Iste geldim bebisimOzge nerelerdesin sesin cikmiyo hic cnmmm
Senin yine sıkıntılı olmuştu randevu demi cnmKizlar randevu sisteminde bi saçmalık var anlayamadım 3 Ocak için randevu alıyorum kendiliğinden 5 ocak yapıyor artık 5inde gideyim dedim
Her hafta görüyor ama her hafta sürekli dile getirdiği iyice büyümüşsün beni geçmişsin
Ben ablayımm ya öncelik bana demekki sırayla bebeğim ben gideyim sonraki gün senKizlar randevu sisteminde bi saçmalık var anlayamadım 3 Ocak için randevu alıyorum kendiliğinden 5 ocak yapıyor artık 5inde gideyim dedim
Aynen tatlım yine böyle sorun olmuştu ama sorunu çözdüm bu sefer tarihin üzerine tikliyorum farklı bir tarih geliyorSenin yine sıkıntılı olmuştu randevu demi cnmhastaneyle alakalı sanırım .aynı gün gidicez yani.
Benim de aynı canım ya. Hamilelik yastığı aldım ona rağmen iki üç yastık daha var öyle yatıyorum :)Aynen ya yuzustu yatmayi bende çok seviyorum ama şimdi soluma yata yata uyusuyo
Evet Esra ablacim onu unutmuştumBen ablayımm ya öncelik bana demekki sırayla bebeğim ben gideyim sonraki gün sen
Benimde tam 1 hafta kaldı valla okadar rahatım ki ne bir ağrı ne bir sancı 2 gündür kendimi yordum yok durum aynıEvet Esra ablacim onu unutmuştumşimdi teee haftaya persembeyi bekliycem ama olsun haftam ilerlemiş olur 2 gün daha
Can'ım zor olmuyormu 3 yastıkla yatmak ben denedim boynum çok acıdı hala tek yastıkla yatıyorumBenim de aynı canım ya. Hamilelik yastığı aldım ona rağmen iki üç yastık daha var öyle yatıyorum :)
Yılbaşında annemde olacağım :) gün sayıyorumYılbaşını kutlayin bu arada darılırım yoksa
37 hafta için gün sayiyirsun demi abla ne güzelBenimde tam 1 hafta kaldı valla okadar rahatım ki ne bir ağrı ne bir sancı 2 gündür kendimi yordum yok durum aynı
Sistem yanlış gösteriyor 35+4 canım dr gittiğimde 36 olacağım :)37 hafta için gün sayiyirsun demi abla ne güzel
Evet abla bir yerlerde toplaniliyor ama öyle maksat kalabalikca oturmakYılbaşında annemde olacağım :) gün sayıyorum
Hayırlısı olsun abla gününde gelsinler inşallah:))Sistem yanlış gösteriyor 35+4 canım dr gittiğimde 36 olacağım :)
Aynen canım ben kardeşim annem eski günlerdeki gibi eşim kimbilir kaçta gelir :) sen napacaksın canım yılbaşındaEvet abla bir yerlerde toplaniliyor ama öyle maksat kalabalikca oturmak
Tabiki canım tek temennimiz bu :)Hayırlısı olsun abla gününde gelsinler inşallah:))
Biz eşimle evdeyiz abla cay içer otururuzAynen canım ben kardeşim annem eski günlerdeki gibi eşim kimbilir kaçta gelir :) sen napacaksın canım yılbaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?