- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
İlk hamileligim 6 yıl önceydi çok rahat geçmişti hiç bir problem yasamamistim Dr gittim kaç defa çözüm bulamiyorlar yaşadığım yer küçük özele de devlete de gittim değişen birsey yok katlanacaksin deniliyor normalde daha 1 ayim var zaten 1 aydır problem var artık 1 gün daha nasıl geçecek diyorum dayanamıyorum artık ağrılara beynim uyuştu uykusuzluk da var.Rabbim sabır versin
Sağol Allah razı olsun çok kafama takıyorum galiba geceçek inşallah gülecegim sonra bu hallerimeCanm gecmid olsun inanki hic o konida bilgim yok ilk gebelik ama belki usutmus veya yorulmus olabilirsin icini ferah tut az kalmks Allahin izniyle hic birsrey olmass sen kafani rahat tut stres yapma
Canm oncelikle gecmis olsun grc oldu kusura bakma denden ricamm oncelikle kafandaki kotu dusunceleri at bak hamilesinn ne guzell bebisimiz gelicekk ve igne yaptilar sanirim sana olsun saglikli dogsunda inanirmisin bende kan kustum vr korktum gittim dahiliyeye gttim benden ultrosuon istedi ac karnima ertrsi gun gittigimde baktkilar bibrrklerime mideme hic birsey cikmadii zatrn mideye hottum salip bakmak daha iyimis ama gebe oldugum icin imkansz dediler yapmayz kisaca temuz cikti 5 sise surup yazdi mide reflusu icin ama brn kendimi iyi hisettim sonrada kusmadim almadim anliyaciginn hersey bizde beynimizde bitiyorr kafalarimizi bulandirmaylm hep olumlu dusunelimm az kaldiiii rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnmHayir yapmadi .ben drcun muayenehanesine uc haftada bir gidiyorum drum bir hastaneyle anlasmali orda doguma geliyor fakat bu son kontrolumde 25 `aralk da ultrawonda muayne ederken kasilmam oldugunu soyleyip diger odadaki nts ye bagladi ...ve bekledik bir sey ckmadi.cikmayinca her ihtimale karsi deyip bu igneleri ozellikle hastane ortaaminda vurdurmami soyledi.bende dun onun dogum yaptirdigi anlasmali hastaneye gittim ve 2 doz 12saat arayla yaptirdim.degisik su gibi akintilar oluyor idrar degil ama..o kadar sikintidayim ki uyuyamiyor nefes alamiyorum..gebeligin basindan beri kanli istifra yasadim iki kez .cok dr a gorundum ilgilenmiyorlar hamileyim diye..sikintim cok yani ve artik motivasyon kalmadi
Gecen gun acile gittik idrar temiz çıktı ultrasonda bir terslik de görmedilerKadin dogumcudan haric dahiliye uzmani vs gorustunuz mu? En azindan sizi rahatlatacak bisey yapmalilar
Iyi cnm ne gzl iste hic birsey olmss senin stresin onada gecer iyi hiset cnm kndini bnm agrim fln oluyo kalbim daraliyoo diyorumm olsun bunada sukur kafayi rahat tutmak cok onmli insallh hepimizx sag saglimm kucagimiza alicaz bebeklerimiziiiGecen gun acile gittik idrar temiz çıktı ultrasonda bir terslik de görmediler
Amin inşallah biraz daha sabır diyorum artık bol bol dua ediyorum teşekkür ederim burada sizleri tanımama rağmen dertlesmek iyi geldi teşekkür ederim.İyi geceler tüm hamislereIyi cnm ne gzl iste hic birsey olmss senin stresin onada gecer iyi hiset cnm kndini bnm agrim fln oluyo kalbim daraliyoo diyorumm olsun bunada sukur kafayi rahat tutmak cok onmli insallh hepimizx sag saglimm kucagimiza alicaz bebeklerimiziii
Kendilerince cinsiyet için teoriler üretmişler ne yapsınlar yazık :) ay iyi ki ben bu devirde yaşıyorum dediğin gibi meraktan çatlardım :)Yani bizim annelerimiz ne içmiş ben bazen soruyorum ya utrasyon yok nasıl tekme atana kadar sabrettin hiçmi düşünmedin karnımda canlımı değilmi ve cinsiyet tahmini
Bugün herkes yorgun düşmüş galiba :)Huuuu kızlar uyudunuz mu.bigun daha geçti çok şükur Allaha
Aynen cnm bende kapattim sayfayı uyuyayim dedim ama uyuyamadim ya esnemekten agzim yirtilcakBugün herkes yorgun düşmüş galiba :)
Ben de öyleyim canım sürekli esniyorum ama uyuyamadım :)Aynen cnm bende kapattim sayfayı uyuyayim dedim ama uyuyamadim ya esnemekten agzim yirtilcak
Sayfadaki yazıları okuyayim diyorum ama çok değişik şeyler varBen de öyleyim canım sürekli esniyorum ama uyuyamadım :)
Esra abla çok güzel olmuş anneciğnin ellerine sağlıkKızlar annemizin yaptığı organik Bebek nasıl :)
Aman alışmış oluruz uykusuzluğa daha iyi bizim için canım :)Sayfadaki yazıları okuyayim diyorum ama çok değişik şeyler varşöyle uyutabilcek biseyde yokki:-?
Ozge nerelerdesin sesin cikmiyo hic cnmmmEsra abla çok güzel olmuş anneciğnin ellerine sağlıkçocuklar için çok sağlıklı oluyor bunlar
Her hafta görüyor ama her hafta sürekli dile getirdiği iyice büyümüşsün beni geçmişsinAcaba o teyzemi herşeyi bilen o ise son gelişmeler bekliyoruz teyzemden zaman geçmiyor dr bir ilaç lütfen
Aman alışmış oluruz uykusuzluğa daha iyi bizim için canım :)
Of hiç sorma canım ya ben yüzüstü yatardım hep ama şimdi sola yatmaktan içim sıkıldı :)doğumdan sonraki uykusuzluk surecine hazırlık aşaması sanırım bu dönem şöyle rahat rahat yatmayi yayılmayı özledim
Ayy bebeğim:)) benim de annemle kardeşim gelecekler 21 ocakta insaallah.Kardesim küçük okula gidiyo 20sinde tatilmis ben de erken gelebilirseniz 1 hafta erken gelin diyodum:)) ben de en son bayramda gördüm annemiSenden sonra her hafta birimiz doğururuz galiba canim :) 23 Ocak'ta annemle kardeşim gelecek ben de ona heyecan yapıyorum. Onlar gelince doğuma çok az kalmış olacak. Aylardır da görmüyorum annemi
Aynen ya yuzustu yatmayi bende çok seviyorum ama şimdi soluma yata yata uyusuyoOf hiç sorma canım ya ben yüzüstü yatardım hep ama şimdi sola yatmaktan içim sıkıldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?