ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kızlar Ocak 10'da normal Doğum gözüküyor.
Düzensiz sancılarım var ama. Bebek Doğum kanalına girmiş, sancılarım da 40-60 arası çıkıyordu iki gün önce. Akıntım çok fazla rahim ağzım yumuşamış. Karnım sürekli geriliyor kasılıyor. Belim de ağrıyor karnım da ağrıyor Doğum olabilir mi bir kaç güne?
3 haftadır uykusuzum sizde durumlar nedir?

Canm mrhba ben 34+1 oldm .sertlesmeler oluyo bende de ama bende 20. haftalardan beri oluyo .akıntı zaten hep var puff ya sinir oluyorum ona.burda deneyimli annelerde var okuduklarinda yazarlar muhtemelen benimde ilk pek anlamıyorum .senin az kalmış hayırlısyla cnm ne guzel

Ay seni de Allah kurtarsın canım. Benim kasılmalar sertleşmeler akıntı 30. Haftadan beri var ama bu hafta daha bi yoğun, doktor günlük Pendik kullanma dedi günde resmen 4-5 defa iç çamaşırı değiştiriyorum :) az kaldı ama bende bittim yani, ıkınmaya bile gücüm olmayacak Doğumda o derece uykusuzum. :) senin de baya Az kalmış 34.den sonra geçiyor hemen günler

Ayyy cnm bir an önce gecsinde hayirlisiyla kucağıma alayim istiyorum bebeğimi sağlıkla.pedler enfeksiyona neden oluyo en iyisi sık sık çamaşır değiştirmek bende öyle yapıyorum baş edemiyorum ama enfeksiyon hep oluyo bugünde fitil kullandım inşallah etkisi olurda geçer yauyku problemi bende de var hatta burda diğer annelerde var bu saatlerde olurlardı normalde her akşam konuşuyoruz ama bugün yorgun düştüler heralde kiyamammm;-) .

Can'ım Benim de ilk Doğum olacak işallah 2 gündür bende kasıklarımm da karnımın üst bölgesinde tebrubeli annelerimiz var işallah yardımcı olurlar sağlıkla kucağına almak nasip etsin sanırım seninde ilk Bebek cinsiyeti ne :)

Hoşbuldumm adaşım canım prensesim nasıl keyfi yerindemi sen nasılsın
İyi ablacim çok şükur çok hareketli maşallah bu aralar o iyi olunca bende coook iyi oluyorum sen nasilsin iyi misin bebisimiz nasil o ciciler seninkininmi yaa yerim onlarii bennn güzel günlerde giysin insallah annesi

İyi ablacim çok şükur çok hareketli maşallah bu aralar o iyi olunca bende coook iyi oluyorum sen nasilsin iyi misin bebisimiz nasil o ciciler seninkininmi yaa yerim onlarii bennn güzel günlerde giysin insallah annesi
Ohhh ohhh meleğimiz kıpır kıpır maşallah benim kızcem de kıpır kıpır yerinde duramıyor valla aynı haraketi bize iyi geliyor ben burdayım anne az sabret der gibi evet elimizden geleni yaptık sağlıkla giyer işallah meleklerimiz teşkr ederiz teyzesi bende iyiyim Allah'a şükür say say bitmeyen günlere geldik sanırım:)

Hepinizinkii cooook güzel gerçekten. Kızlar yok bugün yorgunlar heralde uyudular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…