- 17 Haziran 2016
- 446
- 1.083
- 43
- 38
Anladım cnm ben henüz kullanmadıım vitamin ya yeni verdi doktor bi sıkıntı olur mu.kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum ama.
Bu zamana kadar hic doğum pozisyonu aldığını goremedik bakalım napmış minik yaramaz içerde
Normal öyleyse fazla şeyapmayımKonulara bakıyorum cnm biseyler okuyorum..bende sol tarafıma yatamiyorum şuan oturur vaziyetteyim ne yapaym hiç bilmiyorum ya.senin niye belin ağrıdi ki
Sağol canim sen de dikkatli ol :) Ben 30lu haftaları iple çekiyordum ınan ki ..Başlarda sanki gecmiycekmis gibi geliyordu bizim haftalarimizda olanlara çok özeniyordum ne güzel dogumlari yaklaşıyor diye şimdi biz onların yerindeyiz az kaldıDikkat et cnm geçmiş olsun.bende soluma donemiyorum diye yatamiyorumama az önce 8 haftalık 15 haftalık gebelerin yazılarını okudum çok şükur Allahım dedim atlattık o zamanları az kaldı hayirlisiyla bebegimize kavuşmaya.moral depoladim valla
Tamam canim zaten yatma saatlerimiz gelmiş hayırlı geceler sana daSarjim bitiyo cnm yaa akşam sarja takmayı unutmusum pufff .çıkıyorum mecburen yarın gorusuruz dikkat et kendine Belini yorma dinlen .hayirli geceler
32 hafta dolunca izin hakkı oluyor Nagihan sen kendin mi istedin böyle:)Bizim.okulda da bir cok hamile.i gretmen var ve en basta benim yani ilk dogum iznine ayrilacak ve doguracak olan..,yilbasi benim icin hic bu kadar anlamli.olmamisti..izne . ayrilacagim.hun sayiyorum...
Hamileliğin çok sıkıntılı geçmiyorsa iyi düşünmüşün en azından doğumdan sonra bebeğinle biraz daha fazla zaman gecirirsin:))Evet 5 hafta daha calisarak dogum.sonrasi 13 hafta izin kullanabilmek icin...
Kizlar nasilsinizzzz
Cokk gecmis olsunn Allah acil sifa versin yat dinlen uyu dus al kndine dikkat et bebiste etkilnmesin cnmMaalesef usuttum dunden beri faranjit basagrisi ve burun akintisiyla uğraşıyorumGelsin ihlamurlar gitsin limonlar...
İyi Elif'cim sen nasılsınKizlar nasilsinizzzz
Cokk gecmis olsunn Allah acil sifa versin yat dinlen uyu dus al kndine dikkat et bebiste etkilnmesin cnm
Geçmiş olsun dikkat et bu aralar hava soğuklaştı iyiceMaalesef usuttum dunden beri faranjit basagrisi ve burun akintisiyla uğraşıyorumGelsin ihlamurlar gitsin limonlar...
Bende iyi olmaya calisiyorum arzucum napim uzaniyorum uzgunum birazİyi Elif'cim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?