ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Benimki tahminen 3-3200 doğar galiba bir aksilik olmazsa. Çok iri olmayacağı için 40 gün boyunca 1 numara kullanırım herhalde canım
Bi 100lu alalım canım duruma göre bakarız çok fazla büyüme olmazsa bi sonrakink yine yenidogandan aynı sekilde alırız ya da 54 olandan duruma göre:))

Can'ım uyku set içinde çıkmadıysa aldığın yere bir sor sonuçta kullanılmadı belki olanlı alırsın ekstradan para şu kıza döktüğüm para ile 3 ay bir insan işe gitmeden evde oturabilir
Annem memleketten pamuk yorgan yaptıracak 100×150 ölçü uygun değil mi canim?

Kizlar herkez bebegine aldigi kiyafetlerden en sevdigi bir tane elbiseyi veya takimi ne olursa herkez bi tane resim atsaa ne guzel olur
Bunu eşimin teyzesi ördü canım çok hoşuma gitti bunu atayım dedim :)

Eklentiler

• IMG-20161226-WA0004.webp
    24 KB · Görüntüleme: 29
Doğum Mart ya da nisan gibi olsa kesin giderdim zaten canim oraya :) senin de selamını söylerdim hocanı bulup :)
Hatta şu an bende numarası da var arada bir soru sormak için arıyorum sen hangi ozgeydin diyo sonra haa tamam tamam ankaralı olandin diye bi hatırlıyor eşi de dahiliye uzmanı:)

Biraz büyük gibi ama sonuçta yorgan sonuçta her yeri sarmalasın canım :)
Aslında annem bana sordu ölçüsü ne olsun diye ben de baktım beğendiğim modellerde nevresim bu ölçülerdeydi ondan 100×150 dedim :) beşik de park yatak onun ölçüsü de 70×120 anca olur herhalde dedim :)

Hatta şu an bende numarası da var arada bir soru sormak için arıyorum sen hangi ozgeydin diyo sonra haa tamam tamam ankaralı olandin diye bi hatırlıyor eşi de dahiliye uzmanı:)
Ne güzel canım hala görüşüyor olman :) ben üniversiteyi bitireli 4 sene olacak ama resmen 40 sene gibi çoğu kişiyle irtibatlar koptu :)

Kenarlardan hafif katlarsin canım :))

Kızlar ben abarttım kusura bakmayın bulduğumu attım :))

Eklentiler

• IMG_1660.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_1661.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1662.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1663.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1664.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…