Evet doğru demiş video da da baş cikiyo gerisi kolay bi şekilde süzülüyor güzeldi yani kolay olur inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar2 kişinin doğumu başlamış yan yana yatiyorlardi ve sancidan kivraniyorlardi yaa kizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten..sonra birininki yarım saate yakın sürdü doğum yapması bebegin baş kısmı göründü ama çıkmadı kararsız kaldı heraldesonra ebe dikkatlice başını tutup kendine çekmeye başladı altta da kova var tüm atıklar oraya sonra gerekirse dikiş atılıyor ama dikissiz çıkanlar da oluyor..o an bana doğum yapan kişinin söyledikleri baş çıktıktan sonrası kolay demişti:))
En önemli kısım da ora işte baş çıkması of ya ter basıyor beni sizde öyle değilmi :)2 kişinin doğumu başlamış yan yana yatiyorlardi ve sancidan kivraniyorlardi yaa kizlar Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten..sonra birininki yarım saate yakın sürdü doğum yapması bebegin baş kısmı göründü ama çıkmadı kararsız kaldı heraldesonra ebe dikkatlice başını tutup kendine çekmeye başladı altta da kova var tüm atıklar oraya sonra gerekirse dikiş atılıyor ama dikissiz çıkanlar da oluyor..o an bana doğum yapan kişinin söyledikleri baş çıktıktan sonrası kolay demişti:))
Bende tereddüt ettim Esra abla ama çok kolay geliyo bebis gaza geldimBen izlemeye korkuyorum Doğumdan vazgeçerim diye :)
Bende tereddüt ettim Esra abla ama çok kolay geliyo bebis gaza geldim
Valla bende oyleyim hep dua ediyorum Allah yardımcımız olsun ama bi şekilde çıkacak azcik bebisimize kavuşmak için sancı cekcez sonrası inşallah bebeğimiz kucagimiza gelcekEn önemli kısım da ora işte baş çıkması of ya ter basıyor beni sizde öyle değilmi :)
Ben izlemeye korkuyorum Doğumdan vazgeçerim diye :)
İns Esra abla kendimizi önce gevsetip rahatlatmamiz lazım.zor olcak dersek zaten zorlaniriz ama ikinip çıkarmayı denersek kolay olur diye umuyorumİşallah bende gaza gelirim canım yoksa yandım :)
Ben hep ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun normal yapanın sezeryan yapanın cümlemizin tek tesellimiz de herşey olup bitikten sonra minnaklarımızı kucağımıza almakValla bende oyleyim hep dua ediyorum Allah yardımcımız olsun ama bi şekilde çıkacak azcik bebisimize kavuşmak için sancı cekcez sonrası inşallah bebeğimiz kucagimiza gelcek
Tek odak noktası o canım eşime dedim yanımda olacaksın yoksa doğurmam ne çektiğimi görinşaAllah hemen doğurup kucagimiza alırız bebişlerimizi bu ara doğum nasil olucak telaşı da sardı hepimizi ama korkmayın doğum sonrasına odaklanin
Evet zaten onu düşününce azcik cesaretleniyorum yoksa doguramamBen hep ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun normal yapanın sezeryan yapanın cümlemizin tek tesellimiz de herşey olup bitikten sonra minnaklarımızı kucağımıza almak
Tahmini 3 ıkınmada çıkar :) tabi o güç olursa :) gecen yazı okudum sancım geldi evde ıkındım ıkındım bu yardımcı oldu Doğum yapmama bilemedim ya evde gelirse :)İns Esra abla kendimizi önce gevsetip rahatlatmamiz lazım.zor olcak dersek zaten zorlaniriz ama ikinip çıkarmayı denersek kolay olur diye umuyorum
Amin canım. Aynen kenarda dursun bir biberonEvet sezeryan da gec geliyor muss insallah gerek kalmaz ama bir yandan da yedek goturmek iyi aslinda kosede dursun lazim olasada olmasada ilrrde su icmeleri icinde lazimrabbim hayrlisini nasip etsi hepimizecnm
Annem hep bana moral veriyor kızım dogurduktan sonra şöyle bi uyku bastırıyor ondan sonra da bebeğini izlemekten uyuyamiyirsun diye o anları düşünüyorum sadece abla doğum diye birşey yok unutunBen hep ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun normal yapanın sezeryan yapanın cümlemizin tek tesellimiz de herşey olup bitikten sonra minnaklarımızı kucağımıza almak
Sen yine de hastanede ikin Esra ablaTahmini 3 ıkınmada çıkar :) tabi o güç olursa :) gecen yazı okudum sancım geldi evde ıkındım ıkındım bu yardımcı oldu Doğum yapmama bilemedim ya evde gelirse :)
Evet katılıyorum sanaAnnem hep bana moral veriyor kızım dogurduktan sonra şöyle bi uyku bastırıyor ondan sonra da bebeğini izlemekten uyuyamiyirsun diye o anları düşünüyorum sadece abla doğum diye birşey yok unutunhamilelik-bebişcik var
Evett esracimm bende cok beyeniyorummEliffcm avent markada guzelmisss
Ben de aventin ürünlerini beğeniyorum canım. Kullanan arkadaşlarım da önermişti bana. Ben emzik de aldım aventin. Gündüz değil de gece vermeyi düşünüyorum. Bazı bebekler meme ağzımdan hiç çıkmasın diyor. Insan bir süreden sonra tahammül edemez herhalde o kadarına :) o yüzden emzik de aldım bakalım gerek olursa.Bende avent bıberonları oldum olası cok guzel buluyorum alırsam bende ondan almak istiyorum
Unutmak elde değil canım ama odak noktasını sona saklıyorum :) özleyeceğim ama hamile günlerimi patates çuvalı gibi ortalarda gezmelerimi otobüste bana yer verenleriAnnem hep bana moral veriyor kızım dogurduktan sonra şöyle bi uyku bastırıyor ondan sonra da bebeğini izlemekten uyuyamiyirsun diye o anları düşünüyorum sadece abla doğum diye birşey yok unutunhamilelik-bebişcik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?