İyi yaptin cnm afiyet olsun yarasin aysima bebeğeBurdayım yeni geldim canim uyumaya çalıştım olmadi gece atıştırmalığı yaptım
Bende dalin sıvı ve yumuşatıcısını aldım hepsini onla yıkadım mis gibi koktu işallah sizin evinizde mis gibi kokar sonra eşiniz benim çamaşırlarımdada kullan der :)Sagol ablacmsiz neyle yikadiniz ben dalin deterjan ve yumuşatıcısindan almayi düşünüyorum
Ben uni baby aldım sıvı deterjan canım.Sagol ablacmsiz neyle yikadiniz ben dalin deterjan ve yumuşatıcısindan almayi düşünüyorum
Yarın kargo gelirse baslayim diyorum inşallah ben hastanedeyken gelmezBebeğinizin eşyalarını yıkmayan hatunlar naptınız nezaman başlayacaksınız
Eşim diyebilir çünkü kokulara ilgisi var. Sever güzel kokuları :)Bende dalin sıvı ve yumuşatıcısını aldım hepsini onla yıkadım mis gibi koktu işallah sizin evinizde mis gibi kokar sonra eşiniz benim çamaşırlarımdada kullan der :)
Ben unibaby aldım ona iyi dedi etrafımdaki çoğu insan ama tabi yinede yıkayıp kullanmakta fayda var :)Kızlar bide uni baby ıslak mendil mi iyidir acaba dalin mi
Hadi Özge sen başla arkandan geleyim ben de :)Yarın kargo gelirse baslayim diyorum inşallah ben hastanedeyken gelmez
Sagol cnm tesekkur ederimBen unibaby aldım ona iyi dedi etrafımdaki çoğu insan ama tabi yinede yıkayıp kullanmakta fayda var :)
Ikisi de iyi sanırım canım ben dalin setini olduğu gibi sipariş ettimKızlar bide uni baby ıslak mendil mi iyidir acaba dalin mi
Uni Baby ıslak havlu daha iyi galiba canim. Herkes onu öneriyorKızlar bide uni baby ıslak mendil mi iyidir acaba dalin mi
İşLlah ya gerçi senin randevu geç işallah erken gelir sen gitmeden :)Yarın kargo gelirse baslayim diyorum inşallah ben hastanedeyken gelmez
Hmm iyi öyleyse ondan alayim bende .bi sorayim dedim tecrubelilereBende dalin sıvı ve yumuşatıcısını aldım hepsini onla yıkadım mis gibi koktu işallah sizin evinizde mis gibi kokar sonra eşiniz benim çamaşırlarımdada kullan der :)
Bi de sürat kargoyla geliyor bakalım abla sözdeİşLlah ya gerçi senin randevu geç işallah erken gelir sen gitmeden :)
Tamam canım bu hafta hallederiz hepsini inşallahHadi Özge sen başla arkandan geleyim ben de :)
Demekki hızlı gelecekBi de sürat kargoyla geliyor bakalım abla sözde
Ben de en geç 15 Ocak'ta bitirmiş olmalıyım çünkü annemler gelecek ondan önce halıları yıkamaya vereceğim. Bebek gelmeden mis gibi olsun her şey :)Tamam canım bu hafta hallederiz hepsini inşallah
Demekki hızlı gelecek
Burdaki surat kargo hiç iyi calismiyo inşallah ordaki iyidir ozgecimDemekki hızlı gelecek
Bütün halıları mi canım biraz dursaydi ya kış günü hiç olmazsa lohusalik bitince yapardın:))Ben de en geç 15 Ocak'ta bitirmiş olmalıyım çünkü annemler gelecek ondan önce halıları yıkamaya vereceğim. Bebek gelmeden mis gibi olsun her şey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?