ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Merhaba cnm aynı düşünüyoruz seninle sanırım benimde derdim 37.haftaya hayirlisiyla gelmek Allahım yardım etsin insallah doğduktan sonra kilo aldiririz onlar sağlıkla dünyaya gelsinler de inşallah. Benim arkadaşımın bebeği 2900 doğmuştu 2 ayda 5 kiloyu geçti

Keainlikle cnm gercekten bunlar asilmicak sorun deil Allahin izniyle hatta belki sacma gelebilir ama brn cok gec kavustugim icin diyorum rabbim hayirlisini nasip et kucagima alim hani olmesin cok duyuyorum insan kotu hissediyor kendini ve bazen hani erken dogan bebekler var kuvezde felan yasayip yine buyuyup kocamannn oluyorlar rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin insallah bzm bii abla 7 aylik dogurdu ve bir ay kuvezde kaldi ama simdi masallah buuyudu cok tatali Rabbim yokluginu gostermesinn

Evet eliff valla ya kanka gibiyiz korkuyorum ben oda anlayışlı sağolsun ama doğumdan sonra 40 günde lohusalık var oyyh yazikk adamlara Siz kanka olmadiniz heralde
Bana kalsa kanka olmamiza gerek yok cunku doktor hic bir sekilde birsey demedi ama esim cok pimpirikli kanka olmayi tercih ediyor

Canım benim abimin kızı 31 haftalık doğmuş .şuan gorsen valla zehir gibi.denemelerde derece yapiyo İstanbul gibi bi yerde. yani kurban olduğum Allah yardım ediyo buyuyo o bebislerrr

Canım benim abimin kızı 31 haftalık doğmuş .şuan gorsen valla zehir gibi.denemelerde derece yapiyo İstanbul gibi bi yerde. yani kurban olduğum Allah yardım ediyo buyuyo o bebislerrr
Aynen canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bol bol dua edip sukretmemiz lazim

Bana kalsa kanka olmamiza gerek yok cunku doktor hic bir sekilde birsey demedi ama esim cok pimpirikli kanka olmayi tercih ediyor
Benim doktorda risk yok diyo ama bebeğin hareketlerini aşağılarda hissediyorum ya rahatsız oluyorum onu rahatsız ederiz diye.kasilma filan olunca doğum olmasından korkuyorum bide yapınca kendimi çok kötü hissediyorum ya sanki hissediyo gibi ama hissetmiyomus annelik işte doğmadan daha neler neler düşünüyorum.neyse sağlıkla kucagimiza alalım da telafi ederiz artık ne yapalım

Tabi cnm haklisin bizdede tik yok zaten bu saaten sonrada olmaz zaten surda bir bucuk ay kalmis esim zsten hic rahatsz deil bu durumdan Allahtan eslerimz anlayisli demen gibi telafi olur gunler yaklastikca heycanim artiyoorrr bzm burda iki arkada birine 6aylikken birine 7 aylikken yasak koydu riskli olablir diye sukurleer olsun bze ole birsey demedi ama yinede yok yani

Tabiki de canim benim öncelikle sağlıklı dogsunlar da doğru söylüyorsun InsaAllah doğması gereken zamanda doğarlar

Selam kizlar;
Dun kontrolum vardi. Benim kelebegim 1800 olmus boyu 44cm ultrasonda dil cikartti bize bi de ultrason aletini tepikledi yaramaz kizim 26sina nst randevusu aldik ilk nst miz olacak heyecanliyim bu arada normal dogum pozisyonu almis umarim degismez

Hepimize hayirli ve saglikli dogumlar kizlar. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun

Maşallah canimm kızına benimde randevum 22 sinde bakalim ne olcak Hayırlı güzel haberler alırız inşallah.nst ye bende hiç girmedim . vitamin kullanıyo musun cnm sen

Maşallah canimm kızına benimde randevum 22 sinde bakalim ne olcak Hayırlı güzel haberler alırız inşallah.nst ye bende hiç girmedim . vitamin kullanıyo musun cnm sen

Evet canim imom omega multuvitamin oligefer fol demir ilaci henuz magnezyum baslamadi doktorum dun tahlil verdim sonuclarla degerlendirelim dedi.

Evet canim imom omega multuvitamin oligefer fol demir ilaci henuz magnezyum baslamadi doktorum dun tahlil verdim sonuclarla degerlendirelim dedi.
Anladım cnm ben henüz kullanmadıım vitamin ya yeni verdi doktor bi sıkıntı olur mu.kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum ama.

Ne güzel:)) maşaallah kilosuna da iyice yaramaz olmaya başladılar benim de haftaya pazartesi insaallah kontrolum:)

Bu zamana kadar hic doğum pozisyonu aldığını goremedik bakalım napmış minik yaramaz içerde

Masallah cnm cok sevindim cok iyiymis herseyi rabbim hakinizda hayirlisini nasip etsin benmkide gittigimde kafa asadaydi ama son anda ne olur bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…