ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Vve ben gidiyorum kizlar
Iyi geceler uykum geldi diceksiniz ilk ayrilanda elif oluyor ama napim uykum gelince dayanamiyorummmmm
Elif ben de çıkacak gibiyim birazdan sana iyi geceler canim uyuyun bol bol dogduklarinda ariycaz ama ona da razıyım

Evet o bende de çok oluyo hickirikta çok oluyo

Ben sürekli tuvaletteyim bu aralar ya evde iyi ki klozet var yoksa ayaklarımın şişliğinden oturamiyirum

Benimkinin kilosu konusunda çok merakliyim sanırım sizinkilere göre az kilosu

En son ne kadardı ki cnm .sağlıklı olsun da annesi dünyaya gelince sen onu sutunle beslersin bisey olmaz
29. Haftada 1356 gr çok az geldi bana göre..inşallah Esra'cım yaa herkes öyle diyor en azından 3 kg civarı dogsaydi sağlıklıca ..hepimizin bebişleri de tabi ki

29. Haftada 1356 gr çok az geldi bana göre..inşallah Esra'cım yaa herkes öyle diyor en azından 3 kg civarı dogsaydi sağlıklıca ..hepimizin bebişleri de tabi ki
Amin cnm insallah.takma kafana o son aylarda daha çok kilo alacak annesi 3 olur Allahın izniyle hergun yumurta ye yoğurt ye sut iç

Amin cnm insallah.takma kafana o son aylarda daha çok kilo alacak annesi 3 olur Allahın izniyle hergun yumurta ye yoğurt ye sut iç
Yiyorum canım :)) eşim beni sizden kıskanır oldu sizinkilerde de var mi aynı durum bilmiyorum ama iyice unuttun beni diyor nerdeyse orda çay demliyceksiniz filan

Arzucum benimde uykum geldi yavaş yavaş uyuma moduna geçtim yarın devam ederiz inşallah.iyi geceler cnm bebisinle sana

Yiyorum canım :)) eşim beni sizden kıskanır oldu sizinkilerde de var mi aynı durum bilmiyorum ama iyice unuttun beni diyor nerdeyse orda çay demliyceksiniz filan
Benimki gece uyuyamadigimi biliyo ya bisey demiyo ama akşam onunla çay içip tv ye bakıyorum pek telefonu elime almamaya calisiyorum azcik ilgilenyim diye zaten hamilelikten dolayı kanka gibiyiz

Gunaydin arzucum bende kilosuna takilma benim icin 37 haftayi doldursun 2700de dogsa ragziyim cunku 37 once dogan bebkleri kuveze aliyolarmis saglikli dogsunda dogunca ben onu sutle kilo aldiririm bide benm gec oldu ya bebegim booe seylere fazla takilmiyom rabbim bana anne olmayi nasip etti icimde onu hissetim cok baska bir duygu her adet gunumde strese griyordum ne zamn anne olcam hamile kalcam gibi o yuZDEN kilosina takilma saglikli olsun annesiii:)

Benimki gece uyuyamadigimi biliyo ya bisey demiyo ama akşam onunla çay içip tv ye bakıyorum pek telefonu elime almamaya calisiyorum azcik ilgilenyim diye zaten hamilelikten dolayı kanka gibiyiz
Ay esracim ne guldum sabaah mesaji okuyinca kanka gibiyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…