Canm biberon filan olabilir de meme ucu cikariciya gerek yok tabi iceride değilse uc .eğer ucu yoksa al mutlaka cnm bebek tutamiyo benm yegenim çok zorlanmsKizlar bisi sorcam siz biberon gogus kalkani meme ucu cikartici tarz urunler aldiniz mi? Hastaneye biberon goturcek misiniz her ihtimale karsi? Bu urunlere karar veremedim.
Bende avent bıberonları oldum olası cok guzel buluyorum alırsam bende ondan almak istiyorumBen avent aldım. Inşallah gerek kalmaz ama gerek olursa da memnun kalırım umarım :)
İyiyim cnm nöbet başladı geldimbiberonlara bakıyorum bende sen ne yapıyosun nasilsin elifcimmmEsraa nbr canm
Iyımm csnım bendee olee uzanıyorum brnd baktım sımdı bıberonlara cok tatlılarr yaa:)İyiyim cnm nöbet başladı geldimbiberonlara bakıyorum bende sen ne yapıyosun nasilsin elifcimmm
İzledin mi sen ozgeeeizlemek doğru mu acaba bilemedimKızlar
Izledımm ben cnm bunuuKızlar
Izle esracımmmmİzledin mi sen ozgeeeizlemek doğru mu acaba bilemedim
Senin avent dediğine bakayım bi cnm bebedor kötü mü acaba cnm ben pek bilmiyorumIyımm csnım bendee olee uzanıyorum brnd baktım sımdı bıberonlara cok tatlılarr yaa:)
Tamam canlar izliyorum şimdiIzle esracımmmm
Bende bılmıyorumkı canım fazla bılgım yok ama hamile kalmadan oncede cokvbeyenıyordum heveslıdımm ben aslında emzıge de cokkk heveslıyımde ams dsmak yapısını bozar dıye korkuyorumSenin avent dediğine bakayım bi cnm bebedor kötü mü acaba cnm ben pek bilmiyorum
Kızlar ya kusura bakmayın ben animasyon video diye yukledim video bitiminde normal doğumun canlı başlangıcını yapmışlar sildim geri
Animasyonunu izledim ben canlı olarak da girmiştim normal doğuma 1 kezİzledin mi sen ozgeeeizlemek doğru mu acaba bilemedim
İzledim cnm insallah böyle kolay olurKızlar ya kusura bakmayın ben animasyon video diye yukledim video bitiminde normal doğumun canlı başlangıcını yapmışlar sildim geri
Dogumaaa mi girdinn nasıldıAnimasyonunu izledim ben canlı olarak da girmiştim normal doğuma 1 kez
2 kişinin doğumu başlamış yan yana yatiyorlardi ve sancidan kivraniyorlardi yaa kizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten..sonra birininki yarım saate yakın sürdü doğum yapması bebegin baş kısmı göründü ama çıkmadı kararsız kaldı heraldeDogumaaa mi girdinn nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?