ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kadin dogumcudan haric dahiliye uzmani vs gorustunuz mu? En azindan sizi rahatlatacak bisey yapmalilar

Canm gecmid olsun inanki hic o konida bilgim yok ilk gebelik ama belki usutmus veya yorulmus olabilirsin icini ferah tut az kalmks Allahin izniyle hic birsrey olmass sen kafani rahat tut stres yapma
Sağol Allah razı olsun çok kafama takıyorum galiba geceçek inşallah gülecegim sonra bu hallerime

Canm oncelikle gecmis olsun grc oldu kusura bakma denden ricamm oncelikle kafandaki kotu dusunceleri at bak hamilesinn ne guzell bebisimiz gelicekk ve igne yaptilar sanirim sana olsun saglikli dogsunda inanirmisin bende kan kustum vr korktum gittim dahiliyeye gttim benden ultrosuon istedi ac karnima ertrsi gun gittigimde baktkilar bibrrklerime mideme hic birsey cikmadii zatrn mideye hottum salip bakmak daha iyimis ama gebe oldugum icin imkansz dediler yapmayz kisaca temuz cikti 5 sise surup yazdi mide reflusu icin ama brn kendimi iyi hisettim sonrada kusmadim almadim anliyaciginn hersey bizde beynimizde bitiyorr kafalarimizi bulandirmaylm hep olumlu dusunelimm az kaldiiii rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm

Gecen gun acile gittik idrar temiz çıktı ultrasonda bir terslik de görmediler
Iyi cnm ne gzl iste hic birsey olmss senin stresin onada gecer iyi hiset cnm kndini bnm agrim fln oluyo kalbim daraliyoo diyorumm olsun bunada sukur kafayi rahat tutmak cok onmli insallh hepimizx sag saglimm kucagimiza alicaz bebeklerimiziii

Iyi cnm ne gzl iste hic birsey olmss senin stresin onada gecer iyi hiset cnm kndini bnm agrim fln oluyo kalbim daraliyoo diyorumm olsun bunada sukur kafayi rahat tutmak cok onmli insallh hepimizx sag saglimm kucagimiza alicaz bebeklerimiziii
Amin inşallah biraz daha sabır diyorum artık bol bol dua ediyorum teşekkür ederim burada sizleri tanımama rağmen dertlesmek iyi geldi teşekkür ederim.İyi geceler tüm hamislere

Yani bizim annelerimiz ne içmiş ben bazen soruyorum ya utrasyon yok nasıl tekme atana kadar sabrettin hiçmi düşünmedin karnımda canlımı değilmi ve cinsiyet tahmini
Kendilerince cinsiyet için teoriler üretmişler ne yapsınlar yazık :) ay iyi ki ben bu devirde yaşıyorum dediğin gibi meraktan çatlardım :)

Senden sonra her hafta birimiz doğururuz galiba canim :) 23 Ocak'ta annemle kardeşim gelecek ben de ona heyecan yapıyorum. Onlar gelince doğuma çok az kalmış olacak. Aylardır da görmüyorum annemi
Ayy bebeğim:)) benim de annemle kardeşim gelecekler 21 ocakta insaallah.Kardesim küçük okula gidiyo 20sinde tatilmis ben de erken gelebilirseniz 1 hafta erken gelin diyodum:)) ben de en son bayramda gördüm annemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…