- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Güle güle canım görüşürüz :)Ay ben geldim ama simdi mutfagi topluyp anneme gidicem hava da guzelken yururs yapim dedim sonra gorusurz canlarimmm:)
Ayy çok tatlı ya ellerine sağlık :)Kızlar annemizin yaptığı organik Bebek nasıl :)
Ozlemmmmmm bunlar ne kadar guzell boylee yaaa bide bu kiyafetlerin icinin doldugunuu dusunsenizeee yaaa yeriz yer onlarii cok tatlilarr yaa hepsi birbirindnn guzel hayatim saglikla huzurla mutlulukla giydirirsin insaallh cnm
Çok güzeller canım güle güle giysin meleğimiz :)
Kızlar Ocak 10'da normal Doğum gözüküyor.
Düzensiz sancılarım var ama. Bebek Doğum kanalına girmiş, sancılarım da 40-60 arası çıkıyordu iki gün önce. Akıntım çok fazla rahim ağzım yumuşamış. Karnım sürekli geriliyor kasılıyor. Belim de ağrıyor karnım da ağrıyor Doğum olabilir mi bir kaç güne?
3 haftadır uykusuzum sizde durumlar nedir?
Sagol cnm benim yedimmAfiyet olsun Can'ım bol bol ye 2 kişilik
zaman gecmiyooo kizlarrrr
Sende alistin artık buraya demi cnmSaat 1'de uyandım ben de siz olmayınca :)
Sagol cnm hepimizinkini inşallahOyy maşallah çok ciciler :) Güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah'ım inşallah :)
Heralde bütün hamileler böyle yapiyo kahvaltı yap sonra yat sonra kalk yine ye dinlen filan sonra bidaha bidahaBen de eşim sabah işe giderken kalkıyorum saat 7.30 gibi. Kahvaltı yapıyoruz sonra geri yatıyorum :)
İyiyiz cnmm sen nasilsin bakalim Alp oğlumuz nasılGunaydinn canlarimm bende sabah kalktim tekrar geri yattim nasilsinizzz:)
Oyyy çok tatlı organik bebekKızlar annemizin yaptığı organik Bebek nasıl :)
erkeek cnm seninki
Hanimlar gecen gun kontrolumde kasilmalarim cimti bugun iki doz 12saat arayla ciger gelistirici denen bir igne oldum.cok korkuyorum uc gundur.agliyorum cok korkuyorm
Iyi yapmışsın canım zaten tozu gitsin yeter ilk yıkamada :)
Kizlarrr yazdiklarinizi henüz okumadim resim atayim yemek yiyip okuycm hemenkızımın bi kaç cicisini atıyorum
Kızlar annemizin yaptığı organik Bebek nasıl :)
Bizde iyiyiz cnm munibustyiz ananemize gidiyoruz esimde oraya cok yakin calisiyor orda buluacaz sikldm evde yurus yapim dedim yine dayanamadim girdimm ozluyorum siziii firsat buldukca giriyorumm oglumla hava aldik konusa konusa geldikk havada guneslii sansimizaa:)İyiyiz cnmm sen nasilsin bakalim Alp oğlumuz nasıl
Allah razi olsun.Ben 27. Haftada aynı şekilde oldum toplamda 2 doz. akciğer geliştirici iğnenin faydası var zararı yok canım korkma.olur da bebek erken doğarsa diye yapıyorlar dikkat et kendine
Hayir yapmadi .ben drcun muayenehanesine uc haftada bir gidiyorum drum bir hastaneyle anlasmali orda doguma geliyor fakat bu son kontrolumde 25 `aralk da ultrawonda muayne ederken kasilmam oldugunu soyleyip diger odadaki nts ye bagladi ...ve bekledik bir sey ckmadi.cikmayinca her ihtimale karsi deyip bu igneleri ozellikle hastane ortaaminda vurdurmami soyledi.bende dun onun dogum yaptirdigi anlasmali hastaneye gittim ve 2 doz 12saat arayla yaptirdim.degisik su gibi akintilar oluyor idrar degil ama..o kadar sikintidayim ki uyuyamiyor nefes alamiyorum..gebeligin basindan beri kanli istifra yasadim iki kez .cok dr a gorundum ilgilenmiyorlar hamileyim diye..sikintim cok yani ve artik motivasyon kalmadiMerhaba; korkmayin bol bol dua edin kendinizi ve bebisi strese sokmayin. insallah vakitlice gelir bebisiniz. Doktor ayrica bi islem uyguladi mi bebisi bi kac hafta oyalamak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?