Offf kötü ertesi güne kalabirbenim işler tersine gider ama sürat kargoyu görünce güldüm zaten en sona beni bırakırlar diye teslimat saati 17.00 yazmışlar yarın için
Kuzum daha önce de hatırlıyorum sefamerveden sipariş vermiştim pazartesi verdiğim sipariş ertesi hafta pazartesiye geldiBurdaki surat kargo hiç iyi calismiyo inşallah ordaki iyidir ozgecim
Pazartesi internetten alışveriş yaptım 14 parça üründen üçü surat kargoydu ilk teslim eden Sürat oldu. Çok şaşırdım :)Burdaki surat kargo hiç iyi calismiyo inşallah ordaki iyidir ozgecim
Bende perde koltuklarin yastık yüzü ortu ne varsa yikiycm temiz olsun.bebis tertemiz ortama gelsin inşallahBütün halıları mi canım biraz dursaydi ya kış günü hiç olmazsa lohusalik bitince yapardın:))
3 gün halısız kalacağız mecbur canım :) aslında kirli değil ama içime sinsin doğum öncesi :)Bütün halıları mi canım biraz dursaydi ya kış günü hiç olmazsa lohusalik bitince yapardın:))
Can'ım hazır annen gelmişken ozaman kalksan büyük işlere hem iki canlı son ay zaten ağırlaştın bir yerlerini ağrıtırsın Allah korusun bekle biraz sana yardımcı olarak geliyor annenBen de en geç 15 Ocak'ta bitirmiş olmalıyım çünkü annemler gelecek ondan önce halıları yıkamaya vereceğim. Bebek gelmeden mis gibi olsun her şey :)
Evet perdeleri ben de yikiycamBende perde koltuklarin yastık yüzü ortu ne varsa yikiycm temiz olsun.bebis tertemiz ortama gelsin inşallah
Ben de ekimde yikatmistim kimse gelip gitmiyor zaten bizim eve3 gün halısız kalacağız mecbur canım :) aslında kirli değil ama içime sinsin doğum öncesi :)
İyiyiz cnm sen ne yapıyosunEsra abla yok mu bu saatte olurdu oda ama .ferideee nerdesinnn ozlemmm nerdesinn
Ayyy su gunleeimizz bi gecsedee bebislerimizee kavusalimm cok amaa cokk ozledikk bebislerimizi
Önümüzdeki hafta inşallah başlıyorum canım :) bu günler lavabo sorunu yüzünden yemek bile yapmak istemiyorum sürekli kendimi sıkışık hissediyorum ayağa kalkınca :)
Ohhh süper kızlar bitirin işlerinizi bizde rahat edelim kalmasın aklımız şimdiden kolay gelsin eviniz mis gibi Bebek koksun
Ben uni baby aldım sıvı deterjan canım.
Uni Baby ıslak havlu daha iyi galiba canim. Herkes onu öneriyor
Allah yardımcısı olsun insallah sağlıkla gelir bebeği bizimkiler deIyi kiz feride ocak ortasindan vazgectin iyi de ettin. Hazirlanin vallahi. Subat anneleri grubunda bi bayan acil doguma alınmış dun sanirim. O konu baya yogun arada bi okuyorum. Birazda haftasi kucuk insallah sagsalim kavusur bebisine..
Cnm hangi başlık altında bulamadım ben doğum alınaniIyi kiz feride ocak ortasindan vazgectin iyi de ettin. Hazirlanin vallahi. Subat anneleri grubunda bi bayan acil doguma alınmış dun sanirim. O konu baya yogun arada bi okuyorum. Birazda haftasi kucuk insallah sagsalim kavusur bebisine..
Allah yardımcısı olsun insallah sağlıkla gelir bebeği bizimkiler de
Cnm hangi başlık altında bulamadım ben doğum alınani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?