ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Aramıza hoşgeldin nagihancim o halde deneyimli birilerinin olması da iyi burda takildigimiz yerde yardımcı olur musunnnn ben biraz pimpirikli anne olcm sanırım
Elbette bem de ayni seyi diyecektim ama ben biraz fazla rahatim cevaplarim sizi tatmin etmeye bilir

Anam en buyugunuz benim ama abla demeyin ..adim nagihan..80 dogumluyum 36yim yani oglum 9a girdi bayagi bir ara vermis oldum yaniii
Nagihan deriz sana saygısızlık olmazsa istersen benim için farketmez abla da derim

Ogluna dusundugun.isim.ne??benim.oglum ata kardesi de mete mi olsa diyoruz???hala netlestirmedik tabi..
Kizlar malesef ilki sezeryandi...40 haftam.dolmasina ragmen acilma sanci dogum belirtisi olmadi ve suyum 32. Haftadan itibaren azalmisti..bu suyla doguramazsin dediler..bemce bu da sezeryan olacak doktorumla konusmadik daha???ama boyum kisa ve . kiloluyum normal.dogurabilecegimi hic sanmiyorum...

Alp dusunuyorum ismini insallah hayirlisi olsun bence sezeryanda olsa yine doguyor sukurler olsun kucamiza aliyoruz buda yeter hangisi hayirlisiysa o olsun

Hayırlısı olsun Nagihan insaallah normal doğum olur bebeğin sağlıklı dogsun da tabi senin 2. Hamileliğin o zorluğu gördün ben de anca rahat rahat konuşuyom böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…