ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Bende bi ara girdim bi kaç yazı beğendim ama yazamadim eşimle film izliyoduk sonra yatağa girince baktım ama herkes rüyalar alemine dalmış
Sanırım evet yorgun düştü ben gece kuşu erkenden uyuyamıyorum erkende kalkamıyorum iyice alıştım işallah kız doğduğunda zorlanmam

Sanırım evet yorgun düştü ben gece kuşu erkenden uyuyamıyorum erkende kalkamıyorum iyice alıştım işallah kız doğduğunda zorlanmam
Valla bende onu düşünüyorum nasıl yapcam diye.gece uyuyamiyorum ama şimdi gündüz uyuyorum bebis olunca gündüz uyuyamiycaz gece gündüz ayakta eslerimiz yardım eder ama dönüp dolaşıp bize gelecek mecburen

Aynen Can'ım bende öyle bakalım işallah şimdi yardım ettikleri gibi doğunca da yardımcı olurlar :)

Zaten öyledir canım okadar ay geçti ama sonuna yaklaştıkça zaman hiç geçmiyor helede evde :)
Evet ya son aylar çabuk geçer diyolar ama geçmiyo gibi geliyor bana bide sanki hep böyle hamileymisim gibi geliyo bana normal halimi unuttum yani rahat hareket edenlere eğilip kalkanlara bakıyorum ayy bi yerleri agrimiyo mu diyorum sankionlarda hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…