ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Aman canim bosverr esin yaninda sana hak veriyor agizlarin payinida vermiss herkez haddini bilsinn kv olsa bole kalkip o bike kv yapmaya hakki bile yokken kaldiki bakasi teyzesii flnn herkez yerini bilsinn cok kiziyorum bole insanlaraa
Ya görsen nasıl Kendini beğenmiş insanlar anlatamam. Sanırsın Paris'te yetişmiş matmazeller :)

Ya görsen nasıl Kendini beğenmiş insanlar anlatamam. Sanırsın Paris'te yetişmiş matmazeller :)
bu tarz insanlara en guzel cvp onlari kale almamaktir sana acimiyana sana laf sokana sende sokucansinnki haaddini bilsinnn herkeZ ben ole yapiyorm valla saygi cercevesinde hic bir zman saygisiz sekilde konusmam ama tatli tatli lafimi sokarim he bazilarinida sert tepki vercenki birdaha ayni hatayi yapmasinlar ne blm vnm bos hersey valla

Hahha hic bi firsati kacirmayiz lafi gedigine oturturuz

Ben hem sabun tozu aldım hem de uni baby sıvı deterjan aldım. Hangisiyle yıkasam acaba

Canim burdaki forumlarda okumustum sabun tozu erimiyormus erisede kalinti kaliomus ayari tutturmak gerekiomus falan. Bende uni baby sivi ve yumusaticisini kullandim cok memnun kaldim

Merhaba cnm aramıza hoşgeldin benimde sağ kasigim da çok ağrı oluyodu doktor bebek büyüdükçe geriyo ondan normal dedi yani.insallah seninki de ondandr takma kafana az kalmış zaten

Ben bilerek hiç tepki vermiyorum canım çünkü bir laf soksam hemen içindekileri döküp rahatlayacaklar o yüzden onların rahatlamasina izin vermiyorum. Senin dediğin gibi yok sayıyorum :)

Canim burdaki forumlarda okumustum sabun tozu erimiyormus erisede kalinti kaliomus ayari tutturmak gerekiomus falan. Bende uni baby sivi ve yumusaticisini kullandim cok memnun kaldim
Sabun tozunu suda eritip koymak gerekmiş canım ama ben de ilk yıkamaya uni baby sıvı deterjan kullanacağım kokusunu da çok beğendim :)

Sabun tozunu suda eritip koymak gerekmiş canım ama ben de ilk yıkamaya uni baby sıvı deterjan kullanacağım kokusunu da çok beğendim :)

Kokusu cok hos. Ben tam kapak koymadim yikarken cok kokmasin rahatsiz etmesin kuzumu die. Zaten biz sulale boyu alerjik bunyeyiz. Kokulara polenlere toza tuye karsi kizimda ilk gunden etkilenmesin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…