ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Anladım cnm ben henüz kullanmadıım vitamin ya yeni verdi doktor bi sıkıntı olur mu.kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum ama.

Multivitamin besin destegi gibi bisey canim. Sen zaten duzenli meyve sebze balik yogurt vs tarz urunleri muhakkak tuketip bebegine saglikli vitaminler gonderiyorsundur o yuzden bisey kaybettigini dusunmuyorum. sikinti olmaz uzulme sen kullanmaya basla yine fayda gorursun

Kızlar napiyorsunuz??Bel ağrısı var 2 gündür otururken de yatarken de rahat edemiyorum

Konulara bakıyorum cnm biseyler okuyorum..bende sol tarafıma yatamiyorum şuan oturur vaziyetteyim ne yapaym hiç bilmiyorum ya.senin niye belin ağrıdi ki

Konulara bakıyorum cnm biseyler okuyorum..bende sol tarafıma yatamiyorum şuan oturur vaziyetteyim ne yapaym hiç bilmiyorum ya.senin niye belin ağrıdi ki
Normal öyleyse fazla şeyapmayım bilmiyorum canım böyle bi belim tutulup kaliyor pozisyon değiştirirken yemek de yapamadım bugün

Dikkat et cnm geçmiş olsun.bende soluma donemiyorum diye yatamiyorum ama az önce 8 haftalık 15 haftalık gebelerin yazılarını okudum çok şükur Allahım dedim atlattık o zamanları az kaldı hayirlisiyla bebegimize kavuşmaya.moral depoladim valla

Sarjim bitiyo cnm yaa akşam sarja takmayı unutmusum pufff .çıkıyorum mecburen yarın gorusuruz dikkat et kendine Belini yorma dinlen .hayirli geceler

Sağol canim sen de dikkatli ol :) Ben 30lu haftaları iple çekiyordum ınan ki ..Başlarda sanki gecmiycekmis gibi geliyordu bizim haftalarimizda olanlara çok özeniyordum ne güzel dogumlari yaklaşıyor diye şimdi biz onların yerindeyiz az kaldı

Sarjim bitiyo cnm yaa akşam sarja takmayı unutmusum pufff .çıkıyorum mecburen yarın gorusuruz dikkat et kendine Belini yorma dinlen .hayirli geceler
Tamam canim zaten yatma saatlerimiz gelmiş hayırlı geceler sana da

Bizim.okulda da bir cok hamile.i gretmen var ve en basta benim yani ilk dogum iznine ayrilacak ve doguracak olan..,yilbasi benim icin hic bu kadar anlamli.olmamisti..izne . ayrilacagim.hun sayiyorum...

Bizim.okulda da bir cok hamile.i gretmen var ve en basta benim yani ilk dogum iznine ayrilacak ve doguracak olan..,yilbasi benim icin hic bu kadar anlamli.olmamisti..izne . ayrilacagim.hun sayiyorum...
32 hafta dolunca izin hakkı oluyor Nagihan sen kendin mi istedin böyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…