Saglikli olsunda gormesekte olurCanım maşaallah oğluşuna benimki yüzünü felan gösterdiği yok gıçını dönüp yatiyo
Aynen doktor diyo zaten yüzünü hep saklıyo bu zilliKız bebekler utangaç oluyor heralde
Çıkınca görürsünüz işte bu ne merak diyordurlarAnnesine naz yapiyo heralde
Olabilir haklisin cnmKız bebekler utangaç oluyor heralde
Ben de öyle zorluyorum ama yüzünü göstermeyince yalandan birşeyler çekip veriyor işteSaglikli olsunda gormesekte olurdoktor her gittigmde pipisini gosteriyor dedim yuzunu gosterin cekin resmini verin diyo ben fotgrafcimiyim:)
Esrayla arzu sizinki kiz benm ve nagihanin erkek suanda :)
Esrayla arzu sizinki kiz benm ve nagihanin erkek suanda :)
Benim cnm o idrar yolu enfeksiyonu yaşayan ve bi turlu atlatamayan.hergun çamaşır değiştiryom bi kaç kere.sabun degdirmiyorum.ben bebeğe zarar verir diye korkuyorum yoksa hiç umursamicam.dogum sırasında enfeksiyon bebeğe gecerse diye korkuyorum:-(Gercekten rahat olmak gerekiyor yoksa kendi kendine stres yapmaktan oteye gitmiyor cogu sey...mesela idrar enffeksiyonu oldugunu soyleyen hanginizdi??bilemiyorumama. Fazla evh yapiyorsun gibi geldi bana .,benimde akintim fazla oluyor..idrara sık cikmaktan kilodumda cabuk kirleniyor ve koku yapiyor..hatya doktoruma bile sordum ilk hamileligimde32 . haftadan sonra suyum.azalmisti bunda oyle bir sorun varmi dedim hayir dedi...son ultrasona gore su durumu iyiymis...bu arada 1 aralikta yani 32. Hafta calisabilir raporu almaya gittigimde ben ilk nst mi yaptirdim kizlar...
Bide tabi bebeğin suyunu patlatma gibi şeyler duydum daha çok korktum Allah korusundaBenim cnm o idrar yolu enfeksiyonu yaşayan ve bi turlu atlatamayan.hergun çamaşır değiştiryom bi kaç kere.sabun degdirmiyorum.ben bebeğe zarar verir diye korkuyorum yoksa hiç umursamicam.dogum sırasında enfeksiyon bebeğe gecerse diye korkuyorum:-(
Canım ilk bebeğin kaç haftalık doğdu pejiGercekten rahat olmak gerekiyor yoksa kendi kendine stres yapmaktan oteye gitmiyor cogu sey...mesela idrar enffeksiyonu oldugunu soyleyen hanginizdi??bilemiyorumama. Fazla evh yapiyorsun gibi geldi bana .,benimde akintim fazla oluyor..idrara sık cikmaktan kilodumda cabuk kirleniyor ve koku yapiyor..hatya doktoruma bile sordum ilk hamileligimde32 . haftadan sonra suyum.azalmisti bunda oyle bir sorun varmi dedim hayir dedi...son ultrasona gore su durumu iyiymis...bu arada 1 aralikta yani 32. Hafta calisabilir raporu almaya gittigimde ben ilk nst mi yaptirdim kizlar...
Nst ben de haftaya gittiğimde yapar mi acaba bakalımGercekten rahat olmak gerekiyor yoksa kendi kendine stres yapmaktan oteye gitmiyor cogu sey...mesela idrar enffeksiyonu oldugunu soyleyen hanginizdi??bilemiyorumama. Fazla evh yapiyorsun gibi geldi bana .,benimde akintim fazla oluyor..idrara sık cikmaktan kilodumda cabuk kirleniyor ve koku yapiyor..hatya doktoruma bile sordum ilk hamileligimde32 . haftadan sonra suyum.azalmisti bunda oyle bir sorun varmi dedim hayir dedi...son ultrasona gore su durumu iyiymis...bu arada 1 aralikta yani 32. Hafta calisabilir raporu almaya gittigimde ben ilk nst mi yaptirdim kizlar...
Esracim Allahin izniyle hic borsey olmass icini ferah tutBide tabi bebeğin suyunu patlatma gibi şeyler duydum daha çok korktum Allah korusunda
Git git canım uykun geldiyse uyu dinlen tabi. bizde birazdan yatariz zatenVve ben gidiyorum kizlar
Iyi geceler uykum geldi diceksiniz ilk ayrilanda elif oluyor ama napim uykum gelince dayanamiyorummmmm
İnşallah cnm benimmEsracim Allahin izniyle hic borsey olmass icini ferah tut
Saollll canm bnm sizede Allah rahatlik versin bebislerimizle mis misil uyuyalim insallahhh gorusrzzGit git canım uykun geldiyse uyu dinlen tabi. bizde birazdan yatariz zatenAllah rahatlık versin elifcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?