- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Ayy çok şeker ya ne teyzeler varmış maşallah :) benim kayinvalidem olmayınca eşimin dört teyzesi de bana kaynanalik yapmaya çalıştı. Boylarının ölçüsünü aldılar tabi. Bunu eşime gösterdim bak ne güzel teyzeler var diye. Sayende laf çaktım eşime canım sağ olBunu eşimin teyzesi ördü canım çok hoşuma gitti bunu atayım dedim :)
Olmadı öyle yaparım artık canım :)Kenarlardan hafif katlarsin canım :))
Maşallah Esracim çok şekerler :) Güle güle giysin meleklerimiz :)Kızlar ben abarttım kusura bakmayın bulduğumu attım :))
Çok sık da görüşüyor sayılmam aslında ama numarasını silemedigim tek hocam:)) üniversite için erzuruma gittim 1. Yıl dan sonra duramadım geri memleketime geldim 1 yıl daha sabredemedim ama uzattigim dersler vardı o yüzdenNe güzel canım hala görüşüyor olman :) ben üniversiteyi bitireli 4 sene olacak ama resmen 40 sene gibi çoğu kişiyle irtibatlar koptu :)
Kızlar ben abarttım kusura bakmayın bulduğumu attım :))
Esra abla çok guzel şeyler almışın sen de her şey hazırlanmış ne güzel kapı süsü de cok guzel olmuş kıyafetlerini sağlıklıca giymeyi nasip etsin Rabbim :))Kızlar ben abarttım kusura bakmayın bulduğumu attım :))
Amin canım işallah meleklerimiz giyip kirletsinler biz yine yıkar ütüleriz :)Maşallah Esracim çok şekerler :) Güle güle giysin meleklerimiz :)
Eki Görüntüle 1930581 bende bunu cok seviyorum babasiyla almistikk cokk beyeniyorumm
Canım benim sağol gerçekten teyzelerine diyecek lafım yok çok iyiler sağolsunlar her konuda :) kaynana zaten 1 tane var onlara nolmus iyi yapmışsın hiç taviz verme canımAyy çok şeker ya ne teyzeler varmış maşallah :) benim kayinvalidem olmayınca eşimin dört teyzesi de bana kaynanalik yapmaya çalıştı. Boylarının ölçüsünü aldılar tabi. Bunu eşime gösterdim bak ne güzel teyzeler var diye. Sayende laf çaktım eşime canım sağ ol
Ay yerim onları ya şimdi dolabı açtım kıyafetlerini gördüm yine içim kıpır kıpır oldu :)Amin canım işallah meleklerimiz giyip kirletsinler biz yine yıkar ütüleriz :)
Eşim onların istediği kızı almamış başka şehirden kız almış dertleri bu :)Canım benim sağol gerçekten teyzelerine diyecek lafım yok çok iyiler sağolsunlar her konuda :) kaynana zaten 1 tane var onlara nolmus iyi yapmışsın hiç taviz verme canım
Aaa Elifle farklı renklerini almışınız:))) güzelce sağlıklıca giysin insaallah canım benim çok tatlı olacaklar bunlari da giyince pompik pompik
Ayy inanmiyorummmm aynisiii cokk sevindimmm cokk guzellll cnm yaa icnde giyerler miss gibi severizz
Doğsunlar da aynı kıyafetleri giydirip fotolarini atalım canım :) bu arada ne kadar tembelim değil mi etiket hala üstünde duruyor onu bile çıkarmamışım olduğu gibi duruyorlar :)Ayy inanmiyorummmm aynisiii cokk sevindimmm cokk guzellll cnm yaa icnde giyerler miss gibi severizz
Ama gerçekten olan olduktan sonra böyle şeyler konuşmaları çok ayıp ve eski usül davranışlar kendi istedikleri kız filan...Kendi oğullarına alsınlar çok istediklerini yine memnun kalmazlar oylelerini memnun edemezsin canımEşim onların istediği kızı almamış başka şehirden kız almış dertleri bu :)
Olsun cnm yaa cikarirsinn gorunce cok sasirdimmm ama erkek kiyafetleri papyon fln ayniDoğsunlar da aynı kıyafetleri giydirip fotolarini atalım canım :) bu arada ne kadar tembelim değil mi etiket hala üstünde duruyor onu bile çıkarmamışım olduğu gibi duruyorlar :)
Benimkiler de öyle canım yıkarken hallederiz artıkDoğsunlar da aynı kıyafetleri giydirip fotolarini atalım canım :) bu arada ne kadar tembelim değil mi etiket hala üstünde duruyor onu bile çıkarmamışım olduğu gibi duruyorlar :)
Evett cnm aynenn oleeeAaa Elifle farklı renklerini almışınız:))) güzelce sağlıklıca giysin insaallah canım benim çok tatlı olacaklar bunlari da giyince pompik pompik
Zaten ben hiç muhatap olmadım canım eşim gereken tepkiyi gösterdi. Görüşmüyor teyzeleri ile. Çünkü eşimin de zorunda gitti yaptıkları. O yüzden bazen diyorum ki keşke iyi de olsa kötü de olsa keşke kaynanam yaşıyor olsaydıAma gerçekten olan olduktan sonra böyle şeyler konuşmaları çok ayıp ve eski usül davranışlar kendi istedikleri kız filan...Kendi oğullarına alsınlar çok istediklerini yine memnun kalmazlar oylelerini memnun edemezsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?