ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Bizimki uygun pozisyon bulamiyo bi turlu çekmek için nazlı kızım gostermiyo

Saglikli olsunda gormesekte olur doktor her gittigmde pipisini gosteriyor dedim yuzunu gosterin cekin resmini verin diyo ben fotgrafcimiyim:)
Ben de öyle zorluyorum ama yüzünü göstermeyince yalandan birşeyler çekip veriyor işte

Gercekten rahat olmak gerekiyor yoksa kendi kendine stres yapmaktan oteye gitmiyor cogu sey...mesela idrar enffeksiyonu oldugunu soyleyen hanginizdi??bilemiyorumama. Fazla evh yapiyorsun gibi geldi bana .,benimde akintim fazla oluyor..idrara sık cikmaktan kilodumda cabuk kirleniyor ve koku yapiyor..hatya doktoruma bile sordum ilk hamileligimde32 . haftadan sonra suyum.azalmisti bunda oyle bir sorun varmi dedim hayir dedi...son ultrasona gore su durumu iyiymis...bu arada 1 aralikta yani 32. Hafta calisabilir raporu almaya gittigimde ben ilk nst mi yaptirdim kizlar...

Benim cnm o idrar yolu enfeksiyonu yaşayan ve bi turlu atlatamayan.hergun çamaşır değiştiryom bi kaç kere.sabun degdirmiyorum.ben bebeğe zarar verir diye korkuyorum yoksa hiç umursamicam.dogum sırasında enfeksiyon bebeğe gecerse diye korkuyorum:-(

Bide tabi bebeğin suyunu patlatma gibi şeyler duydum daha çok korktum Allah korusunda

C
Canım ilk bebeğin kaç haftalık doğdu peji

Nst ben de haftaya gittiğimde yapar mi acaba bakalım kilosu nasıldı Nagihan bebeğinin

Dedim ya 40 haftasina kadar dayandi oglusum...allah ne yazdiysa o olur..dayanilmaz kasinti varsa o baska tabii..ayy kipirtisindan nasil oturacagimi sasiriyorum.insan yatarken rahatsiz olurmu ya...
Ben hıçkırık olarak hic hissetmedim ama resmen suren bir hareketi oluyor bazen donmeye mi calisiyor naapiuorsa icerde biyerlerden pirtlayiverecek gibi geliyor.,o zman idrar keseme de baski yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…