- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Doktor bana 22 haftada verdi canım magnezyumu. Adı magnorm. Suya konup eriyen bir ilaç Portakallı :)Guzel bi tadi var ama baya istah acio oligoferden sonra hizli kilo aldimmagnezyum ne kullaniyosun?? doktor bana dun verdi kramplarim icin vicium d-3 aldim dun
Doktor bana 22 haftada verdi canım magnezyumu. Adı magnorm. Suya konup eriyen bir ilaç Portakallı :)
Ben vitamin ilacı ayrı kullanıyorum canım. Demir şurubu ve magnezyumu ayrı. 3 ilaç yani her günBenimki hap seklinde magnezyum cinko kalsiyum ve d vitamini iceriyo
Canım ya çok sevindim şimdi gelsin 23 ocak keşke herkesin annesi 1 sk yakınında olsa :)Senden sonra her hafta birimiz doğururuz galiba canim :) 23 Ocak'ta annemle kardeşim gelecek ben de ona heyecan yapıyorum. Onlar gelince doğuma çok az kalmış olacak. Aylardır da görmüyorum annemi
Kızlar benim dr vitamin önermedi seni boşuna şişirir dedi sadece gynoferon içiyorum hergün hatta loğusalığında bile iç dedi tek ilaçla hamileliğimin sonuna geldimBen de oligoferin şurubunu kullanıyorum canım. Hapı bir türlü düzenli içemedim doktor şuruba geçirdi :)
Keşke canım ya. Şimdi de izne ayrıldım evde çok sıkıldım. Annem yakın olsa her gün anneme giderdim :)Canım ya çok sevindim şimdi gelsin 23 ocak keşke herkesin annesi 1 sk yakınında olsa :)
Ben de imom diye bir ilaç içiyorum. Bebeğin zeka gelişimi içinde birçok doktor öneriyormuş canım ama içmesek de bir şey olacağını sanmıyorum eskiden ilaç mı vardı :)Kızlar benim dr vitamin önermedi seni boşuna şişirir dedi sadece gynoferon içiyorum hergün hatta loğusalığında bile iç dedi tek ilaçla hamileliğimin sonuna geldim
Yakın da olsa canım hergün gidemiyorsun bende izindeyim ve okadar sıkılıyorum ki annem yakın eşim bıraktığında anca gidebiliyorum zor oluyor otobüslerle :)Keşke canım ya. Şimdi de izne ayrıldım evde çok sıkıldım. Annem yakın olsa her gün anneme giderdim :)
Yani bizim annelerimiz ne içmiş ben bazen soruyorum ya utrasyon yok nasıl tekme atana kadar sabrettin hiçmi düşünmedin karnımda canlımı değilmi ve cinsiyet tahminiBen de imom diye bir ilaç içiyorum. Bebeğin zeka gelişimi içinde birçok doktor öneriyormuş canım ama içmesek de bir şey olacağını sanmıyorum eskiden ilaç mı vardı :)
Kızlar benim dr vitamin önermedi seni boşuna şişirir dedi sadece gynoferon içiyorum hergün hatta loğusalığında bile iç dedi tek ilaçla hamileliğimin sonuna geldim
Yani bizim annelerimiz ne içmiş ben bazen soruyorum ya utrasyon yok nasıl tekme atana kadar sabrettin hiçmi düşünmedin karnımda canlımı değilmi ve cinsiyet tahmini
Şahsen ben meraktan çatlardım :))Valla cok zor o donemler bence insan meraktan catlar.
Cevaplariniz icin Rabbim razi olsun.cok korkuyorum panik atak geciriyorum resmen..Allah acisin hepimize sorunsuz atlatalim su son gunleriHer ihtimale karsi yapildiysa kesin erken dogum olacak diye birsey yok saniyorum. Onlem amacli uygulanmis. Erken dogum icin ekstrA engelleyici uygulamalari oluyor bildigim kadariyla. Insallah vaktiyle gelir bebisiniz. Diger sikayetleriniz icin iyi bir dahiliye uzmaniyla gorusun derim. Muhakkak sizi rahat ettirecek uygulamalari olur diye dusunuyorum. Nefes zorlugu ve uyuyama sikayetlerini suan hepimiz yasiyoruz. Rahim akcigerlere baski yapiyor. Allah cumlemizin yardimcisi olsun..
Sen de haklısın canım. Zaten hemen akşam oluyor bir de otobüsle falan zor olurYakın da olsa canım hergün gidemiyorsun bende izindeyim ve okadar sıkılıyorum ki annem yakın eşim bıraktığında anca gidebiliyorum zor oluyor otobüslerle :)
Cevaplariniz icin Rabbim razi olsun.cok korkuyorum panik atak geciriyorum resmen..Allah acisin hepimize sorunsuz atlatalim su son gunleri
Arkadaslar ne olur biri birsey desin sağ kasıgıma giren sancı geçmedi bir türlü 2 gündür korkuyorum yarın Dr gidicem ama ne olabilir bu bıçak batiriyorlar sanki bebeğin hareketleri de azaldı ilk hamileligimde hiç yaşamadım böyle şeyler bebek iri baskı yapıyor dediler ama normal mi
Arkadaslar ne olur biri birsey desin sağ kasıgıma giren sancı geçmedi bir türlü 2 gündür korkuyorum yarın Dr gidicem ama ne olabilir bu bıçak batiriyorlar sanki bebeğin hareketleri de azaldı ilk hamileligimde hiç yaşamadım böyle şeyler bebek iri baskı yapıyor dediler ama normal mi bilemedim bu sancı
İlk hamileligim 6 yıl önceydi çok rahat geçmişti hiç bir problem yasamamistim Dr gittim kaç defa çözüm bulamiyorlar yaşadığım yer küçük özele de devlete de gittim değişen birsey yok katlanacaksin deniliyor normalde daha 1 ayim var zaten 1 aydır problem var artık 1 gün daha nasıl geçecek diyorum dayanamıyorum artık ağrılara beynim uyuştu uykusuzluk da var.Rabbim sabır versinIkinci hamileliginiZ kasilma tarzi birsey yasasaniz farkedersiniz diye dusunuyorum. Usutme iltihap ya da farkli bi durum olabilir mi acaba?
Canm gecmid olsun inanki hic o konida bilgim yok ilk gebelik ama belki usutmus veya yorulmus olabilirsin icini ferah tut az kalmks Allahin izniyle hic birsrey olmass sen kafani rahat tut stres yapmaİlk hamileligim 6 yıl önceydi çok rahat geçmişti hiç bir problem yasamamistim Dr gittim kaç defa çözüm bulamiyorlar yaşadığım yer küçük özele de devlete de gittim değişen birsey yok katlanacaksin deniliyor normalde daha 1 ayim var zaten 1 aydır problem var artık 1 gün daha nasıl geçecek diyorum dayanamıyorum artık ağrılara beynim uyuştu uykusuzluk da var.Rabbim sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?