- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Iyi yapmışsın canım zaten tozu gitsin yeter ilk yıkamada :)Kokusu cok hos. Ben tam kapak koymadim yikarken cok kokmasin rahatsiz etmesin kuzumu die. Zaten biz sulale boyu alerjik bunyeyiz. Kokulara polenlere toza tuye karsi kizimda ilk gunden etkilenmesin dedim
38 haftalık misin canım cinsiyeti ne??Kızlar Ocak 10'da normal Doğum gözüküyor.
Düzensiz sancılarım var ama. Bebek Doğum kanalına girmiş, sancılarım da 40-60 arası çıkıyordu iki gün önce. Akıntım çok fazla rahim ağzım yumuşamış. Karnım sürekli geriliyor kasılıyor. Belim de ağrıyor karnım da ağrıyor Doğum olabilir mi bir kaç güne?
3 haftadır uykusuzum sizde durumlar nedir?
Kuzum ilk defa erken yattım ve erken kalktımAyyy cnm bir an önce gecsinde hayirlisiyla kucağıma alayim istiyorum bebeğimi sağlıkla.pedler enfeksiyona neden oluyo en iyisi sık sık çamaşır değiştirmek bende öyle yapıyorum baş edemiyorum ama enfeksiyon hep oluyo bugünde fitil kullandım inşallah etkisi olurda geçer yauyku problemi bende de var hatta burda diğer annelerde var bu saatlerde olurlardı normalde her akşam konuşuyoruz ama bugün yorgun düştüler heralde kiyamammm;-) .
Evet ben kendimi kıyıya vurmuş yavru balina ilan ettimhareket edemiyorum rahatça oturduğum yerden destek almadan kalkamiyorum eşime diyorum arkadan ittir beni kalkayim gülüyo
Annem bana bir Bebek aldı yanakları al al Mış
Gözleri boncuk mavi
Saçları kumralmış
Ben bebeğimi çok severim
Şekerle beslerim
Yaramazlık yapınca kulağını çekerim
Bir gün gittik atta ya çuku çuku almaya
Yolumuzu kaybettik başladık ağlama
Bir polis amca geldi yolumuzu gösterdi
Bundan sonra atta ya gitmek yok dedi
Çok da iyi sayılmaz abla muhtemelen benim aklimdakileri siz de biliyorsunuzBana hiç bakma ben Leyla bu konuda özge bize sayar onun hafıza bizden daha iyi :)
Evet aynen ozgee duy bizi yarın say bebemm
Ben 27. Haftada aynı şekilde oldum toplamda 2 doz. akciğer geliştirici iğnenin faydası var zararı yok canım korkma.olur da bebek erken doğarsa diye yapıyorlar dikkat et kendineHanimlar gecen gun kontrolumde kasilmalarim cimti bugun iki doz 12saat arayla ciger gelistirici denen bir igne oldum.cok korkuyorum uc gundur.agliyorum cok korkuyorm
Günaydın canım Yeni kalktım gece geç yatınca dinlenmene bak son dinlenmelerimiz :)Herkese Günaydın :) en erkenci benim galiba ama siz yoksanız ben de gideyim de az daha uyuyayım bari :)
Herzaman söyleyebilirsin canım alışsın anne sesine şimdiden
Esra abla çok güzelmiş kizim dogsun inşallah ben de soylicem bunu :)
Kizlarrr yazdiklarinizi henüz okumadim resim atayim yemek yiyip okuycm hemenkızımın bi kaç cicisini atıyorum
Oy maşallah senin kızını ve cicilerini yeriz güle güle gitsin sağlıkla ay içinde hayal ediyorum ponçik ponçikKizlarrr yazdiklarinizi henüz okumadim resim atayim yemek yiyip okuycm hemenkızımın bi kaç cicisini atıyorum
Herkese Günaydın :) en erkenci benim galiba ama siz yoksanız ben de gideyim de az daha uyuyayım bari :)[/QUgunaydin cnm ben o saatlerde kalkiyorum kahvaltı yapıp bi daha uyuyorumşimdi uyandimm biseyler yicem yine
Oyy kiyamam hepimiz ayniyiz demekki
Arkadan ittir kalkiym filan ne kadar da çok benziyoruz hepimiz de sevgili hamile arkadaslarimakşam eşim namazda daha selam verir vermez yanlaya yanlaya zor gücele yanına vardım tuvalete giricem coraplarimi cikartsana diye namazda bile rahat vermiyorum ya
Çok sağol teyzesiiiiOy maşallah senin kızını ve cicilerini yeriz güle güle gitsin sağlıkla ay içinde hayal ediyorum ponçik ponçik
Ya o yelekle zıbını nerden aldın EsraKizlarrr yazdiklarinizi henüz okumadim resim atayim yemek yiyip okuycm hemenkızımın bi kaç cicisini atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?