- 13 Mayıs 2016
- 362
- 331
- 33
Sen tecrübeli annesin benim ilk heyecan tavan senin erkeğin bu sefer erkenn gelmek istiyor :) sağlıkla gelsinler istedikleri vakit bu kadar bekledikAmin canım hepimiz sağlıkla kavuşalim inşallah . İlk hamilikte benim hiç bir belirtim olmadı 42 haftayı buldu dogumum. Ama bunda sanki fazla beklemeyecek gibi. Sağlıkla kurtulsak bir an önce
Vallaha bende anlamadım gitti yalancı sancıların olacak dediler yok sancı yarın dr randevum var bakalım ne diyecek int baktığım kadarı ile yarım saat boyunca son 10 dk ya düşen sancılar Doğum sancısıymış ama her bünyede aynı etki edermi Nisan dedikleri her anneye gelirmi beklemekten başka birşey gelmiyor şuan canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin haber bekliyorum senden :)Kızlarr selaaamm :) benim sorum su daha once dogum yapanlar bu sanci nasil bisey olucak? Yeminle karnim agriyo ama surekli gelip giden bi sanci yok. Oglum zaten dogum pozisyonunda ama kafasi girmemis daha kanala. Yatarken sıkılıyorum yürüyüş ve bazı egzErsizlerde kendimi daha iyi hissediyorum çatı muayenem geçen hafta oldu 2.defa doktor doğum kanalının kapalı olduğu ve bebeğin kafasının henüz yukarda olduğu söylendi. Ama doktorum çok raht bi normal doğum yapıcağımı söyledi o yönden sıkıntım yok ama bugün 38+5im ve hiç bi belirti yok yarın kontrol var. Sezeryan olmak istemiyorum. yani bu sancı nasıl bişey yanıtlarsanız sevinirim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar
Valla abisi 42 haftalık olunca 4 kilo doğdu bu yavrum minnak geldi bir an. Baba tarafı da hep kilolu doğmuş. Cücük olacak gibi. Son zamanlar artık bi çabucak geçse de Şubat ayı gelse sağlıkla ,Masallah canim kilosu cok iyi hayirlisi ne zamnsa ozamn dogurursun insallah cnm
Valla canım ikinci dogumum ama ben de bilmiyorum doğum sancısını ilk doğumda direk suni sancı aldım. İnşallah normal doğumla kavuşursun bebeğine.Kızlarr selaaamm :) benim sorum su daha once dogum yapanlar bu sanci nasil bisey olucak? Yeminle karnim agriyo ama surekli gelip giden bi sanci yok. Oglum zaten dogum pozisyonunda ama kafasi girmemis daha kanala. Yatarken sıkılıyorum yürüyüş ve bazı egzErsizlerde kendimi daha iyi hissediyorum çatı muayenem geçen hafta oldu 2.defa doktor doğum kanalının kapalı olduğu ve bebeğin kafasının henüz yukarda olduğu söylendi. Ama doktorum çok raht bi normal doğum yapıcağımı söyledi o yönden sıkıntım yok ama bugün 38+5im ve hiç bi belirti yok yarın kontrol var. Sezeryan olmak istemiyorum. yani bu sancı nasıl bişey yanıtlarsanız sevinirim hepimize hayırlı ve sağlıklı doğumlar
İlk doğum daha iyi bence bilmeden gerçekleşip gidiyor. Hakkımızda hayırlısı hem vaktinde gelsin hem de çabucak gelsin istiyorum. Her doğum ayrı bir heyecanSen tecrübeli annesin benim ilk heyecan tavan senin erkeğin bu sefer erkenn gelmek istiyor :) sağlıkla gelsinler istedikleri vakit bu kadar bekledik
Sanci sıklığını bende biliyorum bakalım artık bekliyorumm yarın 4te randevum var haber vericem söz çook teşekkürler <3Vallaha bende anlamadım gitti yalancı sancıların olacak dediler yok sancı yarın dr randevum var bakalım ne diyecek int baktığım kadarı ile yarım saat boyunca son 10 dk ya düşen sancılar Doğum sancısıymış ama her bünyede aynı etki edermi Nisan dedikleri her anneye gelirmi beklemekten başka birşey gelmiyor şuan canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin haber bekliyorum senden :)
İnşallah normal doğum olur ya desiğim gibi sezeryan istemiyorum. İlk evladını suni sancıyla normal mi aldın kucağına aldın peki :)Valla abisi 42 haftalık olunca 4 kilo doğdu bu yavrum minnak geldi bir an. Baba tarafı da hep kilolu doğmuş. Cücük olacak gibi. Son zamanlar artık bi çabucak geçse de Şubat ayı gelse sağlıkla ,bi de çalışıyorum hala evdeki yavruma gücüm kalmiyor ;(
Valla canım ikinci dogumum ama ben de bilmiyorum doğum sancısını ilk doğumda direk suni sancı aldım. İnşallah normal doğumla kavuşursun bebeğine.
