ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Rabbim hepimizin yardımcısı olur Inşallah canım. Bu arada doğum çantasına neler koydunuz?
2 takım Yen'i doğan bebek için çorap patik 2 battaniye bir tanesi ince bez ıslak mendil kendim için pijama terlik çorap iç çamaşırı hırka aklımda kalanlar zaten en fazla 2 gün kalacağız annem abartırmadı bana kalsa 3 lerdimm takımları :)

Ben de çok abartmak istemiyorum canım zaten eksik gelirse eşim evden getirir :)

Elif'cim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım haklısın haftalar bile o kadar önemli ki doğuma 1 hafta daha yaklaşıyor olmak ayrı bi heyecanlandırıyor insanı bence ogluşun artık 2500-3 kg arası rahat vardır inşaAllah canım

Gözün aydın canım bitmiş çok şükür seninki darısı bana hastane çıkışını ben ayrı bir çanta poşete koyup hastane çantasının en üstünden koymayı düşünüyorum canım ordan vermesi kolay olsun diye

Ben 3hastane çıkış koydum canim biri 10lu ikisi 5li benim annemde foto cekilcek diye abartiyo

Aman ozge cim sende mi hazirlamadin kiz bak si.di sende dert oldun bana. Yavastan basla kiz. Utu biddik biddik 3gun surdu. Yarin cantayla nevresim islerim var uyku setleri nevresim takimlari yikanicak utulenicek

Aman ozge cim sende mi hazirlamadin kiz bak si.di sende dert oldun bana. Yavastan basla kiz. Utu biddik biddik 3gun surdu. Yarin cantayla nevresim islerim var uyku setleri nevresim takimlari yikanicak utulenicek
Evet kuzum akşam internetten dalin setiyle banyo küvet setinin siparişini verdik büyük ihtimal cumaya kadar kargo gelir hemen başlamayı düşünüyorum gelir gelmez benim de tüm işler bana bakıyor rahatlığıma anlam veremiyorum

Bende useniyodum ama sukur bitti sayilir. Baslayinca keyifli oluyor

Saoll ccanim bnm insallah saglikli olsunda yavrum yeterkii evet heycanim varr dademin cok kustumm usuttum mu yedigim birseymi dokundu bilemedim maf oldun dua aldm da kendime geldimm

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm benm .ogluşun büyümüştür biraz daha benm daha var yaaa coookkkk hemde haftaya perşembe

Saoll ccanim bnm insallah saglikli olsunda yavrum yeterkii evet heycanim varr dademin cok kustumm usuttum mu yedigim birseymi dokundu bilemedim maf oldun dua aldm da kendime geldimm
Canıımm üşütmüs olabilirsin sabah benim de aylardan sonra bi bulantı kusmam tuttu geçmiş olsun ha gayret az kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…