Elif ben de çıkacak gibiyim birazdan sana iyi geceler canimVve ben gidiyorum kizlar
Iyi geceler uykum geldi diceksiniz ilk ayrilanda elif oluyor ama napim uykum gelince dayanamiyorummmmm
Sanada iyi geceler tatlimmmElif ben de çıkacak gibiyim birazdan sana iyi geceler canimuyuyun bol bol dogduklarinda ariycaz ama ona da razıyım
Evet o bende de çok oluyoDedim ya 40 haftasina kadar dayandi oglusum...allah ne yazdiysa o olur..dayanilmaz kasinti varsa o baska tabii..ayy kipirtisindan nasil oturacagimi sasiriyorum.insan yatarken rahatsiz olurmu ya...
Ben hıçkırık olarak hic hissetmedim ama resmen suren bir hareketi oluyor bazen donmeye mi calisiyor naapiuorsa icerde biyerlerden pirtlayiverecek gibi geliyor.,o zman idrar keseme de baski yapiyor
Ben sürekli tuvaletteyim bu aralar ya evde iyi ki klozet var yoksa ayaklarımın şişliğinden oturamiyirumDedim ya 40 haftasina kadar dayandi oglusum...allah ne yazdiysa o olur..dayanilmaz kasinti varsa o baska tabii..ayy kipirtisindan nasil oturacagimi sasiriyorum.insan yatarken rahatsiz olurmu ya...
Ben hıçkırık olarak hic hissetmedim ama resmen suren bir hareketi oluyor bazen donmeye mi calisiyor naapiuorsa icerde biyerlerden pirtlayiverecek gibi geliyor.,o zman idrar keseme de baski yapiyor
Evet bende bayadir normal tuvaleti kullanmıyorum klozet iyi oluyoBen sürekli tuvaletteyim bu aralar ya evde iyi ki klozet var yoksa ayaklarımın şişliğinden oturamiyirum
İyi geceler cnm allah rahatlık versin:-*Neyse gec oldu cidden.. 1 aralikta 1900 gr dedi ..simdi 2yi gecmistir benimki ..iyi geceler kizlar cok memnun.oldum
Memnun oldum ben de Nagihan iyi geceler sana daNeyse gec oldu cidden.. 1 aralikta 1900 gr dedi ..simdi 2yi gecmistir benimki ..iyi geceler kizlar cok memnun.oldum
En son ne kadardı ki cnm .sağlıklı olsun da annesi dünyaya gelince sen onu sutunle beslersin bisey olmazBenimkinin kilosu konusunda çok merakliyim sanırım sizinkilere göre az kilosu
29. Haftada 1356 grEn son ne kadardı ki cnm .sağlıklı olsun da annesi dünyaya gelince sen onu sutunle beslersin bisey olmaz
Amin cnm insallah.takma kafana o son aylarda daha çok kilo alacak annesi 3 olur Allahın izniyle hergun yumurta ye yoğurt ye sut iç29. Haftada 1356 grçok az geldi bana göre..inşallah Esra'cım yaa herkes öyle diyor en azından 3 kg civarı dogsaydi sağlıklıca ..hepimizin bebişleri de tabi ki
Yiyorum canım :)) eşim beni sizden kıskanır oldu sizinkilerde de var mi aynı durum bilmiyorum ama iyice unuttun beni diyor nerdeyse orda çay demliyceksiniz filanAmin cnm insallah.takma kafana o son aylarda daha çok kilo alacak annesi 3 olur Allahın izniyle hergun yumurta ye yoğurt ye sut iç
Benimki gece uyuyamadigimi biliyo ya bisey demiyo ama akşam onunla çay içip tv ye bakıyorum pek telefonu elime almamaya calisiyorum azcik ilgilenyim diyeYiyorum canım :)) eşim beni sizden kıskanır oldu sizinkilerde de var mi aynı durum bilmiyorum ama iyice unuttun beni diyor nerdeyse orda çay demliyceksiniz filan
Tamam canim sana da iyi gecelerArzucum benimde uykum geldi yavaş yavaş uyuma moduna geçtimyarın devam ederiz inşallah.iyi geceler cnm bebisinle sana
HahahhBenimki gece uyuyamadigimi biliyo ya bisey demiyo ama akşam onunla çay içip tv ye bakıyorum pek telefonu elime almamaya calisiyorum azcik ilgilenyim diyezaten hamilelikten dolayı kanka gibiyiz
İyi geceler cnm :-*Tamam canim sana da iyi gecelerben de yatar
Gunaydin arzucum bende kilosuna takilma benim icin 37 haftayi doldursun 2700de dogsa ragziyim cunku 37 once dogan bebkleri kuveze aliyolarmis saglikli dogsunda dogunca ben onu sutle kilo aldiririm bide benm gec oldu ya bebegim booe seylere fazla takilmiyom rabbim bana anne olmayi nasip etti icimde onu hissetim cok baska bir duygu her adet gunumde strese griyordum ne zamn anne olcam hamile kalcam gibi o yuZDEN kilosina takilma saglikli olsun annesiii:)29. Haftada 1356 grçok az geldi bana göre..inşallah Esra'cım yaa herkes öyle diyor en azından 3 kg civarı dogsaydi sağlıklıca ..hepimizin bebişleri de tabi ki
Ay esracim ne guldum sabaah mesaji okuyinca kanka gibiyizzBenimki gece uyuyamadigimi biliyo ya bisey demiyo ama akşam onunla çay içip tv ye bakıyorum pek telefonu elime almamaya calisiyorum azcik ilgilenyim diyezaten hamilelikten dolayı kanka gibiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?