İlk doğum daha iyi bence bilmeden gerçekleşip gidiyor. Hakkımızda hayırlısı hem vaktinde gelsin hem de çabucak gelsin istiyorum. Her doğum ayrı bir heyecanbu arada bu bebislerimizle iç içe yaşayacağımız son birliktelikler tekmelerin , hareketlerin tadını cikarmak lazım. Ozleyeceksiniz bu hallerini
Ben kesin özlerim tekmesi nerdesin kızım dediğimde verdiği ufaçık tepki patates çuvalı halimiValla abisi 42 haftalık olunca 4 kilo doğdu bu yavrum minnak geldi bir an. Baba tarafı da hep kilolu doğmuş. Cücük olacak gibi. Son zamanlar artık bi çabucak geçse de Şubat ayı gelse sağlıkla ,bi de çalışıyorum hala evdeki yavruma gücüm kalmiyor ;(
Valla canım ikinci dogumum ama ben de bilmiyorum doğum sancısını ilk doğumda direk suni sancı aldım. İnşallah normal doğumla kavuşursun bebeğine.
İlk doğum daha iyi bence bilmeden gerçekleşip gidiyor. Hakkımızda hayırlısı hem vaktinde gelsin hem de çabucak gelsin istiyorum. Her doğum ayrı bir heyecanbu arada bu bebislerimizle iç içe yaşayacağımız son birliktelikler tekmelerin , hareketlerin tadını cikarmak lazım. Ozleyeceksiniz bu hallerini
Maalesef canım sabah 9'dan akşam 7' ye kadar zorladık normali ama nasip olmayınca olmuyor iste acil sezaryene dönmek zorunda kaldık spinal sezaryen oldum.İnşallah normal doğum olur ya desiğim gibi sezeryan istemiyorum. İlk evladını suni sancıyla normal mi aldın kucağına aldın peki :)
Hayırlı olsun Can'ım neyin oldu kaç haftalık tı Doğum yaptığında biz bekliyoruz hala :)Kizlar ben 11 gun once dogum yaptim hersey yolunda cok sukur :)
Hayırlı olsun Can'ım neyin oldu kaç haftalık tı Doğum yaptığında biz bekliyoruz hala :)
Canm gozunaydin çok sevindim.biz hala bekliyoruz.allah bagislasin .bebisin kaç kilo doğdu peki kuvoze alındi mi.dogumun başladığını nasıl anladın.cok soru sordum ama bizde tetikteyiz bilelim istiyorumAllah razi olsun canim kizim oldu 36+6 haftalikti.
Aaa gözün aydın Allah analı babalı buyutsunKizlar ben 11 gun once dogum yaptim hersey yolunda cok sukur :)
Sat hesabına göre mi 36+6 :))Allah razi olsun canim kizim oldu 36+6 haftalikti.
Aaa gözün aydın Allah analı babalı buyutsunsonunda doğuran biri çıktı
Canimm hayirli olsunn hozun aydin canim Allah anali babali buyutsunn cok sevindim herseyi yolunda masallahhKizlar ben 11 gun once dogum yaptim hersey yolunda cok sukur :)
Hayırlısı olsun Can'ım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende tık yok diğer kızlarda da özge hastanede dr yatış verdi haber bekliyoruzsira bende galiba daha oncesine gun verilen yoksa 10-15arasi sezeryana almayi planliyor doktorum
En yakin benim gibi duruyo ama hayirlisi tabii :) sali kontrolum var ( eger saliya kadar dogurmassam tabii )oglumun basi kanala girdiyse bir iki gun daha sanci beklicez olmadi suni sanci. Yok eger kanalada girmesse persembe 40.haftam doluyo belki direk sezeryana alir beni doktorum :) ama bellide olmaz tabii bebislerin isi belki benden once hepiniz dogurursunuzsira bende galiba daha oncesine gun verilen yoksa 10-15arasi sezeryana almayi planliyor doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?