Cnm ben tavuk köfte yapıyorum makarna salata belki usenmezsem çorbaKizlar ne yemek yapiyosunuzbugün de yemek yapılacak hiç canım istemiyo öylece yatasim var doğum yaklaştıkça bir ağırlık hantallaşma
Ayy dunde yemek derdim yoktu annemdeydim buhun de gorumcem davet etmis bugunde yokk yarina bakcaz artijkKizlar ne yemek yapiyosunuzbugün de yemek yapılacak hiç canım istemiyo öylece yatasim var doğum yaklaştıkça bir ağırlık hantallaşma
Aynı ben :)Evet kuzum akşam internetten dalin setiyle banyo küvet setinin siparişini verdik büyük ihtimal cumaya kadar kargo gelir hemen başlamayı düşünüyorum gelir gelmezbenim de tüm işler bana bakıyor rahatlığıma anlam veremiyorum
Aaaayy gerçekten mi yazık adama ama komik olmuş yaOnlar da biraz sabretsinler yatağın en uç kösesinde şimdilikkızlar gecen akşam eşim yataktan düştü gecenin bir yarısı ben olsam sabaha kadar söylenirdim garibim kalktı tekrardan yattı
Evet cnm az daha sabirr insallahh hepimize az kaldiiiCanıımm üşütmüs olabilirsin sabah benim de aylardan sonra bi bulantı kusmam tuttu geçmiş olsun ha gayret az kaldı artık
Bezelye ve pilav benim bugünkü menu :)Kizlar ne yemek yapiyosunuzbugün de yemek yapılacak hiç canım istemiyo öylece yatasim var doğum yaklaştıkça bir ağırlık hantallaşma
Ay hiç sorma canım çocuk doğacak, kıyafetleri etiketiyle ebeye vereceğim diye korkuyorum
Poposunu yukarda hissediyorsan hala aynıdır canım. Sert oluyor poposunun olduğu yer :)Benimkide 29 da dönmüştü cnm.i inşallah hala normaldir;-)
Esra'cım çok şey yapiyosun ama 2sini yap yeterCnm ben tavuk köfte yapıyorum makarna salata belki usenmezsem çorba
Yediğin birşeyde dokunmuş olabilir canım dikkat et kendine sıkı giyin Allah korusun hasta olmaSaoll ccanim bnm insallah saglikli olsunda yavrum yeterkii evet heycanim varr dademin cok kustumm usuttum mu yedigim birseymi dokundu bilemedim maf oldun dua aldm da kendime geldimm
Okadar üşeniyorum ki hem ne yapsam diye düşünüyorum hemde elim kolum kalkmıyor eşim geç gelsede birşeyler atıştırıyor dünü kurtardık ama bugün birşeyler yapmazsam kurtaramam :)Kizlar ne yemek yapiyosunuzbugün de yemek yapılacak hiç canım istemiyo öylece yatasim var doğum yaklaştıkça bir ağırlık hantallaşma
Kızlar itiaff ediyorum bende başlamadim dahaAman ozge cim sende mi hazirlamadin kiz bak si.di sende dert oldun bana. Yavastan basla kiz. Utu biddik biddik 3gun surdu. Yarin cantayla nevresim islerim var uyku setleri nevresim takimlari yikanicak utulenicek
Ben de zoraki yapıyorum. Yoksa yerimden kalkacak halim yok. Garfield gibiyim :) bizim kıyafetleri yıkamada niye sona kaldığımız belli oldu :)Esra'cım çok şey yapiyosun ama 2sini yap yeterben son zamanlar tembellestim iyice tek çeşit yenilebilicek bi yemek varsa 2.yi yapmıyorum ya da en fazla 2 çeşit göbekten ocağa yaklasamiyorum uzanması zor geliyor
Kızlar itiaff ediyorum bende başlamadim dahabu haftasonu inşallah
Elifciim davet olunca rahat oluyor insan ya da eşin yemeğe çıkaracak oh misAyy dunde yemek derdim yoktu annemdeydim buhun de gorumcem davet etmis bugunde yokk yarina bakcaz artijkkizz ozgee annen bir an once gelirde kavusursunn insallah uzun zaman olmus gormeyeli tum gurbette olanlara Allah sabir versinn ama bak artik bebisin oluyor sende anne oluyosunn ne guzell cnm
Canım yakın da olsan sana kıyamayız sen bizden daha ağırsın :) güzel kalbin yeterKızlar yinede elinizi çabuk tututun dahada ağırlaşacaksınız yakında değilizki yardıma gelelim :)
Benim annem de 23 Ocak'ta gelecek çok sabırsızım :)Meselâ bugün ıspanak yapsam bi d
Elifciim davet olunca rahat oluyor insan ya da eşin yemeğe çıkaracak oh misevet canım anneme söyledim 1 hafta erken gelin karne haftası ders olmaz diye öğretmeni de zaten 1. Derece akraba olduğu için sıkıntı yapmıyor
Ama köftenin yanına bisey yapmazsam kuru kuru yicezEsra'cım çok şey yapiyosun ama 2sini yap yeterben son zamanlar tembellestim iyice tek çeşit yenilebilicek bi yemek varsa 2.yi yapmıyorum ya da en fazla 2 çeşit göbekten ocağa yaklasamiyorum uzanması zor geliyor
Bezelyeyi de seviyoruz olabilir pattisli havuclu bezelyeBezelye ve pilav benim bugünkü menu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?