ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Burda bi bebek mağazası var ordan almıştık cnm zibindaki yazıda çok hoşuma gitti daha cinsiyeti belli olmamıştı aldigimda bende sarı almıştım
Çok güzeller canlarim hepinizin aldıklarını da ayrı ayrı begendim güle güle giyssin minnoşlar

Bebeğim İstanbul'da olsan keşke Eminönü'nde bir han var sadece Bebek kıyafeti 4 veya 5 katlı hem ucuz hemde aklını kaçırırsın neler var neler :)
Ben normal bi mağazadan 2 saatte çıkamazken orda yatarım heralde abla hem de uygunmuş hem de 4-5 katlı tam benlik

Ben normal bi mağazadan 2 saatte çıkamazken orda yatarım heralde abla hem de uygunmuş hem de 4-5 katlı tam benlik
Ben ki çalışırken çoğu şeyini aldım sonra oraya gidince kafayı yiyordum Onudamı alsam şunudamı derken çıkamadımm kolay kolay oradan

Ben ki çalışırken çoğu şeyini aldım sonra oraya gidince kafayı yiyordum Onudamı alsam şunudamı derken çıkamadımm kolay kolay oradan
Ama burda da olsa o yer burda iş merkezi diye yerler var oralarda uygun bebek kıyafetleri var ama diğer dükkana girssen yandakinin aynısını oraya da dizmisler gibi çok fazla cesit göremedim abla

Ama burda da olsa o yer burda iş merkezi diye yerler var oralarda uygun bebek kıyafetleri var ama diğer dükkana girssen yandakinin aynısını oraya da dizmisler gibi çok fazla cesit göremedim abla
Bizim buradaki Bebek kıyafeti satan yerler çok pahalı avm de çalışırken sağolsun arkadaşlar hep indirim yaptılar yoksa el yakıyor fiyatlar :)

Ay ben dün okudum onu ne güldüm kesin kıskandı gelini hiç kaynana Beyaz elbise giyermi hemde uçuşan :)
Aynen abla kıskanç olduğunu bu kadar belli edebilir kimisi yorum yapmış da millet gelini ayırt edemeyecek kadar da değil filan gibi ama sonuçta kayinvalide de uçuşan bir elbise giyiyor gelinlik benzetmesi oldu olası gelinin yerine damatla da otursun dans etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…