ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

siz yine 36 haftaliksiniz ben dahaaa 31 ((( doğsun artikkk yaaaa nerdeyse amelyatla alın artık dicem
Ay valla bazen dr gidip verin kızımı artık bana diyesim var birde ayın 4 randevum var birde gidiş o gidiş olurmuş heyecandan zaman zaten hiç geçmiyor senin kızmı eğer kızsa belli olmaz 34 atlat ciğerleri iyice gelişsin hemen gelsin deme

Bende unuttum sanki 2 yıldır hamileyim ve eski halim nasıldı unuttum :) zaten ay ay hareketlerimizde azalıyor hızlı hareket edemiyoruz birşey olur diye patates çuvalı gibi durduğumuz yerde duruyoruz

Aynen gelişimini iyice tamamlasin Kuzucuklar öyle gelsinler.ben bazen kizimla konuşuyorum kızım erkenden gelme zamanını bekle karnimda geliş güzelce bizde senin odani hazirlayalım sonra gel diyorum anliyo mudur Acep kendi kendime konuşuyorum gibi ama olsun;-)

Bende unuttum sanki 2 yıldır hamileyim ve eski halim nasıldı unuttum :) zaten ay ay hareketlerimizde azalıyor hızlı hareket edemiyoruz birşey olur diye patates çuvalı gibi durduğumuz yerde duruyoruz
Evet ben kendimi kıyıya vurmuş yavru balina ilan ettim hareket edemiyorum rahatça oturduğum yerden destek almadan kalkamiyorum eşime diyorum arkadan ittir beni kalkayim gülüyo

yok cnm erkek benm ki icimdeki bi his diyorki zamaninda gelmicek daha gec gelecek Şubat sonu doğum ama benmki marti bulur sankiii

Anlamaz olurmu canım sesini duyuyor gelip gelmeme konusunu anlarmı orasını bilemem bende konuşuyorum hatta dilime dolanan bir nakarat var sürekli onu söylüyorum dinliyor bitince tepki veriyor sonra ben senin tepkini yerinme diyorum

Oyyy maşallah ya yerim ben onuuu . Tepki vermesi çok güzel oluyo heyecan verici

yok cnm erkek benm ki icimdeki bi his diyorki zamaninda gelmicek daha gec gelecek Şubat sonu doğum ama benmki marti bulur sankiii
Erkek bebekler gününü dolduyor genellikle benim çevremden bildiğim kadarıyla ay bir erkeğimiz daha olacak maşallah ona sağlıkla gelsinde gelişimini tamamlasın yeter :)

Erkek bebekler gününü dolduyor genellikle benim çevremden bildiğim kadarıyla ay bir erkeğimiz daha olacak maşallah ona sağlıkla gelsinde gelişimini tamamlasın yeter :)
Aynen kaç kız kaç erkek oldu sayfada abla ben sayarsam karışır isimleri karıştırdığm gibi bunuda karistiabilirm

Annem bana bir Bebek aldı yanakları al al Mış
Gözleri boncuk mavi
Saçları kumralmış
Ben bebeğimi çok severim
Şekerle beslerim
Yaramazlık yapınca kulağını çekerim
Bir gün gittik atta ya çuku çuku almaya
Yolumuzu kaybettik başladık ağlama
Bir polis amca geldi yolumuzu gösterdi
Bundan sonra atta ya gitmek yok dedi

Ayyy bu çok tatli ama buna mi tepki veriyo abla bende yarın kızıma okuyayim bakayım hareketleniyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…