Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz cuma ozaman 2 kişi gidiyor hafızama yazayım :)Bende gittigimde 35 oluyorum cnm persembe ginu insallah bakalim sonuclarimi bildiricem sizeee
Kendini yormadan dinlenerek yap canım:)) şimdiden bu kadar hareketliyse doğduğunda bak bakalım sen ona annesiSagol canim benim. Valla hazirliklara devam utuleme islemi devam ediyo yoruluyorum cabuk bide minicik minicik. Hayirlisi degismez insallahbenim kiz ciddi anlamada hareketli masallah saniyorum cok yaramaz bi kiz olucak
Ayy bana vermediler bi gidip sorayım neden vermedilerbTeşkr ederiz teyzesi ben alırken uyku seti içinde hediye verdiler benim kIzın yatak ölçü ile aynı birde ekstradan uyku seti aldım onun içinde de vardı yanlar ama cibinlik yoktu yeter bir tane zaten beşiği de cibinlikli :)
Seninki ne güzel bizim babamız biraz daha büyük olsun dedi seneye de giyer gibi:) 80 *130 ve oranın yatağını beyenmeyip almadı şimdi sadece özel yaptırıyormuş fiyatta 500 ten fazla bizde 70 *130 almak zorundayız yanlara destek yapacağızCanim yan korumaliklar ve bas korumaliklari standart degil besik olcune gore aliyorsun. Benim besik 70×130 du ona gore uyku seti aldim. Korumaliklar icinden cikti
Can'ım uyku set içinde çıkmadıysa aldığın yere bir sor sonuçta kullanılmadı belki olanlı alırsın ekstradan para şu kıza döktüğüm para ile 3 ay bir insan işe gitmeden evde oturabilirAyy bana vermediler bi gidip sorayım neden vermedilerbcibinlik yaza almayı düşünüyodum ben ama böyle de süslu püslü ne güzel yan sünger yastıklari da ölçüye göre bulamadım diktiricem gibi
Kendini yormadan dinlenerek yap canım:)) şimdiden bu kadar hareketliyse doğduğunda bak bakalım sen ona annesi
Uyku setini aldığım yerden değiştireyim en iysi içinden korumalik çıkmadı diye ben de alırken hiç dikkat etmedim ya nevresimi de tam yatağa göre aldım diye seviniyodumCanim yan korumaliklar ve bas korumaliklari standart degil besik olcune gore aliyorsun. Benim besik 70×130 du ona gore uyku seti aldim. Korumaliklar icinden cikti
Evet abla hafta sonu eşimle gidip sorucam değiştirsinler banane yoksa o mağazadan çıkmamCan'ım uyku set içinde çıkmadıysa aldığın yere bir sor sonuçta kullanılmadı belki olanlı alırsın ekstradan para şu kıza döktüğüm para ile 3 ay bir insan işe gitmeden evde oturabilir
Ayy bana vermediler bi gidip sorayım neden vermedilerbcibinlik yaza almayı düşünüyodum ben ama böyle de süslu püslü ne güzel yan sünger yastıklari da ölçüye göre bulamadım diktiricem gibi
Merhaba en son 2.800 geçmişti 10 gün oldu ultrasona gireli perşembe kontrolüm var.Parol ve endol diye bir fitil verdi bol bol dinleneceksin dedi.Bir de magnezyum(magnorm) ve kan hapı (Ferruh fort) iciyorum.Merhaba hosgeldiniz. Bebeginiz kac kilo? Doktorunuz normal dediyse endiselenmeyin derim. Agrilar icin vitamin veya rahatlatici bir durum onermedi mj doktorunuz?
Amin canım benim sağlıklıca doğsunlar da bebisler bunlar tatlı yorgunluklarValla ugrastiricak minnoslar. Sagsalim gelsin de yorulmak bile tatli gelcek
Valla olay çıkart gelemesemde arkandayım sor ne iş diye :) değiştir ama işallah vardır bende bizim burada baktım yoktuEvet abla hafta sonu eşimle gidip sorucam değiştirsinler banane yoksa o mağazadan çıkmam
Çok şükür böbrek temiz taş yok ama ilk hamileligimde çok rahattim bu sancılı geçiyor Rabbim sabır versin hepimize yavrularimizı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.Merhaba canım aynıyız senle :) ohh maşallah 2. Hamilelelik tecrübe var burda benim ilk :) benim ağrılarımdan doktor taş tan bile şüphelendi test yaptık şükür üşütmekte miş son aylar dahada dikkat etmek lazım Mış buda anne tavsiyesi :) işallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Amin canım işallahÇok şükür böbrek temiz taş yok ama ilk hamileligimde çok rahattim bu sancılı geçiyor Rabbim sabır versin hepimize yavrularimizı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah.
2 yastik ,çarşaf, yorgan, bir de ekstradan yatak alezini verdiler canım 60 tl ödedikBazi uyku setlerinde yan korumalik olmuyo sadece bas korumaligi falan oluyo acaba daha az icerikli nevresimlerden mi aldin canim.
Belkide esra abla dikkat etcem insallah bole surmezzz sursede sabirrr napalimmDikkat et canım kendine benim gibi oldun üşüttün sende sıkı giyin sabahları kalktıktan sonra mutlaka hırka giy
Haklisin hayatimmm ole dikkat etcm insallah hepimizinn agrisiz sizisizz gecerrBebeğim çok yorma kendini bu aralar biraz daha dinlensek iyi olur doğum da yaklaştı ayağa kalkarken yavaşça kalk.Fazla eğilme
Valla olay çıkart gelemesemde arkandayım sor ne iş diye :) değiştir ama işallah vardır bende bizim burada baktım yoktu
Benimki tahminen 3-3200 doğar galiba bir aksilik olmazsa. Çok iri olmayacağı için 40 gün boyunca 1 numara kullanırım herhalde canımAma 100lük olandan alabiliriz kuzum bizim bebisler kac kg doğacak belli değil en iyisi gene 100lü :)))
Aynen canım zaten kar olmasa Erzurum'da yapardım doğumu. Orda Tıp Fakültesi var proflar falan var.Hayırlısı olsun canım hakkında bulunduğunuz yerde doğum yapmak da zor gerçekten her yer kar buz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?