ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz Elifim. bende her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum. hayırlısı ile sagsalim kucagımıza alsakta doya doya koklasak kuzularımızı...
Saoll ozlemcimmm insallahh bir an once dogsada sevsekk kuzularimizii:) insan cok heycanlaniyor

Günaydın elifciğğm en güzel haberlerle bekliyoruz seni oğluşunla en az senin kadar bizde heyecanlıyız :))
Biliyorumm esra ablacimm hepimiz birbirimiz icin heycanlaniyoruz gidince haber bekliyoruzz o yuzden size yaziyorumm biliyorm benm kadar heycanli oldugunuzu bende sizlerden biri gidincee heyxan yapiyormmm

Kızlar ütüleme işleri bitti bugün şükür... Yarın nasipse büyük parçalara geçeceğim. uyku setleri ve nevresimler. hastane çantasını yarın hazırlayacağım. siz hemşireye teslim edilcek hastane çıkış setini nasıl yerleştirdiniz ben kese veya tül tarzı biseye koyup teslim etmek istiyorum kolaylık olsun diye..

Ben yanlış düşündüm canım kafanın altında sandım 3 yastığı bende yanıma koyuyorum sırtım ağrıyınca :) pasişahlık yakışır arkadaşıma :)
Aynen canım padişahliktan aşağısı olmaz yalnız eşime yazık yatacak yer kalmıyor neredeyse :)

Ohh canım çok şükür bitirmişsin büyük parçalar daha çabuk biter :) ben bohça yaptım hem kızıma hem kendime aklıma gelmedi kese veya tül onlarda mantıklı :)

Hadi gözün aydın canım darısı benim yıkayıp ütülememe :) ben battaniyeyle bohça yapacağım onu da büyük bir poşete koyup vereceğim. Yani şimdilik öyle düşünüyorum :)

Aynen canım padişahliktan aşağısı olmaz yalnız eşime yazık yatacak yer kalmıyor neredeyse :)
Onlar da biraz sabretsinler yatağın en uç kösesinde şimdilik kızlar gecen akşam eşim yataktan düştü gecenin bir yarısı ben olsam sabaha kadar söylenirdim garibim kalktı tekrardan yattı

Hadi gözün aydın canım darısı benim yıkayıp ütülememe :) ben battaniyeyle bohça yapacağım onu da büyük bir poşete koyup vereceğim. Yani şimdilik öyle düşünüyorum :)

kız feride sende basla artık cantanı hazırlamaya bana dert oldun.agırlasıcak nasıl yıkıyacak ütüleyecek diyorum.

Can'ım sende bir an evvel başla ne olur olmaz hazırda bulunsun zor olacak senin için yardım edenin varsa iyi yoksa kötü

Onlar da biraz sabretsinler yatağın en uç kösesinde şimdilik kızlar gecen akşam eşim yataktan düştü gecenin bir yarısı ben olsam sabaha kadar söylenirdim garibim kalktı tekrardan yattı
Benimkinin de düşmesi yakındır çünkü sağa sola dönecek yeri yok adamcağızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…