ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Ben de en geç 15 Ocak'ta bitirmiş olmalıyım çünkü annemler gelecek ondan önce halıları yıkamaya vereceğim. Bebek gelmeden mis gibi olsun her şey :)
Can'ım hazır annen gelmişken ozaman kalksan büyük işlere hem iki canlı son ay zaten ağırlaştın bir yerlerini ağrıtırsın Allah korusun bekle biraz sana yardımcı olarak geliyor annen

Önümüzdeki hafta inşallah başlıyorum canım :) bu günler lavabo sorunu yüzünden yemek bile yapmak istemiyorum sürekli kendimi sıkışık hissediyorum ayağa kalkınca :)

Iyi kiz feride ocak ortasindan vazgectin iyi de ettin. Hazirlanin vallahi. Subat anneleri grubunda bi bayan acil doguma alınmış dun sanirim. O konu baya yogun arada bi okuyorum. Birazda haftasi kucuk insallah sagsalim kavusur bebisine..

Iyi kiz feride ocak ortasindan vazgectin iyi de ettin. Hazirlanin vallahi. Subat anneleri grubunda bi bayan acil doguma alınmış dun sanirim. O konu baya yogun arada bi okuyorum. Birazda haftasi kucuk insallah sagsalim kavusur bebisine..
Allah yardımcısı olsun insallah sağlıkla gelir bebeği bizimkiler de

Cnm hangi başlık altında bulamadım ben doğum alınani

Aman allah korusun...vaktinde gelsin bebeklerimiz bugun son is gunumu calistim pazartrsi calisamaz raporunu alip teslim edecegim ama 3 haftam dolmadan 15ine kadar sezeryana alacak gibi duruyor beni doktor..yanlisanlamayin herhangi bir sikinti yok sadece be hikmetse son haftalarda ataga gecti ve hizli büyüdü kucuk beyimiz...3.300gorunuyordu ve 37 .haftadaymisim imzam cok gerilerde kalsi yani..,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…