Bende bi ara girdim bi kaç yazı beğendim ama yazamadim eşimle film izliyoduk sonra yatağa girince baktım ama herkes rüyalar alemine dalmış
Bide baya yazışma olmuş ben onları okuyana kadar gitmişler
Valla bende onu düşünüyorum nasıl yapcam diye.gece uyuyamiyorum ama şimdi gündüz uyuyorum bebis olunca gündüz uyuyamiycazSanırım evet yorgun düştü ben gece kuşu erkenden uyuyamıyorum erkende kalkamıyorum iyice alıştım işallah kız doğduğunda zorlanmam
Evet evet iyi kaynatmislarÇoğunu okuyamadım ama muhabbetleri koyuymuş
Aynen Can'ım bende öyle bakalım işallah şimdi yardım ettikleri gibi doğunca da yardımcı olurlar :)Valla bende onu düşünüyorum nasıl yapcam diye.gece uyuyamiyorum ama şimdi gündüz uyuyorum bebis olunca gündüz uyuyamiycazgece gündüz ayakta eslerimiz yardım eder ama dönüp dolaşıp bize gelecek mecburen
İnşallah temennimiz o yöndeAynen Can'ım bende öyle bakalım işallah şimdi yardım ettikleri gibi doğunca da yardımcı olurlar :)
Okuyorum canm sürekli oluyamasamda fırsat bulduğum da okuyorum :)Bu arada Esra ablacim hamileyken Yasin suresi okumak çok iyimis bebek için.firsat bulduğunda oku bebiste dinliyomus.
Valla süper olur nöbetleşmekİnşallah temennimiz o yöndeen azından işten geldikten sonra biraz bakarlar biz uyuruz sonra nöbeti devraliriz gece boyu;-)
Ama gece her türlü sen yine kalkcaksn yedirmek içinValla süper olur nöbetleşmekbenimm eş geldiği için gündüz ben gece o
Evet cnm hiç sorma ya bir an önce geçsin istiyorum bendeeeee.zaman gecmiyooo kizlarrrr
Bir an onu düşünemedim haklısın canım :))Ama gece her türlü sen yine kalkcaksn yedirmek için
Zaten öyledir canım okadar ay geçti ama sonuna yaklaştıkça zaman hiç geçmiyor helede evde :)zaman gecmiyooo kizlarrrr
siz yine 36 haftaliksiniz ben dahaaa 31Zaten öyledir canım okadar ay geçti ama sonuna yaklaştıkça zaman hiç geçmiyor helede evde :)
Bu zamana kdr iyi gecti de simdi surekli aklımda tarihler haftalar gecmiyoEvet cnm hiç sorma ya bir an önce geçsin istiyorum bendeeeee.
Evet ya son aylar çabuk geçer diyolar ama geçmiyo gibi geliyor bana bide sanki hep böyle hamileymisim gibi geliyo banaZaten öyledir canım okadar ay geçti ama sonuna yaklaştıkça zaman hiç geçmiyor helede evde :)
Cnm seninki kız mı erkek mi .Bu zamana kdr iyi gecti de simdi surekli aklımda tarihler haftalar gecmiyoodayi da yapmaya basladik sabrim gelmiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?