Onu da internetten istemişti arkadaşım benm için cnm .çok hoşuma gitti cekeyim dedimAnne kız takım olmuş ne güzel canım ya sabırsızlanmak bu olsa gerek :))
Burda bi bebek mağazası var ordan almıştık cnmYa o yelekle zıbını nerden aldın Esraçok tatlılar gule gule giydirin insaallah canım
Evet cnm uygun alırsan sende sitenin adını soyliyim yasak değildir heraldeEvet bunlar da çok şirin oluyorlar internetten mi sipariş verdin :))
Bebeğim İstanbul'da olsan keşke Eminönü'nde bir han var sadece Bebek kıyafeti 4 veya 5 katlı hem ucuz hemde aklını kaçırırsın neler var neler :)Evet bunlar da çok şirin oluyorlar internetten mi sipariş verdin :))
Çok güzeller canlarim hepinizin aldıklarını da ayrı ayrı begendim güle güle giyssin minnoşlarBurda bi bebek mağazası var ordan almıştık cnmzibindaki yazıda çok hoşuma gitti daha cinsiyeti belli olmamıştı aldigimda bende sarı almıştım
Gittigidiyordan arada birşeyler alıyorum orası da iyi n11.com daEvet cnm uygun alırsan sende sitenin adını soyliyim yasak değildir heraldegittigidiyordan bi bakin isterseniz
Afiyet olsun Can'ım bol bol ye 2 kişilikYavrularrrr yemek yiyip geliyorum
Ben normal bi mağazadan 2 saatte çıkamazken orda yatarım heralde abla hem de uygunmuş hem de 4-5 katlı tam benlikBebeğim İstanbul'da olsan keşke Eminönü'nde bir han var sadece Bebek kıyafeti 4 veya 5 katlı hem ucuz hemde aklını kaçırırsın neler var neler :)
Afiyet olsun ben az önce yedim kızım enerjisini aldi epey hareketli şimdiYavrularrrr yemek yiyip geliyorum
Ben ki çalışırken çoğu şeyini aldım sonra oraya gidince kafayı yiyordum Onudamı alsam şunudamı derken çıkamadımm kolay kolay oradanBen normal bi mağazadan 2 saatte çıkamazken orda yatarım heralde abla hem de uygunmuş hem de 4-5 katlı tam benlik
Yesinler onun hareketliliğini maşallahAfiyet olsun ben az önce yedim kızım enerjisini aldi epey hareketli şimdi
Ama burda da olsa o yerBen ki çalışırken çoğu şeyini aldım sonra oraya gidince kafayı yiyordum Onudamı alsam şunudamı derken çıkamadımm kolay kolay oradan
Ay ben dün okudum onu ne güldüm kesin kıskandı gelini hiç kaynana Beyaz elbise giyermi hemde uçuşan :)Esra abla bi konu okuyordum da ne güldüm..kayinvalide oğlunun düğününde beyaz elbise giyecekmis
Bizim buradaki Bebek kıyafeti satan yerler çok pahalı avm de çalışırken sağolsun arkadaşlar hep indirim yaptılar yoksa el yakıyor fiyatlar :)Ama burda da olsa o yerburda iş merkezi diye yerler var oralarda uygun bebek kıyafetleri var ama diğer dükkana girssen yandakinin aynısını oraya da dizmisler gibi çok fazla cesit göremedim abla
Aynen abla kıskanç olduğunu bu kadar belli edebilirAy ben dün okudum onu ne güldüm kesin kıskandı gelini hiç kaynana Beyaz elbise giyermi hemde uçuşan :)
Benim kiyafetlerimden pahalı bebek kıyafetleriBizim buradaki Bebek kıyafeti satan yerler çok pahalı avm de çalışırken sağolsun arkadaşlar hep indirim yaptılar yoksa el yakıyor fiyatlar :)
Aynen abla kıskanç olduğunu bu kadar belli edebilirkimisi yorum yapmış da millet gelini ayırt edemeyecek kadar da değil filan gibi ama sonuçta kayinvalide de uçuşan bir elbise giyiyor gelinlik benzetmesi oldu olası gelinin yerine damatla da otursun dans etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?