ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kizlar ne yemek yapiyosunuz bugün de yemek yapılacak hiç canım istemiyo öylece yatasim var doğum yaklaştıkça bir ağırlık hantallaşma
Ayy dunde yemek derdim yoktu annemdeydim buhun de gorumcem davet etmis bugunde yokk yarina bakcaz artijk kizz ozgee annen bir an once gelirde kavusursunn insallah uzun zaman olmus gormeyeli tum gurbette olanlara Allah sabir versinn ama bak artik bebisin oluyor sende anne oluyosunn ne guzell cnm

Aynı ben :)

Onlar da biraz sabretsinler yatağın en uç kösesinde şimdilik kızlar gecen akşam eşim yataktan düştü gecenin bir yarısı ben olsam sabaha kadar söylenirdim garibim kalktı tekrardan yattı
Aaaayy gerçekten mi yazık adama ama komik olmuş yabenimki de düştü düşecek gibi uyuyo yazık garibim kiyamam ya

Cnm ben tavuk köfte yapıyorum makarna salata belki usenmezsem çorba
Esra'cım çok şey yapiyosun ama 2sini yap yeter ben son zamanlar tembellestim iyice tek çeşit yenilebilicek bi yemek varsa 2.yi yapmıyorum ya da en fazla 2 çeşit göbekten ocağa yaklasamiyorum uzanması zor geliyor

Kizlar ne yemek yapiyosunuz bugün de yemek yapılacak hiç canım istemiyo öylece yatasim var doğum yaklaştıkça bir ağırlık hantallaşma
Okadar üşeniyorum ki hem ne yapsam diye düşünüyorum hemde elim kolum kalkmıyor eşim geç gelsede birşeyler atıştırıyor dünü kurtardık ama bugün birşeyler yapmazsam kurtaramam :)

Esra'cım çok şey yapiyosun ama 2sini yap yeter ben son zamanlar tembellestim iyice tek çeşit yenilebilicek bi yemek varsa 2.yi yapmıyorum ya da en fazla 2 çeşit göbekten ocağa yaklasamiyorum uzanması zor geliyor
Ben de zoraki yapıyorum. Yoksa yerimden kalkacak halim yok. Garfield gibiyim :) bizim kıyafetleri yıkamada niye sona kaldığımız belli oldu :)

Meselâ bugün ıspanak yapsam bi d
Elifciim davet olunca rahat oluyor insan ya da eşin yemeğe çıkaracak oh mis evet canım anneme söyledim 1 hafta erken gelin karne haftası ders olmaz diye öğretmeni de zaten 1. Derece akraba olduğu için sıkıntı yapmıyor

Benim annem de 23 Ocak'ta gelecek çok sabırsızım :)

A
Ama köftenin yanına bisey yapmazsam kuru kuru yicez eşim sağolsun hiç yemek ayırt etmez ama ne bileyim yapayim dedim yavaş yavaş salatayi en sona bırakıyorum eşim yapiyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…