Saoll ozlemcimmm insallahh bir an once dogsada sevsekk kuzularimizii:) insan cok heycanlaniyorHayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz Elifim. bende her doktora gittiğimde heyecanlanıyorum. hayırlısı ile sagsalim kucagımıza alsakta doya doya koklasak kuzularımızı...
Biliyorumm esra ablacimm hepimiz birbirimiz icin heycanlaniyoruz gidince haber bekliyoruzz o yuzden size yaziyorumm biliyorm benm kadar heycanli oldugunuzu bende sizlerden biri gidincee heyxan yapiyormmmGünaydın elifciğğm en güzel haberlerle bekliyoruz seni oğluşunla en az senin kadar bizde heyecanlıyız :))
Ben yanlış düşündüm canım kafanın altında sandım 3 yastığı bende yanıma koyuyorum sırtım ağrıyınca :) pasişahlık yakışır arkadaşıma :)Biri başıma biri sağıma diğeri soluma :) ben padişah gibi yatıyorum canım :)
Ayyy valla bende oyleyimm sagima soluma basima ne tarafa donsem sariliyorum hazir yanimda dursun her yanumda yastiklarimmmBiri başıma biri sağıma diğeri soluma :) ben padişah gibi yatıyorum canım :)
Aynen canım padişahliktan aşağısı olmazBen yanlış düşündüm canım kafanın altında sandım 3 yastığı bende yanıma koyuyorum sırtım ağrıyınca :) pasişahlık yakışır arkadaşıma :)
Aynen canım ben de öyleyim nereye dönersem orda bir yastık olmalı :)Ayyy valla bende oyleyimm sagima soluma basima ne tarafa donsem sariliyorum hazir yanimda dursun her yanumda yastiklarimmm
Ohh canım çok şükür bitirmişsin büyük parçalar daha çabuk biter :) ben bohça yaptım hem kızıma hem kendime aklıma gelmedi kese veya tül onlarda mantıklı :)Kızlar ütüleme işleri bitti bugün şükür... Yarın nasipse büyük parçalara geçeceğim. uyku setleri ve nevresimler. hastane çantasını yarın hazırlayacağım. siz hemşireye teslim edilcek hastane çıkış setini nasıl yerleştirdiniz ben kese veya tül tarzı biseye koyup teslim etmek istiyorum kolaylık olsun diye..
Hadi gözün aydın canım darısı benim yıkayıp ütülememe :) ben battaniyeyle bohça yapacağım onu da büyük bir poşete koyup vereceğim. Yani şimdilik öyle düşünüyorum :)Kızlar ütüleme işleri bitti bugün şükür... Yarın nasipse büyük parçalara geçeceğim. uyku setleri ve nevresimler. hastane çantasını yarın hazırlayacağım. siz hemşireye teslim edilcek hastane çıkış setini nasıl yerleştirdiniz ben kese veya tül tarzı biseye koyup teslim etmek istiyorum kolaylık olsun diye..
Aynen canım padişahliktan aşağısı olmazyalnız eşime yazık yatacak yer kalmıyor neredeyse :)
Hadi gözün aydın canım darısı benim yıkayıp ütülememe :) ben battaniyeyle bohça yapacağım onu da büyük bir poşete koyup vereceğim. Yani şimdilik öyle düşünüyorum :)
Onlar da biraz sabretsinler yatağın en uç kösesinde şimdilikkızlar gecen akşam eşim yataktan düştü gecenin bir yarısı ben olsam sabaha kadar söylenirdim garibim kalktı tekrardan yattı
Can'ım sende bir an evvel başla ne olur olmaz hazırda bulunsun zor olacak senin için yardım edenin varsa iyi yoksa kötüHadi gözün aydın canım darısı benim yıkayıp ütülememe :) ben battaniyeyle bohça yapacağım onu da büyük bir poşete koyup vereceğim. Yani şimdilik öyle düşünüyorum :)
Benimkinin de düşmesi yakındır çünkü sağa sola dönecek yeri yok adamcağızınOnlar da biraz sabretsinler yatağın en uç kösesinde şimdilikkızlar gecen akşam eşim yataktan düştü gecenin bir yarısı ben olsam sabaha kadar söylenirdim garibim kalktı tekrardan yattı
ay yazık adama yane hallere düşüyorlar yavruları için...
Ay hiç sorma canım çocuk doğacak, kıyafetleri etiketiyle ebeye vereceğim diye korkuyorumkız feride sende basla artık cantanı hazırlamaya bana dert oldun.agırlasıcak nasıl yıkıyacak ütüleyecek diyorum.
Yardım edenim yok canım maalesef :) doktor da bulamadım kendimi hiç doğuma hazır hissetmiyorum :)Can'ım sende bir an evvel başla ne olur olmaz hazırda bulunsun zor olacak senin için yardım edenin varsa iyi yoksa kötü
Ay hiç sorma canım çocuk doğacak, kıyafetleri etiketiyle ebeye vereceğim diye korkuyorum
Ay o kokuyu alınca da hemen doğurasım gelir benim. Sabrım kalmaz herhalde canımEtiket çıkarma bile zaman alıyor inan. bak bi kere başla inan keyi alıcaksın yorulsanda. ev bebek kokuyo hem yıkarken hem ütülerken...
Rabbim yardımcı olsun işallah en kısa zamanda bulursun canım yavaştan başla en iyisi günde günde bitirirsin çok yorma kendiniYardım edenim yok canım maalesef :) doktor da bulamadım kendimi hiç doğuma hazır hissetmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?