ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Hah soyle kizlar canlanin hazir olun ay saka maka hayırlısi ile geciyor gunler sagsalim hayırlı dogumlarla gelsin kuzularimiz
Soranlara doğum zamanımı söylüyorum ay bitmiş bir şey kalmamış diyorlar. Bir bana geçmiyor zaman canım :)

Kizlar bisi sorcam siz biberon gogus kalkani meme ucu cikartici tarz urunler aldiniz mi? Hastaneye biberon goturcek misiniz her ihtimale karsi? Bu urunlere karar veremedim.
Ben almadım henüz ama almak lazım yanımızda bulanması gerekirmi bilmiyorum marka olarak karar veremedim sen ne düşünüyorsun marka olarak canım

Kizlar bisi sorcam siz biberon gogus kalkani meme ucu cikartici tarz urunler aldiniz mi? Hastaneye biberon goturcek misiniz her ihtimale karsi? Bu urunlere karar veremedim.
Ben biberon ve mama götüreceğim ebe getir dedi canım. Diğerleri de lazım olursa eczaneden aldırırım

Canim ben almadimm almicam neden benim arkadas yeni dogam yapan hastanedeyken bebegi memegi almadigi icin orda biberon markasi verdiler anne memesine en yakinmis esi gitti hemen eczaneden aldii eger lazim olursa esime aldiririm eczaneden onlarin verdigi markayi zaten Allah nasip ederse emerse bebislerimiz gerek bilee kalmazz o arkadasimin bebek emmeyince pompo aldilar meme ucu aldilar biberin aldilar oyle yanii

Normal doğumda çoğunlukla süt geliyormuş zaten canim. Sezaryende geç geliyormuş, ebe aç kalırsa sarılık olur sen mamasını getir dedi bana.

Ben almadım henüz ama almak lazım yanımızda bulanması gerekirmi bilmiyorum marka olarak karar veremedim sen ne düşünüyorsun marka olarak canım

Umudum hemen emmesinden yana ama ne olur ne olmaz diye hazirlikli olayim diyorum ben simdilik chicco nun step up biberonunu gordum kimisi ilk ay icin cok memnun kalmis ama daha arastiriyorum anne memesine en yakin olan bi urun bulmak lazim

Evet canım her ihtimale karşı 125 ml lik bir biberon götüreyim diyorum ama diğer söylediklerini almadım

Umudum hemen emmesinden yana ama ne olur ne olmaz diye hazirlikli olayim diyorum ben simdilik chicco nun step up biberonunu gordum kimisi ilk ay icin cok memnun kalmis ama daha arastiriyorum anne memesine en yakin olan bi urun bulmak lazim
Ben avent aldım. Inşallah gerek kalmaz ama gerek olursa da memnun kalırım umarım :)

Söylediğin marka biberonu gördüm canım gerçekten anne memesine çok yakın ben de onlara bakiyodum.Bir de termometre alıcam ama dijital olandan değil.. civalıdan daha hassas kısa sürede ölçüm yapan bi termometre var onu sipariş etmeyi düşünüyorum

Bende sadece tedbir amaçlı gerek kalmaz minnaklarımız bizi emer işallah şimdi yazdığın markaya bakayım 1 tane alayım daha sonrası içinde iyi olur

Normal doğumda çoğunlukla süt geliyormuş zaten canim. Sezaryende geç geliyormuş, ebe aç kalırsa sarılık olur sen mamasını getir dedi bana.
Evet sezeryan da gec geliyor muss insallah gerek kalmaz ama bir yandan da yedek goturmek iyi aslinda kosede dursun lazim olasada olmasada ilrrde su icmeleri icinde lazim rabbim hayrlisini nasip etsi hepimizecnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…