- 24 Mayıs 2016
- 138
- 156
- 18
Elbette bem de ayni seyi diyecektim ama ben biraz fazla rahatim cevaplarim sizi tatmin etmeye bilirAramıza hoşgeldin nagihancim o haldedeneyimli birilerinin olması da iyi burda takildigimiz yerde yardımcı olur musunnnn ben biraz pimpirikli anne olcm sanırım
Benimde 6 şubat dedi doktor ama ocak sonu filan da olabilir hayırlısı artık bakalim ne zaman olcakVe sanirim aranizda ilk doguran da ben olabilirim... muhtemel tarih 28ocak 2 subat arasi??
Benim hamilelik ciElgem.ikimize de uyuyor o zaman benimkine bakabilirsinbazen tam.isabet tespitleri oluyor...Banada doktor 3 subat dedi bakalim hanhimiz once dogurcak haber verrlimm birborimize
O halde sen benim rahatlat barıElbette bem de ayni seyi diyecektim ama ben biraz fazla rahatim cevaplarim sizi tatmin etmeye bilir
Nagihan deriz sana saygısızlık olmazsa istersen benim için farketmez abla da derimAnam en buyugunuz benim ama abla demeyin ..adim nagihan..80 dogumluyum 36yim yani oglum 9a girdi bayagi bir ara vermis oldum yaniii
Tesekkurler bakarim tabokideBenim hamilelik ciElgem.ikimize de uyuyor o zaman benimkine bakabilirsinbazen tam.isabet tespitleri oluyor...
Maşallah bebisineee
Estağfurullah olur mu öyle şey:))Elbette bem de ayni seyi diyecektim ama ben biraz fazla rahatim cevaplarim sizi tatmin etmeye bilir
5 aylik burda canim oglumMaşallah bebisineeebu kaç haftalık resmi
Canım maşaallah oğluşuna benimki yüzünü felan gösterdiği yok gıçını dönüp yatiyoKizlar oglumu attim size
Alp dusunuyorum ismini insallah hayirlisi olsun bence sezeryanda olsa yine doguyor sukurler olsun kucamiza aliyoruz buda yeter hangisi hayirlisiysa o olsunOgluna dusundugun.isim.ne??benim.oglum ata kardesi de mete mi olsa diyoruz???hala netlestirmedik tabi..
Kizlar malesef ilki sezeryandi...40 haftam.dolmasina ragmen acilma sanci dogum belirtisi olmadi ve suyum 32. Haftadan itibaren azalmisti..bu suyla doguramazsin dediler..bemce bu da sezeryan olacak doktorumla konusmadik daha???ama boyum kisa ve . kiloluyum normal.dogurabilecegimi hic sanmiyorum...
Hayırlısı olsun Nagihan insaallah normal doğum olur bebeğin sağlıklı dogsun da tabi senin 2. Hamileliğin o zorluğu gördün ben de anca rahat rahat konuşuyom böyleOgluna dusundugun.isim.ne??benim.oglum ata kardesi de mete mi olsa diyoruz???hala netlestirmedik tabi..
Kizlar malesef ilki sezeryandi...40 haftam.dolmasina ragmen acilma sanci dogum belirtisi olmadi ve suyum 32. Haftadan itibaren azalmisti..bu suyla doguramazsin dediler..bemce bu da sezeryan olacak doktorumla konusmadik daha???ama boyum kisa ve . kiloluyum normal.dogurabilecegimi hic sanmiyorum...
En son gittigimde benmkide yuzunu kapaymisti esracimBenimkide elleriyle yüzünü kapatiyo
Kız bebekler utangaç oluyor heraldeBenimkide elleriyle yüzünü kapatiyo
Amin cnm haklisin.bebisler sağlıklagelsin de inşallahAlp dusunuyorum ismini insallah hayirlisi olsun bence sezeryanda olsa yine doguyor sukurler olsun kucamiza aliyoruz buda yeter hangisi hayirlisiysa o olsun
Annesine naz yapiyo heraldeEn son gittigimde benmkide yuzunu kapaymisti esracim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?