ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Eşin öyle davrandiktan sonra gerisine hiçbirşey konuşmak düşmez zaten ne güzel eşin o konularda destek oluyorsa canım:)) kayinvalide olmayınca kafan rahat boşver

Sen de mi yıkamadın canım daha :) ya ben bir türlü yıkamaya fırsat bulamıyorum daha doğrusu sallıyorum sürekli :)
Ben halâ deterjan almadım o yüzden bekliyor ama artık yapsam iyi olur canim kizlar söylüyorlar şimdi ütü işi yorucu oluyor diye hiç olmazsa yikasam 2 günde utulerim

Ben halâ deterjan almadım o yüzden bekliyor ama artık yapsam iyi olur canim kizlar söylüyorlar şimdi ütü işi yorucu oluyor diye hiç olmazsa yikasam 2 günde utulerim
Ben hem sabun tozu aldım hem de uni baby sıvı deterjan aldım. Hangisiyle yıkasam acaba

Ben hem sabun tozu aldım hem de uni baby sıvı deterjan aldım. Hangisiyle yıkasam acaba
Dalin sıvı deterjanla yikiycam ben insaallah ama sabun tozu da çok iyi diyolar kıyafetleri yumuşacık yapiyomus. ikisinden de az az koyup yikayabilirsin aslında ama sabun tozu belki kıyafetlerde kalabilir öyle olursa tekrar durulama yaparsın:))

Ben galiba sıvı deterjanla yıkayacağım canım. Kokusu daha çok hoşuma gitti :)

Ben galiba sıvı deterjanla yıkayacağım canım. Kokusu daha çok hoşuma gitti :)
Hangisi içine sinerse öyle yap canım sabun tozunu daha çok kirlilerde iyi oluyor diye duydum kirleri çok guzel temizliyormus şimdi kiyafetlerin tozu gitsin diye yikiycaksin nasılsa:)

Eşim onların istediği kızı almamış başka şehirden kız almış dertleri bu :)
Aman canim bosverr esin yaninda sana hak veriyor agizlarin payinida vermiss herkez haddini bilsinn kv olsa bole kalkip o bike kv yapmaya hakki bile yokken kaldiki bakasi teyzesii flnn herkez yerini bilsinn cok kiziyorum bole insanlaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…