ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Hamilelikte diş ve diş etlerim çok kötü oldu doğumdan sonra bi ozelde dişçiye gitmeyi düşünüyorum sizin oldu mu öyle probleminiz
Allahtan diş le ilgili bir sorunum olmadı Doğumdan sonra ihmal etme git ben de gideceğim sorun yok ama Bebek kalsiyum dişlerden de alırmış baktıracağım ne durumda diye

Allahtan diş le ilgili bir sorunum olmadı Doğumdan sonra ihmal etme git ben de gideceğim sorun yok ama Bebek kalsiyum dişlerden de alırmış baktıracağım ne durumda diye
Gidicem abla fircalamaya dikkat ettiğim halde diş etlerim dislerimin üzerine doğru sarktı görüntü olarak da çok kötü beni de rahatsız ediyor

ilk bebegim erkek 2 yasinda acayip heyecanli ve hareketli merakli zamanlari bu ikinci gebeligim cok zir gecti daha agirim daha yorgun gobisim bile daha buyuk :) bekledigim bebekte erkek 2700 dedi doktor ama ultrasonlar cok dogru cikmiyo bazen dusuk bazen daha kilolu doga biliyo ilk bebegimi 3850 dogmustu bende bekledim 41 haftayi tamamladiydik ama dogmadi donmedi sonra bekledik dogmayinca ameliyata aldilar normal dogum elbette anne ve bbek icin en guzeli allah nerde dogum yapicak yapan varsa yardim etsin isini rast getirsin

benim ilk gebeligimde hep onden gidiyodu 41 haftayi tamamladik dogmadi paşa :) sezeryanle aldilar donmedi bile :) o yuzden inan belli olmuyo ama beklemek hem stresli hem keyifli ben ilk gebeligimde korkmustum zaten evhamli bi tipimdir :)

Merhaba;

Ne güzel deneyimli annesiniz. Allah bagıslasın yavrularınızı. Masallah kilosu iyi oglusun Allah cümlemize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah. Sağsalim alalım kuzularımızı kucağımıza

2 yasında ki bir cocukla hamilelik süreci ciddi anlamda zor. benim diyen kadın tükenir. bakmayın bizim ilk gebelik makyajsız bakımsız çıkmıyoruz.

Hamilelikte diş ve diş etlerim çok kötü oldu doğumdan sonra bi ozelde dişçiye gitmeyi düşünüyorum sizin oldu mu öyle probleminiz
Benimde oldu cnm düzenli fircaliyorum kalsiyum çok tuketiyorum ama yine de çok kötü oldu cok kanıyo bazen zor durduruyorum gargara yaparak.doktora soyledim normal dedi düzelir inşallah bakalim

Gunaydinn kizlarrrrrr bugun hastanemi aradimm randevumu aldimm yyarin saat 3 e aldim biraz erken gidip once nstme gricemm insallah cok heycanliyim yarin tam 35 haftayimmm geri sayim basladii acayip heycan yaptimm gunler azaldii bakalimm yarin bakim oglum kac kilo olmus en son gittigimde 2.150 dii annesinun bali 21 gun ince gitmustum doktora en sinn yarin cikar cikmasss yazicam sizeeee elif alp

Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz Elifim. bende her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum. hayırlısı ile sagsalim kucagımıza alsakta doya doya koklasak kuzularımızı...

benim ilk gebeligimde hep onden gidiyodu 41 haftayi tamamladik dogmadi paşa :) sezeryanle aldilar donmedi bile :) o yuzden inan belli olmuyo ama beklemek hem stresli hem keyifli ben ilk gebeligimde korkmustum zaten evhamli bi tipimdir :)
Benimki 29 haftada döndü ama ben sezaryen istiyorum canım :)

Günaydın elifciğğm en güzel haberlerle bekliyoruz seni oğluşunla en az senin kadar bizde heyecanlıyız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…