Merhaba cnm aynı düşünüyoruz seninle sanırım benimde derdim 37.haftaya hayirlisiyla gelmek Allahım yardım etsin insallah doğduktan sonra kilo aldiririz onlar sağlıkla dünyaya gelsinler de inşallah. Benim arkadaşımın bebeği 2900 doğmuştu 2 ayda 5 kiloyu geçtiGunaydin arzucum bende kilosuna takilma benim icin 37 haftayi doldursun 2700de dogsa ragziyim cunku 37 once dogan bebkleri kuveze aliyolarmis saglikli dogsunda dogunca ben onu sutle kilo aldiririm bide benm gec oldu ya bebegim booe seylere fazla takilmiyom rabbim bana anne olmayi nasip etti icimde onu hissetim cok baska bir duygu her adet gunumde strese griyordum ne zamn anne olcam hamile kalcam gibi o yuZDEN kilosina takilma saglikli olsun annesiii:)
Evet eliff valla ya kanka gibiyiz korkuyorum ben oda anlayışlı sağolsun ama doğumdan sonra 40 günde lohusalık var oyyh yazikk adamlaraAy esracim ne guldum sabaah mesaji okuyinca kanka gibiyizz
Keainlikle cnm gercekten bunlar asilmicak sorun deil Allahin izniyle hatta belki sacma gelebilir ama brn cok gec kavustugim icin diyorum rabbim hayirlisini nasip et kucagima alim hani olmesin cok duyuyorum insan kotu hissediyor kendini ve bazen hani erken dogan bebekler var kuvezde felan yasayip yine buyuyup kocamannn oluyorlar rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin insallah bzm bii abla 7 aylik dogurdu ve bir ay kuvezde kaldi ama simdi masallah buuyudu cok tatali Rabbim yokluginu gostermesinnMerhaba cnm aynı düşünüyoruz seninle sanırım benimde derdim 37.haftaya hayirlisiyla gelmek Allahım yardım etsin insallah doğduktan sonra kilo aldiririz onlar sağlıkla dünyaya gelsinler de inşallah. Benim arkadaşımın bebeği 2900 doğmuştu 2 ayda 5 kiloyu geçti
Bana kalsa kanka olmamiza gerek yok cunku doktor hic bir sekilde birsey demedi ama esim cok pimpirikli kanka olmayi tercih ediyorEvet eliff valla ya kanka gibiyiz korkuyorum ben oda anlayışlı sağolsun ama doğumdan sonra 40 günde lohusalık var oyyh yazikk adamlaraSiz kanka olmadiniz heralde
Canım benim abimin kızı 31 haftalık doğmuş .şuan gorsen valla zehir gibi.denemelerde derece yapiyo İstanbul gibi bi yerde.Keainlikle cnm gercekten bunlar asilmicak sorun deil Allahin izniyle hatta belki sacma gelebilir ama brn cok gec kavustugim icin diyorum rabbim hayirlisini nasip et kucagima alim hani olmesin cok duyuyorum insan kotu hissediyor kendini ve bazen hani erken dogan bebekler var kuvezde felan yasayip yine buyuyup kocamannn oluyorlar rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin insallah bzm bii abla 7 aylik dogurdu ve bir ay kuvezde kaldi ama simdi masallah buuyudu cok tatali Rabbim yokluginu gostermesinn
Aynen canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bol bol dua edip sukretmemiz lazimCanım benim abimin kızı 31 haftalık doğmuş .şuan gorsen valla zehir gibi.denemelerde derece yapiyo İstanbul gibi bi yerde.yani kurban olduğum Allah yardım ediyo buyuyo o bebislerrr
Benim doktorda risk yok diyo ama bebeğin hareketlerini aşağılarda hissediyorum ya rahatsız oluyorum onu rahatsız ederiz diye.kasilma filan olunca doğum olmasından korkuyorumBana kalsa kanka olmamiza gerek yok cunku doktor hic bir sekilde birsey demedi ama esim cok pimpirikli kanka olmayi tercih ediyor
Aynen cnmAynen canim rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bol bol dua edip sukretmemiz lazim
Tabi cnm haklisin bizdede tik yok zaten bu saaten sonrada olmaz zaten surda bir bucuk ay kalmis esim zsten hic rahatsz deil bu durumdan Allahtan eslerimz anlayisli demen gibi telafi olur gunler yaklastikca heycanim artiyoorrr bzm burda iki arkada birine 6aylikken birine 7 aylikken yasak koydu riskli olablir diye sukurleer olsun bze ole birsey demedi ama yinede yok yaniBenim doktorda risk yok diyo ama bebeğin hareketlerini aşağılarda hissediyorum ya rahatsız oluyorum onu rahatsız ederiz diye.kasilma filan olunca doğum olmasından korkuyorumbide yapınca kendimi çok kötü hissediyorum ya sanki hissediyo gibi ama hissetmiyomus annelik işte doğmadan daha neler neler düşünüyorum.neyse sağlıkla kucagimiza alalım da telafi ederiz artık ne yapalım
Yiyorum canım :)) eşim beni sizden kıskanır oldu sizinkilerde de var mi aynı durum bilmiyorum ama iyice unuttun beni diyor nerdeyse orda çay demliyceksiniz filan
Tabiki de canim benim öncelikle sağlıklı dogsunlar da doğru söylüyorsun InsaAllah doğması gereken zamanda doğarlarGunaydin arzucum bende kilosuna takilma benim icin 37 haftayi doldursun 2700de dogsa ragziyim cunku 37 once dogan bebkleri kuveze aliyolarmis saglikli dogsunda dogunca ben onu sutle kilo aldiririm bide benm gec oldu ya bebegim booe seylere fazla takilmiyom rabbim bana anne olmayi nasip etti icimde onu hissetim cok baska bir duygu her adet gunumde strese griyordum ne zamn anne olcam hamile kalcam gibi o yuZDEN kilosina takilma saglikli olsun annesiii:)
Maşallah canimm kızınaSelam kizlar;
Dun kontrolum vardi. Benim kelebegim 1800 olmus boyu 44cmultrasonda dil cikartti bize bi de ultrason aletini tepikledi yaramaz kizim 26sina nst randevusu aldik ilk nst miz olacak heyecanliyim bu arada normal dogum pozisyonu almis umarim degismez
Hepimize hayirli ve saglikli dogumlar kizlar. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun
Maşallah canimm kızınabenimde randevum 22 sinde bakalim ne olcak Hayırlı güzel haberler alırız inşallah.nst ye bende hiç girmedim . vitamin kullanıyo musun cnm sen
Anladım cnm ben henüz kullanmadıım vitamin ya yeni verdi doktor bi sıkıntı olur mu.kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum ama.Evet canim imom omega multuvitamin oligefer fol demir ilaci henuz magnezyum baslamadi doktorum dun tahlil verdim sonuclarla degerlendirelim dedi.
Ne güzel:)) maşaallah kilosuna da iyice yaramaz olmaya başladılar benim de haftaya pazartesi insaallah kontrolum:)Selam kizlar;
Dun kontrolum vardi. Benim kelebegim 1800 olmus boyu 44cmultrasonda dil cikartti bize bi de ultrason aletini tepikledi yaramaz kizim 26sina nst randevusu aldik ilk nst miz olacak heyecanliyim bu arada normal dogum pozisyonu almis umarim degismez
Hepimize hayirli ve saglikli dogumlar kizlar. Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun
Masallah cnm cok sevindim cok iyiymis herseyi rabbim hakinizda hayirlisini nasip etsin benmkide gittigimde kafa asadaydi ama son anda ne olur bilemiyoruzSelam kizlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?