ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Halepteki kardeslerimize uzuluyorum bi tane hamile kadini vurmuslar mermide kadinin karnindaki cocugum topuna gelmis ogle dogurmus cok uzuldum rabbim yardimcilari olsun elimden dua etmekten baska hic birsey gelmiyor ama cok durun ve uzgunum

Halepteki kardeslerimize uzuluyorum bi tane hamile kadini vurmuslar mermide kadinin karnindaki cocugum topuna gelmis ogle dogurmus cok uzuldum rabbim yardimcilari olsun elimden dua etmekten baska hic birsey gelmiyor ama cok durun ve uzgunum
Rabbim yardımcıları olsun canım gerçekten o kadar zor durumda olanlar varki halimize şükürler olsun.O haberi görmedim ben Allah yardım etsin o ailelere

Merhaba kızlar bende geldim. Evet ya çok üzücü şeyler oluyo gerçekten .ama duadan başka bisey edemiyoruz allahım yardım etsin mazlumlara.

Biz iyiyiz canim sukurler olsun olaylardan dolayi uzgunum ole gorunce cocuklari icim gidiyor arzu
Biraz olsun vicdan kalmamış bazılarında Allah hepsinin belasını versin.. zor durumda kalanlara yardım etsin..Bu dünyada olmasa ahirette hesabını verecekler tek tek .

Bugun disardaydim bir yerde wc ye grdim cikarken ayagim burkuldu suan azcik aciyo ama cok buyutulcek birsey yok tabi sukurler olsun

Artik yediklerim sanki cikicakmis gibi hissediyorum cocuk buyudukce mide kiculuyor ya yerleride daraliyor organlarin fazla yememeye calisiyom cok yiyince rahatsz oluyorum

Bugun disardaydim bir yerde wc ye grdim cikarken ayagim burkuldu suan azcik aciyo ama cok buyutulcek birsey yok tabi sukurler olsun
Geçmiş olsun canım dikkat et burda da baya kar yağdı tek çıkamiyorum dışarı kayarim diye akşam eşimle çıktık koluna girmistim iyi ki yoksa ayağım kaydı dusuyodum bende neyse ki düşmedim .

Artik yediklerim sanki cikicakmis gibi hissediyorum cocuk buyudukce mide kiculuyor ya yerleride daraliyor organlarin fazla yememeye calisiyom cok yiyince rahatsz oluyorum
Bende de bu aralar mide yanması çok oluyo bide sağ kasigim bazen ağrıyo ya.haftaya perşembe randevm var bakalım ne olacak

Evet yemek yeme sıkıntısı sanırım 35-36. Haftalarda bebek Rahime indiği için azalacakmis :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…