Tamm canım afiyet olsun grş yineEsra abla gecen ki bahsettiğim teyze aradi birazdan gelicekmis kahve yeter çay yapma dedi ben bi bakayım mutfakta ne vargörüşürüz
Saat 1'de uyandım ben de siz olmayınca :)Günaydın canım Yeni kalktım gece geç yatınca dinlenmene bak son dinlenmelerimiz :)
Oyy maşallah çok ciciler :) Güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah'ım inşallah :)Kizlarrr yazdiklarinizi henüz okumadim resim atayim yemek yiyip okuycm hemenkızımın bi kaç cicisini atıyorum
Ben şanslıyım eşim geç gelip geç gittiği için biz uyumayı tercih ediyoruz öğle yemeğinde kahvaltımızı yapıp sonra işe yolculuyorumm canım :))Ben de eşim sabah işe giderken kalkıyorum saat 7.30 gibi. Kahvaltı yapıyoruz sonra geri yatıyorum :)
Bebek kıyafeti satan yerler demek bile ne güzel. Bizim burda tek seçenek var civilBizim buradaki Bebek kıyafeti satan yerler çok pahalı avm de çalışırken sağolsun arkadaşlar hep indirim yaptılar yoksa el yakıyor fiyatlar :)
Aynısını yaptım canım bir saat önce uyandım ben de :)Gunaydinn canlarimm bende sabah kalktim tekrar geri yattim nasilsinizzz:)
Canimm beni.. cicislerii cok.tatlii masallahh minnnak kizimiz giysinnKizlarrr yazdiklarinizi henüz okumadim resim atayim yemek yiyip okuycm hemenkızımın bi kaç cicisini atıyorum
Keşke benim eşim de öyle çalışsa canım. Haftada bir gün beraber uyuyabiliyoruz öğleye kadar :)Ben şanslıyım eşim geç gelip geç gittiği için biz uyumayı tercih ediyoruz öğle yemeğinde kahvaltımızı yapıp sonra işe yolculuyorumm canım :))
Lohusa pijama ve gecelik takımlarına bile ekstradan 100 lira ekliyorlar. Bebek ve hamilelikle ilgili her şey çok pahalı :)Benim kiyafetlerimden pahalı bebek kıyafetleri
Günaydın canım en iyisini yaptın bu zamanların değerini bilmek lazım :)Gunaydinn canlarimm bende sabah kalktim tekrar geri yattim nasilsinizzz:)
Ayniyizz bugunn desene cnmm:)Aynısını yaptım canım bir saat önce uyandım ben de :)
Ayniyizz bugunn desene cnmm:)Aynısını yaptım canım bir saat önce uyandım ben de :)
Esraa ablacimm bebekk cok guzel olmuss annenin elleri kollari dert gormesinn masalalh teyzemee:) hep kacirdimm bugun yazismalariiGünaydın canım en iyisini yaptın bu zamanların değerini bilmek lazım :)
Esra abla bi konu okuyordum da ne güldüm..kayinvalide oğlunun düğününde beyaz elbise giyecekmis
Acaba o teyzemi herşeyi bilen o ise son gelişmeler bekliyoruz teyzemden zaman geçmiyor dr bir ilaç lütfenAyyyy dun onu bende okudum yatmadan cokm guldum yaa valla neyse cnm tamam srn teyzeye guzel kahve yapp guzelde bilgiler all
Hoşgeldin güle güle canım dikkat et kendine selam söyle anneye bizden grş yineAy ben geldim ama simdi mutfagi topluyp anneme gidicem hava da guzelken yururs yapim dedim sonra gorusurz canlarimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?