ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kizlar size ayip olmassa ben cikiyom cok uykim geldi bugun bide aksama kadar disardaydim hic uyumadim gunduz opuyorum sizi Allaha emanet olin dua edin bizeee

Kizlar yaa geçmiş olsun dikkat edin beni kızdırmayin son haftalardayiz artik canlarim

Kizlar size ayip olmassa ben cikiyom cok uykim geldi bugun bide aksama kadar disardaydim hic uyumadim gunduz opuyorum sizi Allaha emanet olin dua edin bizeee
Hayırlı geceler canim sana uykunuz gelince söyleyin

Ben dün gece pek uyuyamadim sabahta uyuyamadim bebis bırakmadı evin içinde dolandim durdum .aksi gibi telefonunda sarji yoktu oyy oyy yani

Aynen canım valla sorma ya Allah korudu yoksa kayıp duscektim.neyse bundan sonra daha dikkat edicem .
Gerçekten Allah korumuş bu aralar hepimiz sakarlaşıyoruz ama vücudun yük dengesinden oluyormuş başınız filan döner Allah korusun hemen oturun bir yere

Ben dün gece pek uyuyamadim sabahta uyuyamadim bebis bırakmadı evin içinde dolandim durdum .aksi gibi telefonunda sarji yoktu oyy oyy yani
Benim de bazen öyle oluyor hele bu aralar geceler gündüz oldu benim için iyice hantallaştım dediğin gibi en azından telefon olunca biraz zaman geçiyor internete girmesem candy crush soda var onu oynuyorum

Benim de bazen öyle oluyor hele bu aralar geceler gündüz oldu benim için iyice hantallaştım dediğin gibi en azından telefon olunca biraz zaman geçiyor internete girmesem candy crush soda var onu oynuyorum
Ayy bende bi ara oynuyordum sildim sonra yine mi yuklesem ne gerçekten doğumdan sonra ya hazırlık gibi bisey heralde bu uykusuzluk.gecem gündüzüm belli değil

Ayy bende bi ara oynuyordum sildim sonra yine mi yuklesem ne gerçekten doğumdan sonra ya hazırlık gibi bisey heralde bu uykusuzluk.gecem gündüzüm belli değil
Doğumdan sonra her gece artık bebek sesleri biz bitkin bir halde ve onun amacı 5 dk emdikten sonra uyumak

Doğumdan sonra her gece artık bebek sesleri biz bitkin bir halde ve onun amacı 5 dk emdikten sonra uyumak
Oyy canm valla sağlıkla hayirlisiyla doğsun da uykusuzluğa raziyim sersem gibi olurum biliyorum ama en azından gozumun önünde olur öyle uykusuz kalirim.boyle her hareketimde acaba ezilir mi rahat değil mi filan diye düşünüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…