Bence de cesaret edebilirse gelsin abla ama onların o an düşündükleri bebiş kucağıma gelsinTek odak noktası o canım eşime dedim yanımda olacaksın yoksa doğurmam ne çektiğimi gör
Yok be canım korkarım ben evde ıkınmam tabiki bende çok zorlanıyorum hemen çıkıyorum ne olur olmaz :)Sen yine de hastanede ikin Esra ablaafedersiniz tuvalete gittigimde o kadar zorlaniyorum ki korkuyorum ya
Canım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı nasıl oldu dedim bir ıkındım başı çıktı bir ıkındım vücudu çıktı dedi. Hiç bağırmamış sadece dişlerini sıkmış. Hastaneye gittiklerinde 6 cm açıklık varmış sancıyı hissediyor musun diye sormuşlar pek hissetmiyorum demiş. Yarım saat sonra da doğurmuş. Maşallah nazar değmesin ama imrendim. Hayatımda duyduğum en kolay doğum hikayesi buydu. Böyle olacağını bilsem ben de normal doğururum :) yani diyeceğim o ki illa sancılı, ağrılı olacak diye bir kural yok. Psikolojik olarak hazırsan gerisi kolay. Inşallah böyle kolay doğumlarımız olur :)En önemli kısım da ora işte baş çıkması of ya ter basıyor beni sizde öyle değilmi :)
Iyi yapmissin cnm bende emzik alurim dursun kenarrdaBen de aventin ürünlerini beğeniyorum canım. Kullanan arkadaşlarım da önermişti bana. Ben emzik de aldım aventin. Gündüz değil de gece vermeyi düşünüyorum. Bazı bebekler meme ağzımdan hiç çıkmasın diyor. Insan bir süreden sonra tahammül edemez herhalde o kadarına :) o yüzden emzik de aldım bakalım gerek olursa.
Ay abla ya o otobüsle ilgili gecen ay bir olay yaşadım eşimle o gün otobüsle gidelim dedik gezmek için..Bana sağolsun yaşlı bir amca yer verdi çok teşekkür ettim utanarak oturdum hatta...eşi de yanında oturuyordu sonra görme engelli çift bindi bi durakta baktık kimse yer vermedi millet uyuyor numarası filan yapmaya başlıyor durak yaklaşınca..engelli diye duydukları halde...Sonra ne olsa beğenirsiniz yanımdaki yaşlı teyzeyle ben yer verdik o çifte...Gercekten çok sinirlendim o günUnutmak elde değil canım ama odak noktasını sona saklıyorum :) özleyeceğim ama hamile günlerimi patates çuvalı gibi ortalarda gezmelerimi otobüste bana yer verenleri
Ben karar verdim özel hastanede spinal anestezi ile sezaryen olacağım inşallah :)inşaAllah hemen doğurup kucagimiza alırız bebişlerimizi bu ara doğum nasil olucak telaşı da sardı hepimizi ama korkmayın doğum sonrasına odaklanin
Aminnnnn ne guzelmiss yaa rabbim bizede boyle dogumlar nasip etsin hepimizee kizlarrrCanım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı nasıl oldu dedim bir ıkındım başı çıktı bir ıkındım vücudu çıktı dedi. Hiç bağırmamış sadece dişlerini sıkmış. Hastaneye gittiklerinde 6 cm açıklık varmış sancıyı hissediyor musun diye sormuşlar pek hissetmiyorum demiş. Yarım saat sonra da doğurmuş. Maşallah nazar değmesin ama imrendim. Hayatımda duyduğum en kolay doğum hikayesi buydu. Böyle olacağını bilsem ben de normal doğururum :) yani diyeceğim o ki illa sancılı, ağrılı olacak diye bir kural yok. Psikolojik olarak hazırsan gerisi kolay. Inşallah böyle kolay doğumlarımız olur :)
Aynen ya birinin yazısını okumuştum yarım saat oturuyorum diyodu tuvaletteYok be canım korkarım ben evde ıkınmam tabiki bende çok zorlanıyorum hemen çıkıyorum ne olur olmaz :)
Inşaallah öyle olur canım ne heveslendim ben de ona şimdiCanım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı nasıl oldu dedim bir ıkındım başı çıktı bir ıkındım vücudu çıktı dedi. Hiç bağırmamış sadece dişlerini sıkmış. Hastaneye gittiklerinde 6 cm açıklık varmış sancıyı hissediyor musun diye sormuşlar pek hissetmiyorum demiş. Yarım saat sonra da doğurmuş. Maşallah nazar değmesin ama imrendim. Hayatımda duyduğum en kolay doğum hikayesi buydu. Böyle olacağını bilsem ben de normal doğururum :) yani diyeceğim o ki illa sancılı, ağrılı olacak diye bir kural yok. Psikolojik olarak hazırsan gerisi kolay. Inşallah böyle kolay doğumlarımız olur :)
