Saoll esra ablacim valla insallh hasta olmamm sin ayyYediğin birşeyde dokunmuş olabilir canım dikkat et kendine sıkı giyin Allah korusun hasta olma
Oooo supermiss cnm insallh iyi olmmus ya kavusunn en kisa suredeeMeselâ bugün ıspanak yapsam bi d
Elifciim davet olunca rahat oluyor insan ya da eşin yemeğe çıkaracak oh misevet canım anneme söyledim 1 hafta erken gelin karne haftası ders olmaz diye öğretmeni de zaten 1. Derece akraba olduğu için sıkıntı yapmıyor
Haklisin ozlemcim yaa insallah icicem ve dikkat edicemm hepimiz sag saglim dogursak insallahDikkat et canim bizim artik usutmememiz gerek surda doguma sayili haftalarimiz var Allah'in izniyle bol bol ihlamur icin kizlar ayaginizi sicak tutun
Ozlemi sikintiya soktunuz kizlarre bir an once edinn su bebislerin kiyafetleriniikadini uzmeyinnnn
Hosbuldum kuzumÜşengeçler grubuna hoş geldin canım :)
Ozlemcimmm bu haftasonu yapcam inşallah sana yazcam yapincada;-)Vallahi darlandim kiz arkadaslarim hazir degil diye
Yapcam kizzzz bu haftasonu inşallahKiz sende mi Esracim. Kizlar siz beni nie dertli ettiriyosunuz yahu.baslayin artik kolay değil bak hele yanlizsaniz yavas yavas halledin. Eviniz mis gibi bebis koksun havaya girin utulerken kuzunuzun icinde hayal edin. Hemde doguma hazirlikli olun bende hepimiz haziriz diye rahat ediyim
Valla cnm gobegmn oralara dayiyo sanırım poposunuPoposunu yukarda hissediyorsan hala aynıdır canım. Sert oluyor poposunun olduğu yer :)
CNm bende tembellestim ama arada bi kaç çeşitli biseyler yapayim diyorum yoksa bi çeşit yeter şimdi tabiEsra'cım çok şey yapiyosun ama 2sini yap yeterben son zamanlar tembellestim iyice tek çeşit yenilebilicek bi yemek varsa 2.yi yapmıyorum ya da en fazla 2 çeşit göbekten ocağa yaklasamiyorum uzanması zor geliyor
Senden 11 gün sonra benim doğum :) daha 11 gün erteleyebilirim canım o zamanHosbuldum kuzumdaha yikanck utulenicek bunları kim yapcak Acep güç toplayıp haftasonu yapcam kızlar sizde yapın
O zaman aynı pozisyondadır canım başı hala aşağıda demek ki :)Valla cnm gobegmn oralara dayiyo sanırım poposunuayaklarda yukarda yuruyus yapiyo gibi hareket ediyo halay cekiyo
Ozlem
Ozlemcimmm bu haftasonu yapcam inşallah sana yazcam yapincada;-)
Yap yap canim yavas yavas ve fotolarini bekliyoruz.[/QUOTE tamam cnm başlayaym inşallah
Evet hem hastane çantasını hemde bebeğin çantasını yikycam bendeBen de kıyafetleri koyacağım çantaları yıkadım :)
Benim iş de çok valla nasıl bitecek bakalım :)Evet hem hastane çantasını hemde bebeğin çantasını yikycam bendebaya isss varr oyy oyy oyyyy
Ben de kıyafetleri koyacağım çantaları yıkadım :)
Bebeğim ben hafta sonu tamamım inşaAllahVallahi darlandim kiz arkadaslarim hazir degil diye
Bebeğim ben hafta sonu tamamım inşaAllahcuma deterjan gelirse hemen akşam yikiycam hafta sonu da utuleri yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?