ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Hayırlısı olsun canım spinal anestezide hem bebeğini de doğar doğmaz görmüş olursun annesi:)) yanında telefonunu da al bebisle o ilk buluşma anını çeksin birisi çok guzel oluyor:))
Evet canim ben de öyle düşünüyorum :) zaten zorda kalmadıkça genel anestezi yapmıyorlarmış artık. Gerçi sen daha iyi bilirsin bunları :)

O hergun bi saat sahili boydan boya yuruyodu cnm etkiside olmuş inşallah bizde kolay dogururuz.ben burda kar yokken cikiyodum ama yuruycek yer yok resmen deli gibi dolaniyodum eve geliyodum
Ben de dışarı haftada bir çıkıyorum onda da buzda düşmemek için kendimi nasıl kasıyorsam üç gün bacak ağrısı çekiyorum :)

O hergun bi saat sahili boydan boya yuruyodu cnm etkiside olmuş inşallah bizde kolay dogururuz.ben burda kar yokken cikiyodum ama yuruycek yer yok resmen deli gibi dolaniyodum eve geliyodum
Esracm yurimenjnde faydasi vardir amaa inanirmisin birazda bunye kiisiye baglii bn kac kisi biliyormm hepp yuruyup sezeryana girenlerii

Ben de dışarı haftada bir çıkıyorum onda da buzda düşmemek için kendimi nasıl kasıyorsam üç gün bacak ağrısı çekiyorum :)
Canm agridada çok kar varmis çıkma tek başına ya.ben eşimle çıkıyorum akşam bazen bide haftasonu onun haricinde evde yürüyorum camları açıp çünkü açık havada derin nefes alın diyo

Ayyy ben oyleyim inşallah kolay olur.komsu teyze diyo ki sen kolay dogururaun a inşallah tabi
Sizin doğumlar inşallah kolay olacak o zaman canım :) ben iyi ki normal yapmıyorum zor olurdu benimki eminim :) ay böyle diyorum ya bir anda sancı açılma falan olup da normal doğurmaktan Çok korkuyorum :)

Evet canim ben de öyle düşünüyorum :) zaten zorda kalmadıkça genel anestezi yapmıyorlarmış artık. Gerçi sen daha iyi bilirsin bunları :)
Herhangi bir ciddî rahatsızlığı filan varsa 40 yaş üzeriyse bir de gebelik zehirlenme olaylarında genel anestezi oluyor canım:)) doktorun spinal onerirse için çok rahat olsun yani :) ameliyat sırasında karına bası uygulandığı için biraz mide bulantısı oluyor ve spinalden dolayı tansiyon düşüyor ama çok uzun sürmüyor bunlar :))zaten mide bulantısı da tansiyon düşüklüğüne bağlı olarak oluyi:)

Canm agridada çok kar varmis çıkma tek başına ya.ben eşimle çıkıyorum akşam bazen bide haftasonu onun haricinde evde yürüyorum camları açıp çünkü açık havada derin nefes alın diyo
Zaten hafta sonu eşimle çıkıyorum canım tek başıma korkuyorum. Sırf düşme korkusu yüzünden 32 haftada ayrıldım izne yoksa 36 haftada ayrılacaktım

Sizin doğumlar inşallah kolay olacak o zaman canım :) ben iyi ki normal yapmıyorum zor olurdu benimki eminim :) ay böyle diyorum ya bir anda sancı açılma falan olup da normal doğurmaktan Çok korkuyorum :)
Feride sen gittin mi canım bu arada doktora yarın mi gidicektin

Benim şu an tansiyonun hep 9-6 çıkıyor Inşallah doğumda sorun olmaz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…