Aynen canım dediğim gibi gece veririz hiç olmazsa. Sürekli meme isteyenlerden olmazlar inşallah :)Iyi yapmissin cnm bende emzik alurim dursun kenarrdagerektiginde kulanrz gerekmessede dursun hatira
Evde yürüyorum ancak canım dışarısı çok soğukYuruyus yapabiliyor musunuz kızlar siz.doguma büyük katkı sagliyomus
Cnm bizim gelinde öyle doğurdu kedi gibiCanım geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı nasıl oldu dedim bir ıkındım başı çıktı bir ıkındım vücudu çıktı dedi. Hiç bağırmamış sadece dişlerini sıkmış. Hastaneye gittiklerinde 6 cm açıklık varmış sancıyı hissediyor musun diye sormuşlar pek hissetmiyorum demiş. Yarım saat sonra da doğurmuş. Maşallah nazar değmesin ama imrendim. Hayatımda duyduğum en kolay doğum hikayesi buydu. Böyle olacağını bilsem ben de normal doğururum :) yani diyeceğim o ki illa sancılı, ağrılı olacak diye bir kural yok. Psikolojik olarak hazırsan gerisi kolay. Inşallah böyle kolay doğumlarımız olur :)
Ben bile onu görünce normal mi yapsam diye düşündüm ama sonra vazgeçtim :)Inşaallah öyle olur canım ne heveslendim ben de ona şimdi
Masallahhhhh esra gelininize ben arada yuruyirymm cnm hergun deil ama ara siraCnm bizim gelinde öyle doğurdu kedi gibidiyo ki ben doğumun başladığını bile anlamamıştım kontrole gidiyorlarmış doğuma almışlar ve diyo ki nasıl doğdu hiç anlamadım bi anda kucağıma verdiler
Canim bazıları insan değil insancik sadece..öyle duyarsız vicdansız insanlar çok ya bende çok sinir oluyorum o durumlara yaAy abla ya o otobüsle ilgili gecen ay bir olay yaşadım eşimle o gün otobüsle gidelim dedik gezmek için..Bana sağolsun yaşlı bir amca yer verdi çok teşekkür ettim utanarak oturdum hatta...eşi de yanında oturuyordu sonra görme engelli çift bindi bi durakta baktık kimse yer vermedi millet uyuyor numarası filan yapmaya başlıyor durak yaklaşınca..engelli diye duydukları halde...Sonra ne olsa beğenirsiniz yanımdaki yaşlı teyzeyle ben yer verdik o çifte...Gercekten çok sinirlendim o gün
Valla hayranim öyle kisilere. Bir de minyon tipli kişiler sanki daha kolay doğuruyor. Çevremdeki minyon tipli bayanlar gayet hızlı doğurdu :)Cnm bizim gelinde öyle doğurdu kedi gibidiyo ki ben doğumun başladığını bile anlamamıştım kontrole gidiyorlarmış doğuma almışlar ve diyo ki nasıl doğdu hiç anlamadım bi anda kucağıma verdiler
Hayırlısı olsun canım spinal anestezide hem bebeğini de doğar doğmaz görmüş olursun annesi:)) yanında telefonunu da al bebisle o ilk buluşma anını çeksin birisi çok guzel oluyor:))Ben karar verdim özel hastanede spinal anestezi ile sezaryen olacağım inşallah :)
Amin canım valla ne güzel olur böyle doğursak :)Aminnnnn ne guzelmiss yaa rabbim bizede boyle dogumlar nasip etsin hepimizee kizlarrr
O hergun bi saat sahili boydan boya yuruyodu cnm etkiside olmuş inşallah bizde kolay dogururuz.ben burda kar yokken cikiyodum ama yuruycek yer yok resmenMasallahhhhh esra gelininize ben arada yuruyirymm cnm hergun deil ama ara sira
Aynen canım ben ayakta giden yaşlı engelli hamile birisini görünce kendim oturmaya utanıyorum gerçektenCanim bazıları insan değil insancik sadece..öyle duyarsız vicdansız insanlar çok ya bende çok sinir oluyorum o durumlara ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?