamin veya rahatlatici bir durum onermedi mj doktorunuz?
Merhaba en son 2.800 geçmişti 10 gün oldu ultrasona gireli perşembe kontrolüm var.Parol ve endol diye bir fitil verdi bol bol dinleneceksin dedi.Bir de magnezyum(magnorm) ve kan hapı (Ferruh fort) iciyorum.

Çok şükür böbrek temiz taş yok ama ilk hamileligimde çok rahattim bu sancılı geçiyor Rabbim sabır versin hepimize yavrularimizı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…