Hic sorma abla birtek yemek yapmaya useniyorum zaten birtek günlük yaptığım o varOkadar üşeniyorum ki hem ne yapsam diye düşünüyorum hemde elim kolum kalkmıyor eşim geç gelsede birşeyler atıştırıyor dünü kurtardık ama bugün birşeyler yapmazsam kurtaramam :)
Aynen güzel gider pilavlaBezelyeyi de seviyoruz olabilir pattisli havuclu bezelye
Hayırlısıyla gelsin inşaAllah canım annen hangi ilden gelicek :))Benim annem de 23 Ocak'ta gelecek çok sabırsızım :)
Adana'dan gelecek canım :) seninki nerden gelecekHayırlısıyla gelsin inşaAllah canım annen hangi ilden gelicek :))
O zaman patates kofteyi kizarticaksaan bir de çorba yeter kuzumA
Ama köftenin yanına bisey yapmazsam kuru kuru yicezeşim sağolsun hiç yemek ayırt etmez ama ne bileyim yapayim dedim yavaş yavaş salatayi en sona bırakıyorum eşim yapiyo bazen
Sıkıntı olmaz canım bende hala tık yok biz iyiyiz sanırım böyle hem okadar güzel birşey ki minnacık şeyleri yıkayıp öpe koklaya katlamak ütülemek :)Canım yakın da olsan sana kıyamayız sen bizden daha ağırsın :) güzel kalbin yeter
Benimki de ankaradan gelicek canım benim :)))Adana'dan gelecek canım :) seninki nerden gelecek
Alırken de aynı duyguları yaşamıştık ama şimdi daha gerçekçi hissederiz herhalde :)Sıkıntı olmaz canım bende hala tık yok biz iyiyiz sanırım böyle hem okadar güzel birşey ki minnacık şeyleri yıkayıp öpe koklaya katlamak ütülemek :)
Hemen hemen aynı basliycazKızlar itiaff ediyorum bende başlamadim dahabu haftasonu inşallah
Sen nerde yaşıyordun canım?Benimki de ankaradan gelicek canım benim :)))
Ben de zoraki yapıyorum. Yoksa yerimden kalkacak halim yok. Garfield gibiyim :) bizim kıyafetleri yıkamada niye sona kaldığımız belli oldu :)
Ben konyadayim yakınız ama en son bayramda gördüm annemgiliSen nerde yaşıyordun canım?
Ay evet ne güzel yakınmışsın canım :) ben de 31 Ağustos'tan beri görmüyorum. Çok özledimBen konyadayim yakınız ama en son bayramda gördüm annemgili
Annen gelince göndermek istemezsin o zaman sen deAy evet ne güzel yakınmışsın canım :) ben de 31 Ağustos'tan beri görmüyorum. Çok özledim
Aynen keşke hep yanımda kalsa ama kardeşlerim olunca mecburen gidecek geri :)Annen gelince göndermek istemezsin o zaman sen de
Saoll ccanim bnm insallah saglikli olsunda yavrum yeterkii evet heycanim varr dademin cok kustumm usuttum mu yedigim birseymi dokundu bilemedim maf oldun dua aldm da kendime geldimm
Poposunu yukarda hissediyorsan hala aynıdır canım. Sert oluyor poposunun olduğu yer :)
Kızlar itiaff ediyorum bende başlamadim dahabu haftasonu inşallah
Bizim kızlar çok tembel çıktılar bir başlasalar keşke daha önce başlasaydım diyecekler randevudan sonra şimdi artık bunu soracağız başladınızmıKiz sende mi Esracim. Kizlar siz beni nie dertli ettiriyosunuz yahu.baslayin artik kolay değil bak hele yanlizsaniz yavas yavas halledin. Eviniz mis gibi bebis koksun havaya girin utulerken kuzunuzun icinde hayal edin. Hemde doguma hazirlikli olun bende hepimiz haziriz diye rahat ediyim
Bizim kızlar çok tembel çıktılar bir başlasalar keşke daha önce başlasaydım diyecekler randevudan sonra şimdi artık bunu soracağız başladınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?