Maşallah canım 3.300 olmuş erkeğimiz :) yeter artık zaten dinlenmene bak iş iş nere kadar dr diyor son ay da iyi kilo alırlar bana bile Doğuma 3500 geçer demişti bu site imzası ya ileri ya geri doğru göstermiyor :)Aman allah korusun...vaktinde gelsin bebeklerimiz bugun son is gunumu calistim pazartrsi calisamaz raporunu alip teslim edecegim ama 3 haftam dolmadan 15ine kadar sezeryana alacak gibi duruyor beni doktor..yanlisanlamayin herhangi bir sikinti yok sadece be hikmetse son haftalarda ataga gecti ve hizli büyüdü kucuk beyimiz...3.300gorunuyordu ve 37 .haftadaymisim imzam cok gerilerde kalsi yani..,
Canım bende okudum şimdi ya çok duygulandım bebeği orda bırakıp eve gitmek bir anne için ne kadar kötüdür Allah yardımcısı olsunn kavuşun kızına işallah :)Gebelik bolumunde Subat Anneleri var tiklayinca 2017 subat anneleri topigi var canim orada okudum
Canim gecmis olsun valla benim oyle agrim yok masallah bubarda ikizlere hamilesinn rabbim sagliklaa kucagina almayi nasip etsinn o konuda bilgum yok ama olur agrin biz bir cocukkla agri yasiyoruzz senin iki taneee cok guzell:)Mrb ben de 2 kız annesi olacağım...
36.haftamdayim..çatı ağrısı yaşayan var mı kızlar acaba doğum belirtisi mi? Öyle bi ağrı ki çoğu zaman yürürken bile ağrım oluyor
Doğurdum ben ama rüyam daGrup neden sessiz acaba yoksa doğurduk munerde bu ocak-şubat anneleri tesbih sallamadan gitmeyim
Valla canım son günler hiç geçmiyor süper diyemeyeceğim ama Allah'a şükür benim sadece mide yanmam var bulantı yok birşey mi dokundu acabaSlm kizlar nasil gidiyor hamilelik bu arada sabah fena mide bulantisi ile kalktim sizdede var mi
Oy maşallah canım biz tek te zorlanıyoruz sen 2 Allah kolaylık versin benimde Ağrı'm yok şükür dr sormayı unutma 2 tane olunca belki baskı yapıyor olabilirMrb ben de 2 kız annesi olacağım...
36.haftamdayim..çatı ağrısı yaşayan var mı kızlar acaba doğum belirtisi mi? Öyle bi ağrı ki çoğu zaman yürürken bile ağrım oluyor
selam cnm hosgeldin bende de oluyor bazen ya usuttugum icin yada ac kaldigim icin oluyorSlm kizlar nasil gidiyor hamilelik bu arada sabah fena mide bulantisi ile kalktim sizdede var mi
Maşallah canım bebeğin kilosu 3 geçer tahmini 20 gün kalmış :)) bakalım dr bana ne diyecek ne Ağrı'm ne sızım var gelmek istemiyormu ne minakımGünaydın kızlar yoktum bayağıdır. Maşallah güzel güzel büyütmüssünüz bebisleri. Dün kontrolum vardı. Oğluşum 2.800 olmuş şu an 35+ 4 günlüğüz. Doğum için 30 ocak dedi doktorum ama yaşadığım kasık ağrısı ve çatı ağrılarını anlatınca o kadar beklemeyebilir de dedi. 23 ocaktan sonra istediğim gün doğurabilirmisim sezaryen olduğu icin. 23 ocakta nasipse 38+3 günlük olacağız.bebişim sıkıntı yaşar mı biraz daha beklemek iyi mı olur. Tabi oğlum kendi beklerse)
Vücudunun neresi ağrıyorsa belirt ona göre bakıyor dr benim yan tarafımda ağrı vardı böbrekten şüphelendi neyse allahtan o değilmiş mikrop kapmışım ilaçla düzeldimm sen de mutlaka dr belirt canımKızlar selamlar.. Sanırım adı çatı ağrısı olan şu şeyden muzdaribim... yatakta dönemiyorum.. kalktığımda spor yapıp rahatlatana kadar iğrenç bir ağrı oluyor.. bugün doktora gideceğim.. tam olarak bu mudur kızlar çatı ağrısı? doktora da direkt böyle mi tarif etmeliyim.. bir de bu ne kadar sürüyor ve normal mi? Her hamile bunu yaşar mı? Korkuyorum lütfen yardım..
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah . İlk hamilikte benim hiç bir belirtim olmadı 42 haftayı buldu dogumum. Ama bunda sanki fazla beklemeyecek gibi. Sağlıkla kurtulsak bir an önceMaşallah canım bebeğin kilosu 3 geçer tahmini 20 gün kalmış :)) bakalım dr bana ne diyecek ne Ağrı'm ne sızım var gelmek istemiyormu ne minakımrabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Masallah canim kilosu cok iyi hayirlisi ne zamnsa ozamn dogurursun insallah cnmGünaydın kızlar yoktum bayağıdır. Maşallah güzel güzel büyütmüssünüz bebisleri. Dün kontrolum vardı. Oğluşum 2.800 olmuş şu an 35+ 4 günlüğüz. Doğum için 30 ocak dedi doktorum ama yaşadığım kasık ağrısı ve çatı ağrılarını anlatınca o kadar beklemeyebilir de dedi. 23 ocaktan sonra istediğim gün doğurabilirmisim sezaryen olduğu icin. 23 ocakta nasipse 38+3 günlük olacağız.bebişim sıkıntı yaşar mı biraz daha beklemek iyi mı olur. Tabi oğlum kendi beklerse)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?