- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.514
- 53
Rabbim hepimizin yardımcısı olur Inşallah canım. Bu arada doğum çantasına neler koydunuz?Rabbim yardımcı olsun işallah en kısa zamanda bulursun canım yavaştan başla en iyisi günde günde bitirirsin çok yorma kendini
2 takım Yen'i doğan bebek için çorap patik 2 battaniye bir tanesi ince bez ıslak mendil kendim için pijama terlik çorap iç çamaşırı hırka aklımda kalanlar zaten en fazla 2 gün kalacağız annem abartırmadı bana kalsa 3 lerdimm takımları :)Rabbim hepimizin yardımcısı olur Inşallah canım. Bu arada doğum çantasına neler koydunuz?
Ben de çok abartmak istemiyorum canım zaten eksik gelirse eşim evden getirir :)2 takım Yen'i doğan bebek için çorap patik 2 battaniye bir tanesi ince bez ıslak mendil kendim için pijama terlik çorap iç çamaşırı hırka aklımda kalanlar zaten en fazla 2 gün kalacağız annem abartırmadı bana kalsa 3 lerdimm takımları :)
Elif'cim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımGunaydinn kizlarrrrrr bugun hastanemi aradimm randevumu aldimm yyarin saat 3 e aldim biraz erken gidip once nstme gricemm insallah cok heycanliyim yarin tam 35 haftayimmm geri sayim basladii acayip heycan yaptimm gunler azaldii bakalimm yarin bakim oglum kac kilo olmus en son gittigimde 2.150 dii annesinun bali 21 gun ince gitmustum doktora en sinn yarin cikar cikmasss yazicam sizeeee elif alp
Gözün aydın canım bitmiş çok şükür seninki darısı banaKızlar ütüleme işleri bitti bugün şükür... Yarın nasipse büyük parçalara geçeceğim. uyku setleri ve nevresimler. hastane çantasını yarın hazırlayacağım. siz hemşireye teslim edilcek hastane çıkış setini nasıl yerleştirdiniz ben kese veya tül tarzı biseye koyup teslim etmek istiyorum kolaylık olsun diye..
Bizim de öyle canımAynen canım padişahliktan aşağısı olmazyalnız eşime yazık yatacak yer kalmıyor neredeyse :)
2 takım Yen'i doğan bebek için çorap patik 2 battaniye bir tanesi ince bez ıslak mendil kendim için pijama terlik çorap iç çamaşırı hırka aklımda kalanlar zaten en fazla 2 gün kalacağız annem abartırmadı bana kalsa 3 lerdimm takımları :)
Onlar da biraz sabretsinler yatağın en uç kösesinde şimdilikkızlar gecen akşam eşim yataktan düştü gecenin bir yarısı ben olsam sabaha kadar söylenirdim garibim kalktı tekrardan yattı
Gözün aydın canım bitmiş çok şükür seninki darısı banahastane çıkışını ben ayrı bir çanta poşete koyup hastane çantasının en üstünden koymayı düşünüyorum canım ordan vermesi kolay olsun diye
Evet kuzum akşam internetten dalin setiyle banyo küvet setinin siparişini verdik büyük ihtimal cumaya kadar kargo gelir hemen başlamayı düşünüyorum gelir gelmezAman ozge cim sende mi hazirlamadin kiz bak si.di sende dert oldun bana. Yavastan basla kiz. Utu biddik biddik 3gun surdu. Yarin cantayla nevresim islerim var uyku setleri nevresim takimlari yikanicak utulenicek
Evet kuzum akşam internetten dalin setiyle banyo küvet setinin siparişini verdik büyük ihtimal cumaya kadar kargo gelir hemen başlamayı düşünüyorum gelir gelmezbenim de tüm işler bana bakıyor rahatlığıma anlam veremiyorum
Saoll ccanim bnm insallah saglikli olsunda yavrum yeterkii evet heycanim varr dademin cok kustumm usuttum mu yedigim birseymi dokundu bilemedim maf oldun dua aldm da kendime geldimmElif'cim hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımhaklısın haftalar bile o kadar önemli ki doğuma 1 hafta daha yaklaşıyor olmak ayrı bi heyecanlandırıyor insanı bence ogluşun artık 2500-3 kg arası rahat vardır inşaAllah canım
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm benm .ogluşun büyümüştür biraz dahaGunaydinn kizlarrrrrr bugun hastanemi aradimm randevumu aldimm yyarin saat 3 e aldim biraz erken gidip once nstme gricemm insallah cok heycanliyim yarin tam 35 haftayimmm geri sayim basladii acayip heycan yaptimm gunler azaldii bakalimm yarin bakim oglum kac kilo olmus en son gittigimde 2.150 dii annesinun bali 21 gun ince gitmustum doktora en sinn yarin cikar cikmasss yazicam sizeeee elif alp
Benimkide 29 da dönmüştü cnm.i inşallah hala normaldir;-)Benimki 29 haftada döndü ama ben sezaryen istiyorum canım :)
Saoll esracimm insallh hepimiz hepp guze haberler le gelirizzz yaaaYarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm benm .ogluşun büyümüştür biraz dahabenm daha var yaaa coookkkk hemde haftaya perşembe
Canıımm üşütmüs olabilirsin sabah benim de aylardan sonra bi bulantı kusmam tuttu geçmiş olsun ha gayret az kaldı artıkSaoll ccanim bnm insallah saglikli olsunda yavrum yeterkii evet heycanim varr dademin cok kustumm usuttum mu yedigim birseymi dokundu bilemedim maf oldun dua aldm da kendime geldimm
Az kaldı zaten idare etsinler artık canım bir zahmet :) hem biz iki kişilik yatıyoruz normal yani :)Bizim de öyle canımben 2 kişiyim bahanesiyle yatağın 2/3 sini kendime göre ayarliyorum eşim kıyıda yatıyor
Ne güzel hastaneymiş o beğendim :)Kizlar hastane cantasina koycaklar listesini benim hastane bu sekilde verdi.. Bazi seyler abarti gibi ama fazlasi olsun eksigi olmasin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?