- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
25 canım :)Yas kac cnm himm bn cok unutuyoyorm yas
Ya görsen nasıl Kendini beğenmiş insanlar anlatamam. Sanırsın Paris'te yetişmiş matmazeller :)Aman canim bosverr esin yaninda sana hak veriyor agizlarin payinida vermiss herkez haddini bilsinn kv olsa bole kalkip o bike kv yapmaya hakki bile yokken kaldiki bakasi teyzesii flnn herkez yerini bilsinn cok kiziyorum bole insanlaraa
2 yastik ,çarşaf, yorgan, bir de ekstradan yatak alezini verdiler canım 60 tl ödedik
Ben persembe gidicem cnm ama ayin 26 nst ye biri gircekti herhalde ozlem giricekti nstye ben 29 gdcm doktora
Bunu eşimin teyzesi ördü canım çok hoşuma gitti bunu atayım dedim :)
Eki Görüntüle 1930581 bende bunu cok seviyorum babasiyla almistikk cokk beyeniyorumm
Ya görsen nasıl Kendini beğenmiş insanlar anlatamam. Sanırsın Paris'te yetişmiş matmazeller :)
Saollll ozlemcimm cok sevindimm sonuclarin iyi cikmasinaa rabbim.hepimizin bir avazda dogurup agrisiz sizisiz kucagimiza almamizi nasip etsinnnnnGule gule giysin Alp oglan cokk guzel
Kızlar ben abarttım kusura bakmayın bulduğumu attım :))
Ayy çok şeker ya ne teyzeler varmış maşallah :) benim kayinvalidem olmayınca eşimin dört teyzesi de bana kaynanalik yapmaya çalıştı. Boylarının ölçüsünü aldılar tabi. Bunu eşime gösterdim bak ne güzel teyzeler var diye. Sayende laf çaktım eşime canım sağ ol
Ben hem sabun tozu aldım hem de uni baby sıvı deterjan aldım. Hangisiyle yıkasam acaba
Saollll ozlemcimm cok sevindimm sonuclarin iyi cikmasinaa rabbim.hepimizin bir avazda dogurup agrisiz sizisiz kucagimiza almamizi nasip etsinnnnn
Merhaba cnm aramıza hoşgeldin benimde sağ kasigim da çok ağrı oluyodu doktor bebek büyüdükçe geriyo ondan normal dedi yani.insallah seninki de ondandr takma kafana az kalmış zatenMerhaba arkadaşlar 35 haftaligiz biz de bu 2. hamileligim başından beri çekmedigim sıkıntı kalmadı son 1 aydır tarif edilemez bel ağrısı çekiyorum Dr normal bebek iri baskı yapıyor dedi.2 gündür de sağ kasıgıma ağrı vuruyor bıçak kesigi gibi bugün hiç geçmedi yurumek oturmak yatmak gibi normal seyleri bile yapamiyorum artık Dr gitmekten gina geldi ilk hamileligimde problem yasamayinca bu ağrılar normal mi bilemiyorum.
Ben bilerek hiç tepki vermiyorum canım çünkü bir laf soksam hemen içindekileri döküp rahatlayacaklar o yüzden onların rahatlamasina izin vermiyorum. Senin dediğin gibi yok sayıyorum :)bu tarz insanlara en guzel cvp onlari kale almamaktir sana acimiyana sana laf sokana sende sokucansinnki haaddini bilsinnn herkeZ ben ole yapiyorm valla saygi cercevesinde hic bir zman saygisiz sekilde konusmam ama tatli tatli lafimi sokarim he bazilarinida sert tepki vercenki birdaha ayni hatayi yapmasinlar ne blm vnm bos hersey valla
Ayy çok şeker ya kıskandım valla sizin kızların kıyafetleri daha cicili bicili pembiş pembiş :) Rabbim sağlıcakla giydirmeyi de nasip etsin canım :)Kizlar bu da Derin kizin cicisleri
Sabun tozunu suda eritip koymak gerekmiş canım ama ben de ilk yıkamaya uni baby sıvı deterjan kullanacağım kokusunu da çok beğendim :)Canim burdaki forumlarda okumustum sabun tozu erimiyormus erisede kalinti kaliomus ayari tutturmak gerekiomus falan. Bende uni baby sivi ve yumusaticisini kullandim cok memnun kaldim
Aynen canım özellikle de eşimin tarafı söz konusuysa :)Hahha hic bi firsati kacirmayiz lafi gedigine oturturuz
Ayy çok şeker ya kıskandım valla sizin kızların kıyafetleri daha cicili bicili pembiş pembiş :) Rabbim sağlıcakla giydirmeyi de nasip etsin canım :)
Sabun tozunu suda eritip koymak gerekmiş canım ama ben de ilk yıkamaya uni baby sıvı deterjan kullanacağım kokusunu da çok beğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?