Ayy cnm biz artik unutuyoruz gunleeide karistiyoruzz orda kar varmi esracim burda yagmur firtina varİyi yaptin cnm ben 12.30 da uyandım sonra uyumadim zatenbugün çarşamba sanıyodum persembeymss çok sevindim
Evet yaaa çabuk geçsin şafak 38 benmAyyy su gunleeimizz bi gecsedee bebislerimizee kavusalimm cok amaa cokk ozledikk bebislerimizi
Buralardayım canımİyiyiz cnm sen ne yapıyosunEsra abla yok mu bu saatte olurdu oda ama .ferideee nerdesinnn ozlemmm nerdesinn
Bende burdayimmm cnmmmBurdayim canım sen nerelerdesin :)
Ediyorum canım benimAminnnn xnmm bol bol dua et ozgecimm evet yedigim ogluma gitmis
Cnm burda önceden yağan kar var hava cookk soğuk yaa .yine kar bekleniyomus ama bekliyoruz bizdeAyy cnm biz artik unutuyoruz gunleeide karistiyoruzz orda kar varmi esracim burda yagmur firtina var
Ben de soyliyim yarın unutmazsamBizzz izin aldikk cektik canim bugunn cok tatliydiii yavvrummm
Hoşgeldin Esra ablaaaBuralardayım canım
Önümüzdeki hafta inşallah başlıyorum canım :) bu günler lavabo sorunu yüzünden yemek bile yapmak istemiyorum sürekli kendimi sıkışık hissediyorum ayağa kalkınca :)Bende burdayimmm cnmmmsizi bekliyoruz nasilsin başladin mi biseyler yapmaya
Solee canm tabiiiBen de soyliyim yarın unutmazsam
Aynı durum devam canım :) haftaya başlıyorum inşallah :)Bebeğinizin eşyalarını yıkmayan hatunlar naptınız nezaman başlayacaksınız
Cumartesi inşallah başlıyorum Esra ablacmBebeğinizin eşyalarını yıkmayan hatunlar naptınız nezaman başlayacaksınız
Cumartesi inşallah başlıyorum Esra ablacmb kaç alacağımız var yine bez şampuan banyo seti filan onları da alalım sonra başlıyorum
Ohhh süper kızlar bitirin işlerinizi bizde rahat edelim kalmasın aklımız şimdiden kolay gelsin eviniz mis gibi Bebek koksunAynı durum devam canım :) haftaya başlıyorum inşallah :)
Ben Sabrım kalmaz diye erteliyorum canım :) yıkayınca hemen giydiresim gelecek biliyorum :)Ohhh süper kızlar bitirin işlerinizi bizde rahat edelim kalmasın aklımız şimdiden kolay gelsin eviniz mis gibi Bebek koksun
Sagol ablacmOhhh süper kızlar bitirin işlerinizi bizde rahat edelim kalmasın aklımız şimdiden kolay gelsin eviniz mis gibi Bebek koksun
Ben Sabrım kalmaz diye erteliyorum canım :) yıkayınca hemen giydiresim gelecek biliyorum :)
Burdayım yeni geldim canim uyumaya çalıştım olmadi gece atıştırmalığı yaptımOzgee nerdesinnn cnm
Aynen canım ya valla çok heyecanlı ben de sürekli seyrederim hele de doğum yaptığım gün :)Sen başla öpe koklaya yerleştireceksin zaten doğsa hemen ne giydirecez ben seyretmekten koklamaktan napacağımı şaşırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?