Ay valla bazen dr gidip verin kızımı artık bana diyesim var birde ayın 4 randevum var birde gidiş o gidiş olurmuş heyecandan zaman zaten hiç geçmiyor senin kızmı eğer kızsa belli olmaz 34 atlat ciğerleri iyice gelişsin hemen gelsin demesiz yine 36 haftaliksiniz ben dahaaa 31((( doğsun artikkk yaaaa nerdeyse amelyatla alın artık dicem
Bende unuttum sanki 2 yıldır hamileyim ve eski halim nasıldı unuttum :) zaten ay ay hareketlerimizde azalıyor hızlı hareket edemiyoruz birşey olur diye patates çuvalı gibi durduğumuz yerde duruyoruzEvet ya son aylar çabuk geçer diyolar ama geçmiyo gibi geliyor bana bide sanki hep böyle hamileymisim gibi geliyo bananormal halimi unuttum yani rahat hareket edenlere eğilip kalkanlara bakıyorum ayy bi yerleri agrimiyo mu diyorum sankionlarda hamile
Aynen gelişimini iyice tamamlasin Kuzucuklar öyle gelsinler.ben bazen kizimla konuşuyorum kızım erkenden gelme zamanını bekle karnimda geliş güzelce bizde senin odani hazirlayalım sonra gel diyorumAy valla bazen dr gidip verin kızımı artık bana diyesim var birde ayın 4 randevum var birde gidiş o gidiş olurmuş heyecandan zaman zaten hiç geçmiyor senin kızmı eğer kızsa belli olmaz 34 atlat ciğerleri iyice gelişsin hemen gelsin deme
Evet ben kendimi kıyıya vurmuş yavru balina ilan ettimBende unuttum sanki 2 yıldır hamileyim ve eski halim nasıldı unuttum :) zaten ay ay hareketlerimizde azalıyor hızlı hareket edemiyoruz birşey olur diye patates çuvalı gibi durduğumuz yerde duruyoruz
erkeek cnm seninkiCnm seninki kız mı erkek mi .
yok cnm erkek benm ki icimdeki bi his diyorki zamaninda gelmicek daha gec gelecek Şubat sonu doğum ama benmki marti bulur sankiiiAy valla bazen dr gidip verin kızımı artık bana diyesim var birde ayın 4 randevum var birde gidiş o gidiş olurmuş heyecandan zaman zaten hiç geçmiyor senin kızmı eğer kızsa belli olmaz 34 atlat ciğerleri iyice gelişsin hemen gelsin deme
Benimki kız canmerkeek cnm seninki
Anlamaz olurmu canım sesini duyuyor gelip gelmeme konusunu anlarmı orasını bilemem bende konuşuyorum hatta dilime dolanan bir nakarat var sürekli onu söylüyorum dinliyor bitince tepki veriyor sonra ben senin tepkini yerinme diyorumAynen gelişimini iyice tamamlasin Kuzucuklar öyle gelsinler.ben bazen kizimla konuşuyorum kızım erkenden gelme zamanını bekle karnimda geliş güzelce bizde senin odani hazirlayalım sonra gel diyorumanliyo mudur Acep kendi kendime konuşuyorum gibi ama olsun;-)
aminnn canim hepimizinkini ins allah olmayanlara da versinBenimki kız canmAllah bagislasin cnm benm
Oyyy maşallah ya yerim ben onuuu . Tepki vermesi çok güzel oluyo heyecan vericiAnlamaz olurmu canım sesini duyuyor gelip gelmeme konusunu anlarmı orasını bilemem bende konuşuyorum hatta dilime dolanan bir nakarat var sürekli onu söylüyorum dinliyor bitince tepki veriyor sonra ben senin tepkini yerinme diyorum
Erkek bebekler gününü dolduyor genellikle benim çevremden bildiğim kadarıyla ay bir erkeğimiz daha olacak maşallah ona sağlıkla gelsinde gelişimini tamamlasın yeter :)yok cnm erkek benm ki icimdeki bi his diyorki zamaninda gelmicek daha gec gelecek Şubat sonu doğum ama benmki marti bulur sankiii
Amiinnnn inşallah cnmaminnn canim hepimizinkini ins allah olmayanlara da versin
Aynen kaç kız kaç erkek oldu sayfada abla ben sayarsam karışırErkek bebekler gününü dolduyor genellikle benim çevremden bildiğim kadarıyla ay bir erkeğimiz daha olacak maşallah ona sağlıkla gelsinde gelişimini tamamlasın yeter :)
Bana hiç bakma ben Leyla bu konuda özge bize sayar onun hafıza bizden daha iyi :)Aynen kaç kız kaç erkek oldu sayfada abla ben sayarsam karışırisimleri karıştırdığm gibi bunuda karistiabilirm
Ayyy bu çok tatli amaAnnem bana bir Bebek aldı yanakları al al Mış
Gözleri boncuk mavi
Saçları kumralmış
Ben bebeğimi çok severim
Şekerle beslerim
Yaramazlık yapınca kulağını çekerim
Bir gün gittik atta ya çuku çuku almaya
Yolumuzu kaybettik başladık ağlama
Bir polis amca geldi yolumuzu gösterdi
Bundan sonra atta ya gitmek yok dedi
Evet aynen ozgee duy bizi yarın say bebemmBana hiç bakma ben Leyla bu konuda özge bize sayar onun hafıza bizden daha iyi :)
Oku hayatım hatta int yaz nakaratlı ben düz yazı olarak yazdım benimki bayılıyor bu sözlere :)))Ayyy bu çok tatli amabuna mi tepki veriyo abla bende yarın kızıma okuyayim bakayım hareketleniyo mu
Okuycam mutlakaOku hayatım hatta int yaz nakaratlı ben düz yazı olarak yazdım benimki bayılıyor bu sözlere :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?