ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kesinlikle arzu katiliyorum sana sadece annelere ait gunler doldukca heycan basiyorr insani rabbim sag saglim kucamoza almayi nasip etsin isteyen herkezede hayitli evlat nasip etsinn
Amiinnnn canım inşallah .bu arada ben 89 luyum kızlar

Kesinlikle arzu katiliyorum sana sadece annelere ait gunler doldukca heycan basiyorr insani rabbim sag saglim kucamoza almayi nasip etsin isteyen herkezede hayitli evlat nasip etsinn
Amiiiinnnnn canım:))

Kizlar ben 2 yil bekledim2. Bebek icin..artik umudumu kesmistim..oglumun puseti balkonda duruyordu biz attik birkac gun sonra hamile oldugumu ogrendim..allahtan abimiz ilk oto koltugunu hani sapli tasima aparatli olan koltugu attirmamisti
Evet ic zibin dedigim.o beyaz cok ince penyecikler onu ipli de . olabiliyor ..
Bend e yenidogan bezi ve ilk etapta gerelecek pedimi bile hazirladim..insanin o anda aklina gelmeyebiliyor,.hatirladikca almak lazim ...ben kullan at alt acmalarla cok rahat etmistim yine ondan alacagim...
Yine abimiz hala bebek kuvetiyle yikanir yazlari o da duruyor..m...kova ve bardagi hazirladik bir filesini almak .kaldi..

Hayirlisi olsun cnm rabbim saglikla kicagina almayi nasip etsin

C
Canm sen kaç yasindaydin . Ohh ne güzel bi oğlun var simdi. Bi tane daha geliyo.ben daha bi tanesi doguramadim çok nazlı mi oldum nee eşim yazık beni rahat ettirmek için herşeyi yapiyo kiyamam ya.

2. Hamilelikler genelde rahat oluyor galiba yine eksikler oluyor ama en azından ilkinde olan ana malzemeleri diğerinde de kullanabiliyorsun hastanede kullanmak için hasta bezi alıyoruz sanirsam değil mi

Anam en buyugunuz benim ama abla demeyin ..adim nagihan..80 dogumluyum 36yim yani oglum 9a girdi bayagi bir ara vermis oldum yaniii
Aramıza hoşgeldin nagihancim o halde deneyimli birilerinin olması da iyi burda takildigimiz yerde yardımcı olur musunnnn ben biraz pimpirikli anne olcm sanırım

Evet ya acaba kime benziyo bebeğim nasıl bisey çok merak ediyorum özledim bebeğimi görmeden
O his bende de var iyice özletti kendini bazen kendi kendime onunla konuşmak hosuma gidiyor alışsın annesinin sesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…