ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Evet doğru demiş video da da baş cikiyo gerisi kolay bi şekilde süzülüyor güzeldi yani kolay olur inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

En önemli kısım da ora işte baş çıkması of ya ter basıyor beni sizde öyle değilmi :)

En önemli kısım da ora işte baş çıkması of ya ter basıyor beni sizde öyle değilmi :)
Valla bende oyleyim hep dua ediyorum Allah yardımcımız olsun ama bi şekilde çıkacak azcik bebisimize kavuşmak için sancı cekcez sonrası inşallah bebeğimiz kucagimiza gelcek

Valla bende oyleyim hep dua ediyorum Allah yardımcımız olsun ama bi şekilde çıkacak azcik bebisimize kavuşmak için sancı cekcez sonrası inşallah bebeğimiz kucagimiza gelcek
Ben hep ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun normal yapanın sezeryan yapanın cümlemizin tek tesellimiz de herşey olup bitikten sonra minnaklarımızı kucağımıza almak

İns Esra abla kendimizi önce gevsetip rahatlatmamiz lazım.zor olcak dersek zaten zorlaniriz ama ikinip çıkarmayı denersek kolay olur diye umuyorum
Tahmini 3 ıkınmada çıkar :) tabi o güç olursa :) gecen yazı okudum sancım geldi evde ıkındım ıkındım bu yardımcı oldu Doğum yapmama bilemedim ya evde gelirse :)

Ben hep ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun normal yapanın sezeryan yapanın cümlemizin tek tesellimiz de herşey olup bitikten sonra minnaklarımızı kucağımıza almak
Annem hep bana moral veriyor kızım dogurduktan sonra şöyle bi uyku bastırıyor ondan sonra da bebeğini izlemekten uyuyamiyirsun diye o anları düşünüyorum sadece abla doğum diye birşey yok unutun hamilelik-bebişcik var

Evet katılıyorum sana hem ebenin dediğini yapıp ikinirsak bizim için daha iyi hemen çıkar rahatlariz

Bende avent bıberonları oldum olası cok guzel buluyorum alırsam bende ondan almak istiyorum
Ben de aventin ürünlerini beğeniyorum canım. Kullanan arkadaşlarım da önermişti bana. Ben emzik de aldım aventin. Gündüz değil de gece vermeyi düşünüyorum. Bazı bebekler meme ağzımdan hiç çıkmasın diyor. Insan bir süreden sonra tahammül edemez herhalde o kadarına :) o yüzden emzik de aldım bakalım gerek olursa.

Unutmak elde değil canım ama odak noktasını sona saklıyorum :) özleyeceğim ama hamile günlerimi patates çuvalı gibi ortalarda gezmelerimi otobüste bana yer verenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…