Saoll feride teyzesiiii:)Maşallah canım tosuncuğa :)
Canimmm haklisin oda aklima geldi ama soyle bir durum var benim altaki arkadasim ayni doktora gidiyoruz o dogurdu onun catisi dardi hic acilma yoktu doktorumuz yinede ona bekle acilmani normale yonlendiriyor sezeryan en son durum felan demistii hep normale yonlendirdi o kendisi catim dar diye seseryan desi agrisida vardi banads yine 37 gelince bir bakalim dedii ona gore karar verelim dedi kafasi buyuk baya desi bakalim cnm yaaa insan tuaf deisik hissediyor hayirlisii cnmEliffciimm bebisin iyimis çok şükur masallahhhh kilosu boyu iyi.Allahim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah hepimize.bi şekilde sagliklica doğsunda bebeklerimiz sezryan normal artık idare edicez cnm bnmbide bi ara keşke devlette bi doktora gorunsen cnm ozeller sırf para için sezryna daha meyilli oluyorlar çok gordum bu durumu gerçekten.4,5 kiloyla bebek normal doguyosa buda pekala doğabilir bence Allah yardımcımız olsun inşallah
Ay sezaryen olursan 25 ocak gibi alır herhalde :) vakit çok yaklaşıyor canım :)Canimmm haklisin oda aklima geldi ama soyle bir durum var benim altaki arkadasim ayni doktora gidiyoruz o dogurdu onun catisi dardi hic acilma yoktu doktorumuz yinede ona bekle acilmani normale yonlendiriyor sezeryan en son durum felan demistii hep normale yonlendirdi o kendisi catim dar diye seseryan desi agrisida vardi banads yine 37 gelince bir bakalim dedii ona gore karar verelim dedi kafasi buyuk baya desi bakalim cnm yaaa insan tuaf deisik hissediyor hayirlisii cnm
Benmde aksine icine 3 subati gecer gibime geluyir cnm bilemedimkiiiAy sezaryen olursan 25 ocak gibi alır herhalde :) vakit çok yaklaşıyor canım :)
Bizzz izin aldikk cektik canim bugunn cok tatliydiii yavvrummmEvet Esra abla doğru söylüyorsun bu sefer de geç gittim diye sıkıntı yaparım en iysi erken gitmek :) doktor bi de özel hastane doktoru gibi ilgileniyor sağolsuneşim de yanimda giriyor görüyor her defasında bu sefer ultrasondaki görüntüsünü videoya cekicem diyodu
Ben de aynısını düşünüyorum canım hayırlısı ile 37'yi görseydim diyorum :) senin az kalmış 37'ye :)Benmde aksine icine 3 subati gecer gibime geluyir cnm bilemedimkiiihayurlisi 37 gecsinde sonra dogsada olurr
Evet cnm benm aynen hayirlisi olsun hepimiz icinBen de aynısını düşünüyorum canım hayırlısı ile 37'yi görseydim diyorum :) senin az kalmış 37'ye :)
Amin canım inşallah. Senin doğum bir ay içinde olacak bence :) Sen Şubat'a kalmazsınEvet cnm benm aynen hayirlisi olsun hepimiz icin
Olsun cnm gerekirse oke olsun oglusuma sagligkla kavusim de:)Amin canım inşallah. Senin doğum bir ay içinde olacak bence :) Sen Şubat'a kalmazsın
Aynen canım hakkımızda en hayırlı doğum şekli neyse onu nasip etsin Rabbim inşallahOlsun cnm gerekirse oke olsun oglusuma sagligkla kavusim de:)
Amin canm insallahAynen canım hakkımızda en hayırlı doğum şekli neyse onu nasip etsin Rabbim inşallah
İyi yaptin cnm ben 12.30 da uyandım sonra uyumadim zatenBende tv izliyorumm napimm Hic uyk yok bugun uyumusim baya bugun uykumu almisimhehehehe
Burdayim canım sen nerelerdesin :)İyiyiz cnm sen ne yapıyosunEsra abla yok mu bu saatte olurdu oda ama .ferideee nerdesinnn ozlemmm nerdesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?