ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Eliffciimm bebisin iyimis çok şükur masallahhhh kilosu boyu iyi.Allahim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah hepimize.bi şekilde sagliklica doğsunda bebeklerimiz sezryan normal artık idare edicez cnm bnm bide bi ara keşke devlette bi doktora gorunsen cnm ozeller sırf para için sezryna daha meyilli oluyorlar çok gordum bu durumu gerçekten.4,5 kiloyla bebek normal doguyosa buda pekala doğabilir bence Allah yardımcımız olsun inşallah

Canimmm haklisin oda aklima geldi ama soyle bir durum var benim altaki arkadasim ayni doktora gidiyoruz o dogurdu onun catisi dardi hic acilma yoktu doktorumuz yinede ona bekle acilmani normale yonlendiriyor sezeryan en son durum felan demistii hep normale yonlendirdi o kendisi catim dar diye seseryan desi agrisida vardi banads yine 37 gelince bir bakalim dedii ona gore karar verelim dedi kafasi buyuk baya desi bakalim cnm yaaa insan tuaf deisik hissediyor hayirlisii cnm

Ay sezaryen olursan 25 ocak gibi alır herhalde :) vakit çok yaklaşıyor canım :)

Bizzz izin aldikk cektik canim bugunn cok tatliydiii yavvrummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…