ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Okadar üşeniyorum ki hem ne yapsam diye düşünüyorum hemde elim kolum kalkmıyor eşim geç gelsede birşeyler atıştırıyor dünü kurtardık ama bugün birşeyler yapmazsam kurtaramam :)
Hic sorma abla birtek yemek yapmaya useniyorum zaten birtek günlük yaptığım o var

A

Ama köftenin yanına bisey yapmazsam kuru kuru yicez eşim sağolsun hiç yemek ayırt etmez ama ne bileyim yapayim dedim yavaş yavaş salatayi en sona bırakıyorum eşim yapiyo bazen
O zaman patates kofteyi kizarticaksaan bir de çorba yeter kuzum

Canım yakın da olsan sana kıyamayız sen bizden daha ağırsın :) güzel kalbin yeter
Sıkıntı olmaz canım bende hala tık yok biz iyiyiz sanırım böyle hem okadar güzel birşey ki minnacık şeyleri yıkayıp öpe koklaya katlamak ütülemek :)

Sıkıntı olmaz canım bende hala tık yok biz iyiyiz sanırım böyle hem okadar güzel birşey ki minnacık şeyleri yıkayıp öpe koklaya katlamak ütülemek :)
Alırken de aynı duyguları yaşamıştık ama şimdi daha gerçekçi hissederiz herhalde :)

Saoll ccanim bnm insallah saglikli olsunda yavrum yeterkii evet heycanim varr dademin cok kustumm usuttum mu yedigim birseymi dokundu bilemedim maf oldun dua aldm da kendime geldimm

Dikkat et canim bizim artik usutmememiz gerek surda doguma sayili haftalarimiz var Allah'in izniyle bol bol ihlamur icin kizlar ayaginizi sicak tutun

Kızlar itiaff ediyorum bende başlamadim daha bu haftasonu inşallah

Kiz sende mi Esracim. Kizlar siz beni nie dertli ettiriyosunuz yahu. baslayin artik kolay değil bak hele yanlizsaniz yavas yavas halledin. Eviniz mis gibi bebis koksun havaya girin utulerken kuzunuzun icinde hayal edin. Hemde doguma hazirlikli olun bende hepimiz haziriz diye rahat ediyim

Bizim kızlar çok tembel çıktılar bir başlasalar keşke daha önce başlasaydım diyecekler randevudan sonra şimdi artık bunu soracağız başladınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…