- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Sen de mi yıkamadın canım daha :) ya ben bir türlü yıkamaya fırsat bulamıyorum daha doğrusu sallıyorum sürekli :)Benimkiler de öyle canım yıkarken hallederiz artık
Ya ben çok üşengecim canım hatta bebeğim de öyle kıpır kıpır olmadı hiçbir zaman. Eşim aynı sen hareket etmeye bile hali yok diyor :)Olsun cnm yaa cikarirsinn gorunce cok sasirdimmm ama erkek kiyafetleri papyon fln ayni
Eşin öyle davrandiktan sonra gerisine hiçbirşey konuşmak düşmez zaten ne güzel eşin o konularda destek oluyorsa canım:)) kayinvalide olmayınca kafan rahat boşverZaten ben hiç muhatap olmadım canım eşim gereken tepkiyi gösterdi. Görüşmüyor teyzeleri ile. Çünkü eşimin de zorunda gitti yaptıkları. O yüzden bazen diyorum ki keşke iyi de olsa kötü de olsa keşke kaynanam yaşıyor olsaydı
Inşallah hepimiz sağlıcakla giydiririz canım aldıklarımızı :)Aaa Elifle farklı renklerini almışınız:))) güzelce sağlıklıca giysin insaallah canım benim çok tatlı olacaklar bunlari da giyince pompik pompik
Bende kaynana da yok görümce de :)Eşin öyle davrandiktan sonra gerisine hiçbirşey konuşmak düşmez zaten ne güzel eşin o konularda destek oluyorsa canım:)) kayinvalide olmayınca kafan rahat boşver
Ben halâ deterjan almadım o yüzden bekliyor ama artık yapsam iyi olur canim kizlar söylüyorlar şimdi ütü işi yorucu oluyor diye hiç olmazsa yikasam 2 günde utulerimSen de mi yıkamadın canım daha :) ya ben bir türlü yıkamaya fırsat bulamıyorum daha doğrusu sallıyorum sürekli :)
Bende kaynana da yok görümce de :)
Ben hem sabun tozu aldım hem de uni baby sıvı deterjan aldım. Hangisiyle yıkasam acabaBen halâ deterjan almadım o yüzden bekliyor ama artık yapsam iyi olur canim kizlar söylüyorlar şimdi ütü işi yorucu oluyor diye hiç olmazsa yikasam 2 günde utulerim
Dalin sıvı deterjanla yikiycam ben insaallah ama sabun tozu da çok iyi diyolar kıyafetleri yumuşacık yapiyomus. ikisinden de az az koyup yikayabilirsin aslında ama sabun tozu belki kıyafetlerde kalabilir öyle olursa tekrar durulama yaparsın:))Ben hem sabun tozu aldım hem de uni baby sıvı deterjan aldım. Hangisiyle yıkasam acaba
Ben galiba sıvı deterjanla yıkayacağım canım. Kokusu daha çok hoşuma gitti :)Dalin sıvı deterjanla yikiycam ben insaallah ama sabun tozu da çok iyi diyolar kıyafetleri yumuşacık yapiyomus. ikisinden de az az koyup yikayabilirsin aslında ama sabun tozu belki kıyafetlerde kalabilir öyle olursa tekrar durumama yaparsın:))
Rica ederim canım dogsalardi da bi giydirseydik yaaaKizlarrr tesekkurrr ederim beni kirmayipp resim attigin icin feridecim aynen giydirir ceker atarizz:)
Rica ederiz canım ne demek :)Kizlarrr tesekkurrr ederim beni kirmayipp resim attigin icin feridecim aynen giydirir ceker atarizz:)
Hangisi içine sinerse öyle yap canım sabun tozunu daha çok kirlilerde iyi oluyor diye duydum kirleri çok guzel temizliyormus şimdi kiyafetlerin tozu gitsin diye yikiycaksin nasılsa:)Ben galiba sıvı deterjanla yıkayacağım canım. Kokusu daha çok hoşuma gitti :)
Aynen canım zaten kısa programda yıkayacağımHangisi içine sinerse öyle yap canım sabun tozunu daha çok kirlilerde iyi oluyor diye duydum kirleri çok guzel temizliyormus şimdi kiyafetlerin tozu gitsin diye yikiycaksin nasılsa:)
Amin cnm insallahhRica ederim canım dogsalardi da bi giydirseydik yaaa
Saol feridecm bakalim ogluslarimiz nasil olcak sen tam kac haftaliksinRica ederiz canım ne demek :)
Seninle aramızda 15 gün var canım bugün 32+2 olduk :)Saol feridecm bakalim ogluslarimiz nasil olcak sen tam kac haftaliksin
Aman canim bosverr esin yaninda sana hak veriyor agizlarin payinida vermiss herkez haddini bilsinn kv olsa bole kalkip o bike kv yapmaya hakki bile yokken kaldiki bakasi teyzesii flnn herkez yerini bilsinn cok kiziyorum bole insanlaraaEşim onların istediği kızı almamış başka şehirden kız almış dertleri bu :)
Yas kac cnm himm bn cok unutuyoyorm yasSeninle aramızda 15 gün var canım bugün 32+2 olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?