ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kokusu cok hos. Ben tam kapak koymadim yikarken cok kokmasin rahatsiz etmesin kuzumu die. Zaten biz sulale boyu alerjik bunyeyiz. Kokulara polenlere toza tuye karsi kizimda ilk gunden etkilenmesin dedim
Iyi yapmışsın canım zaten tozu gitsin yeter ilk yıkamada :)

38 haftalık misin canım cinsiyeti ne??
Ben henüz 34. Haftadayim herhangi bir şikayetim yok şimdilik doğuma yönelik :) kasilmalar düzenli olarak geliyorsa 5-10 dk da bir gibi geliyorsa bir de bel ağrısı doktorum doğum başlangıcı olabilir hastaneye o zaman gelirsin demişti.Bel ağrısı sızlıyor gibi mi ? Akintida kan da geliyor mu ?

Kuzum ilk defa erken yattım ve erken kalktım

Evet ben kendimi kıyıya vurmuş yavru balina ilan ettim hareket edemiyorum rahatça oturduğum yerden destek almadan kalkamiyorum eşime diyorum arkadan ittir beni kalkayim gülüyo

Arkadan ittir kalkiym filan ne kadar da çok benziyoruz hepimiz de sevgili hamile arkadaslarim akşam eşim namazda daha selam verir vermez yanlaya yanlaya zor gücele yanına vardım tuvalete giricem coraplarimi cikartsana diye namazda bile rahat vermiyorum ya

Esra abla çok güzelmiş kizim dogsun inşallah ben de soylicem bunu :)

Bana hiç bakma ben Leyla bu konuda özge bize sayar onun hafıza bizden daha iyi :)
Çok da iyi sayılmaz abla muhtemelen benim aklimdakileri siz de biliyorsunuz
Sen,Esra,Özlem,ben kız anneleri olucaz insaallah
Elif,Feride,Nagihan abla erkek bebek anneleri insaallah
Diğer arkadaşların isimlerini tam olarak bilmiyorum.Bildiklerimden de unuttuğum kişiler oldu

Hanimlar gecen gun kontrolumde kasilmalarim cimti bugun iki doz 12saat arayla ciger gelistirici denen bir igne oldum.cok korkuyorum uc gundur.agliyorum cok korkuyorm
Ben 27. Haftada aynı şekilde oldum toplamda 2 doz. akciğer geliştirici iğnenin faydası var zararı yok canım korkma.olur da bebek erken doğarsa diye yapıyorlar dikkat et kendine

Oyy kiyamam hepimiz ayniyiz demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…