ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Guzel bi tadi var ama baya istah acio oligoferden sonra hizli kilo aldim magnezyum ne kullaniyosun?? doktor bana dun verdi kramplarim icin vicium d-3 aldim dun
Doktor bana 22 haftada verdi canım magnezyumu. Adı magnorm. Suya konup eriyen bir ilaç Portakallı :)

Senden sonra her hafta birimiz doğururuz galiba canim :) 23 Ocak'ta annemle kardeşim gelecek ben de ona heyecan yapıyorum. Onlar gelince doğuma çok az kalmış olacak. Aylardır da görmüyorum annemi
Canım ya çok sevindim şimdi gelsin 23 ocak keşke herkesin annesi 1 sk yakınında olsa :)

Ben de oligoferin şurubunu kullanıyorum canım. Hapı bir türlü düzenli içemedim doktor şuruba geçirdi :)
Kızlar benim dr vitamin önermedi seni boşuna şişirir dedi sadece gynoferon içiyorum hergün hatta loğusalığında bile iç dedi tek ilaçla hamileliğimin sonuna geldim

Kızlar benim dr vitamin önermedi seni boşuna şişirir dedi sadece gynoferon içiyorum hergün hatta loğusalığında bile iç dedi tek ilaçla hamileliğimin sonuna geldim
Ben de imom diye bir ilaç içiyorum. Bebeğin zeka gelişimi içinde birçok doktor öneriyormuş canım ama içmesek de bir şey olacağını sanmıyorum eskiden ilaç mı vardı :)

Keşke canım ya. Şimdi de izne ayrıldım evde çok sıkıldım. Annem yakın olsa her gün anneme giderdim :)
Yakın da olsa canım hergün gidemiyorsun bende izindeyim ve okadar sıkılıyorum ki annem yakın eşim bıraktığında anca gidebiliyorum zor oluyor otobüslerle :)

Ben de imom diye bir ilaç içiyorum. Bebeğin zeka gelişimi içinde birçok doktor öneriyormuş canım ama içmesek de bir şey olacağını sanmıyorum eskiden ilaç mı vardı :)
Yani bizim annelerimiz ne içmiş ben bazen soruyorum ya utrasyon yok nasıl tekme atana kadar sabrettin hiçmi düşünmedin karnımda canlımı değilmi ve cinsiyet tahmini

Cevaplariniz icin Rabbim razi olsun.cok korkuyorum panik atak geciriyorum resmen..Allah acisin hepimize sorunsuz atlatalim su son gunleri

Arkadaslar ne olur biri birsey desin sağ kasıgıma giren sancı geçmedi bir türlü 2 gündür korkuyorum yarın Dr gidicem ama ne olabilir bu bıçak batiriyorlar sanki bebeğin hareketleri de azaldı ilk hamileligimde hiç yaşamadım böyle şeyler bebek iri baskı yapıyor dediler ama normal mi bilemedim bu sancı

Cevaplariniz icin Rabbim razi olsun.cok korkuyorum panik atak geciriyorum resmen..Allah acisin hepimize sorunsuz atlatalim su son gunleri

Lutfen sakinlesmeye calisin. Panik atak ve stres size ve bebisinize zarar verir. Doktorunuz sizi takip edicektir. Erken dogumu kafanizdan atmaya bakin. Ciger gelistirici yapilmasi onlemmis. Zaten erken dogum belirtisi gorse doktorunuz yatirirdi sizi. Benim arkadasinda 32hafta da erken dogum riski oldu. Hemen ciger gelistirici yaptilar. Ve yaklasik 1hafta yatis verip dogumu onleyici ilac verdiler. 36.haftada saglikli bi dogum oldu ve kuvoze girmedi bebegi.

Ikinci hamileliginiZ kasilma tarzi birsey yasasaniz farkedersiniz diye dusunuyorum. Usutme iltihap ya da farkli bi durum olabilir mi acaba?

Ikinci hamileliginiZ kasilma tarzi birsey yasasaniz farkedersiniz diye dusunuyorum. Usutme iltihap ya da farkli bi durum olabilir mi acaba?
İlk hamileligim 6 yıl önceydi çok rahat geçmişti hiç bir problem yasamamistim Dr gittim kaç defa çözüm bulamiyorlar yaşadığım yer küçük özele de devlete de gittim değişen birsey yok katlanacaksin deniliyor normalde daha 1 ayim var zaten 1 aydır problem var artık 1 gün daha nasıl geçecek diyorum dayanamıyorum artık ağrılara beynim uyuştu uykusuzluk da var.Rabbim sabır versin

Canm gecmid olsun inanki hic o konida bilgim yok ilk gebelik ama belki usutmus veya yorulmus olabilirsin icini ferah tut az kalmks Allahin izniyle hic birsrey olmass sen kafani rahat tut stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…