- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Ben aşırı almadım canım daha doğrusu hep 0-3 ve 3-6 ay aldım daha büyük kıyafet almadım :)Aynen canim tozu gitsin yeter. Utulemeye devam bugun utulerken bile mis gibi yumusatici kokusu geliyor az koymama ragmen. Bu arada cantani hazirlamaya basla utu olayi cok yordu beni. Hala koca bi sepet utulenecek duruyo. Baya abartmisim kiyafet olayini
Merhaba cnm aramıza hoşgeldin benimde sağ kasigim da çok ağrı oluyodu doktor bebek büyüdükçe geriyo ondan normal dedi yani.insallah seninki de ondandr takma kafana az kalmış zaten
Umarim öyledir 2 gündür iki büklüm yürüyorum yatamiyorum oturamiyorum rahatça bıçak saplanır gibiMerhaba cnm aramıza hoşgeldin benimde sağ kasigim da çok ağrı oluyodu doktor bebek büyüdükçe geriyo ondan normal dedi yani.insallah seninki de ondandr takma kafana az kalmış zaten
Hayir yapmadi .ben drcun muayenehanesine uc haftada bir gidiyorum drum bir hastaneyle anlasmali orda doguma geliyor fakat bu son kontrolumde 25 `aralk da ultrawonda muayne ederken kasilmam oldugunu soyleyip diger odadaki nts ye bagladi ...ve bekledik bir sey ckmadi.cikmayinca her ihtimale karsi deyip bu igneleri ozellikle hastane ortaaminda vurdurmami soyledi.bende dun onun dogum yaptirdigi anlasmali hastaneye gittim ve 2 doz 12saat arayla yaptirdim.degisik su gibi akintilar oluyor idrar degil ama..o kadar sikintidayim ki uyuyamiyor nefes alamiyorum..gebeligin basindan beri kanli istifra yasadim iki kez .cok dr a gorundum ilgilenmiyorlar hamileyim diye..sikintim cok yani ve artik motivasyon kalmadi
Allah yardımcın olsun Can'ım yanlış bir bilgilendirme yapmak istemem dua et rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin işallah :)Hayir yapmadi .ben drcun muayenehanesine uc haftada bir gidiyorum drum bir hastaneyle anlasmali orda doguma geliyor fakat bu son kontrolumde 25 `aralk da ultrawonda muayne ederken kasilmam oldugunu soyleyip diger odadaki nts ye bagladi ...ve bekledik bir sey ckmadi.cikmayinca her ihtimale karsi deyip bu igneleri ozellikle hastane ortaaminda vurdurmami soyledi.bende dun onun dogum yaptirdigi anlasmali hastaneye gittim ve 2 doz 12saat arayla yaptirdim.degisik su gibi akintilar oluyor idrar degil ama..o kadar sikintidayim ki uyuyamiyor nefes alamiyorum..gebeligin basindan beri kanli istifra yasadim iki kez .cok dr a gorundum ilgilenmiyorlar hamileyim diye..sikintim cok yani ve artik motivasyon kalmadi
Kızlar nerdesiniz :) forma göz attım başlıklara haziran temmuz anneleri diye ay biz çok şanslıyız son 1 ay olanımız var veya 2 ay ponciklerimize kavuşmaya gün sayıyoruz
Ay Esracım doğru diyorsun da sanki bu zaman artık durdu ilerlemiyor gibi geliyor bana :) doktorum cinsiyetini söyleyeli 22 hafta olmuş sanki dün gibi geliyor ama doğuma 6-7 haftam var geçmiyor :)Kızlar nerdesiniz :) forma göz attım başlıklara haziran temmuz anneleri diye ay biz çok şanslıyız son 1 ay olanımız var veya 2 ay ponciklerimize kavuşmaya gün sayıyoruz
Aynen canım amin amin işallah :)Burdayim burdayim. Vallahi sukur son haftalarimiza ulastik.Hayirlisi ile sagsalim alalim kuzularimizi. Darisi da ileri ki aylarda bebislerine kavusacak anne adayi arkadaslarimiza diyelim.
Amin canım :) hayırlısı ile 2017'ye bir girseydik zaman daha iyi geçerdi belki :)Burdayim burdayim. Vallahi sukur son haftalarimiza ulastik.Hayirlisi ile sagsalim alalim kuzularimizi. Darisi da ileri ki aylarda bebislerine kavusacak anne adayi arkadaslarimiza diyelim.
Ay Esracım doğru diyorsun da sanki bu zaman artık durdu ilerlemiyor gibi geliyor bana :) doktorum cinsiyetini söyleyeli 22 hafta olmuş sanki dün gibi geliyor ama doğuma 6-7 haftam var geçmiyor :)
Canikom kaldı 3 gün Yen'i ay Yen'i heyecan bizi bekliyorAmin canım :) hayırlısı ile 2017'ye bir girseydik zaman daha iyi geçerdi belki :)
Ben de hep gebelik en fazla 20 hafta olmalı diyordum annem de kızıyordu deme öyle erken doğum falan yaparsın Allah korusun diye :)Can'ım bana 11 hafta söyledi ondan beri geçsin zaman neyseki yüzdük yüzdük geldik kuyruğuna bizimki az kaldı allahtan birde düşünüyorum ya 9 ay değilde 1 sene olsaydı ne olurdu diyorum
Senin heyecan bizden fazla şimdi :) hayırlısı ile seni doğuma yollayalım bizim heyecan da artar iyice :)Canikom kaldı 3 gün Yen'i ay Yen'i heyecan bizi bekliyor
Bende anneme 8 ay yeterli bir süre 1 ay fazla annemde deme öyle 8 ay sabreden 1 ayda sabreder :)))Ben de hep gebelik en fazla 20 hafta olmalı diyordum annem de kızıyordu deme öyle erken doğum falan yaparsın Allah korusun diye :)
Hiç sormayın kendimi dinlemekten işallah kafayı yemem birde ilk Bebek 2. Olsaydı belki bukadar olmazdık ben ayak basayım sırayla sizleride alacam yanıma :))Senin heyecan bizden fazla şimdi :) hayırlısı ile seni doğuma yollayalım bizim heyecan da artar iyice :)
kanım 9 a düşmüş ... ferrum hausman iğne verdi dr yptıran oldu mu aranızda kansızlık iğnesi?
Senden sonra her hafta birimiz doğururuz galiba canim :) 23 Ocak'ta annemle kardeşim gelecek ben de ona heyecan yapıyorum. Onlar gelince doğuma çok az kalmış olacak. Aylardır da görmüyorum annemiHiç sormayın kendimi dinlemekten işallah kafayı yemem birde ilk Bebek 2. Olsaydı belki bukadar olmazdık ben ayak basayım sırayla sizleride alacam yanıma :))
Ben de oligoferin şurubunu kullanıyorum canım. Hapı bir türlü düzenli içemedim doktor şuruba geçirdi :)Igne yaptirmadim canim. Oligofer fol adli kan hapini kullaniyorum sadece. Doktorunuz verdiyse kullanin. Muhtemelen igne daha hizli toparlanmasini saglayacaktir kan degerinizin
Ben de oligoferin şurubunu kullanıyorum canım. Hapı bir türlü düzenli içemedim doktor şuruba geçirdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?