ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ozlemmmmmm bunlar ne kadar guzell boylee yaaa bide bu kiyafetlerin icinin doldugunuu dusunsenizeee yaaa yeriz yer onlarii cok tatlilarr yaa hepsi birbirindnn guzel hayatim saglikla huzurla mutlulukla giydirirsin insaallh cnm

Allah'im cumlemizin kucagini saglicakla doldursun sagsalim giydirelim minnoslarimizi Elif'im.

Merhaba canim hosgeldin. Normal dogum hic belli olmaz kuzucuk 10ocagi beklemeyebilir. Samcilarini kontrol et duzenli araliklarla kasilmaya baslayip sancilar kisalirsa suyunu nisanini bekleme hemen doktoruna kos derim. AY ne guzel kuzunla bulusmana cok az kalmis. Allah sagsalim kucagina nasip etsin. Ben kendi adima baya agirlasmis hissediyorum. Henuz nst de sanci belirtisi yok biraz erken bizim icin ama tabi yinede hazirlikli olmak lazim

Hanimlar gecen gun kontrolumde kasilmalarim cimti bugun iki doz 12saat arayla ciger gelistirici denen bir igne oldum.cok korkuyorum uc gundur.agliyorum cok korkuyorm

Merhaba; korkmayin bol bol dua edin kendinizi ve bebisi strese sokmayin. insallah vakitlice gelir bebisiniz. Doktor ayrica bi islem uyguladi mi bebisi bi kac hafta oyalamak icin.

Iyi yapmışsın canım zaten tozu gitsin yeter ilk yıkamada :)

Aynen canim tozu gitsin yeter. Utulemeye devam bugun utulerken bile mis gibi yumusatici kokusu geliyor az koymama ragmen. Bu arada cantani hazirlamaya basla utu olayi cok yordu beni. Hala koca bi sepet utulenecek duruyo. Baya abartmisim kiyafet olayini

İyiyiz cnmm sen nasilsin bakalim Alp oğlumuz nasıl
Bizde iyiyiz cnm munibustyiz ananemize gidiyoruz esimde oraya cok yakin calisiyor orda buluacaz sikldm evde yurus yapim dedim yine dayanamadim girdimm ozluyorum siziii firsat buldukca giriyorumm oglumla hava aldik konusa konusa geldikk havada guneslii sansimizaa:)

Merhaba; korkmayin bol bol dua edin kendinizi ve bebisi strese sokmayin. insallah vakitlice gelir bebisiniz. Doktor ayrica bi islem uyguladi mi bebisi bi kac hafta oyalamak icin.
Hayir yapmadi .ben drcun muayenehanesine uc haftada bir gidiyorum drum bir hastaneyle anlasmali orda doguma geliyor fakat bu son kontrolumde 25 `aralk da ultrawonda muayne ederken kasilmam oldugunu soyleyip diger odadaki nts ye bagladi ...ve bekledik bir sey ckmadi.cikmayinca her ihtimale karsi deyip bu igneleri ozellikle hastane ortaaminda vurdurmami soyledi.bende dun onun dogum yaptirdigi anlasmali hastaneye gittim ve 2 doz 12saat arayla yaptirdim.degisik su gibi akintilar oluyor idrar degil ama..o kadar sikintidayim ki uyuyamiyor nefes alamiyorum..gebeligin basindan beri kanli istifra yasadim iki kez .cok dr a gorundum ilgilenmiyorlar hamileyim diye..sikintim cok yani ve artik motivasyon kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…