ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Bunu eşimin teyzesi ördü canım çok hoşuma gitti bunu atayım dedim :)
Ayy çok şeker ya ne teyzeler varmış maşallah :) benim kayinvalidem olmayınca eşimin dört teyzesi de bana kaynanalik yapmaya çalıştı. Boylarının ölçüsünü aldılar tabi. Bunu eşime gösterdim bak ne güzel teyzeler var diye. Sayende laf çaktım eşime canım sağ ol

Ne güzel canım hala görüşüyor olman :) ben üniversiteyi bitireli 4 sene olacak ama resmen 40 sene gibi çoğu kişiyle irtibatlar koptu :)
Çok sık da görüşüyor sayılmam aslında ama numarasını silemedigim tek hocam:)) üniversite için erzuruma gittim 1. Yıl dan sonra duramadım geri memleketime geldim 1 yıl daha sabredemedim ama uzattigim dersler vardı o yüzden

Yaaa esraa ablaa bu nedir ya bu nasil guzelik hepside birbirinden guzell olsun abla yaa abart tabii cok ama cokkkk beyendimm ne guzel yaaa hepiniz eayalarini goruyorumm super bebisin esyalari cok tatli saglikla giysinnler ablaa
Kızlar ben abarttım kusura bakmayın bulduğumu attım :))

Canım benim sağol gerçekten teyzelerine diyecek lafım yok çok iyiler sağolsunlar her konuda :) kaynana zaten 1 tane var onlara nolmus iyi yapmışsın hiç taviz verme canım

Canım benim sağol gerçekten teyzelerine diyecek lafım yok çok iyiler sağolsunlar her konuda :) kaynana zaten 1 tane var onlara nolmus iyi yapmışsın hiç taviz verme canım
Eşim onların istediği kızı almamış başka şehirden kız almış dertleri bu :)

Ayy inanmiyorummmm aynisiii cokk sevindimmm cokk guzellll cnm yaa icnde giyerler miss gibi severizz
Doğsunlar da aynı kıyafetleri giydirip fotolarini atalım canım :) bu arada ne kadar tembelim değil mi etiket hala üstünde duruyor onu bile çıkarmamışım olduğu gibi duruyorlar :)

Eşim onların istediği kızı almamış başka şehirden kız almış dertleri bu :)
Ama gerçekten olan olduktan sonra böyle şeyler konuşmaları çok ayıp ve eski usül davranışlar kendi istedikleri kız filan...Kendi oğullarına alsınlar çok istediklerini yine memnun kalmazlar oylelerini memnun edemezsin canım

Zaten ben hiç muhatap olmadım canım eşim gereken tepkiyi gösterdi. Görüşmüyor teyzeleri ile. Çünkü eşimin de zorunda gitti yaptıkları. O yüzden bazen diyorum ki keşke iyi de olsa kötü de olsa keşke kaynanam yaşıyor olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…