Her yerde hissediyorum resmen rahmin ustunde de göğsümun altında sağda solda heryerimi işgal etmiş kuzumBebeğim karnımın sağ be sol tarafına doğru toplanıyor geriliyor değişik bu aralar :))
Tamam cnm anlatirim tabi.insallah Hayırlı güzel haberler alırım.Aynen cnm dikatli olmak lazim dokyora gidince muane olunca hepsini anlat bizede merak ediyorum cnm
Allah rahatlık versin cnm dinlen tabi uyu.allahim yardimcin olsun inşallah öptüm çok:-*Kizlar size ayip olmassa ben cikiyom cok uykim geldi bugun bide aksama kadar disardaydim hic uyumadim gunduz opuyorum sizi Allaha emanet olin dua edin bizeee
Tamamm tatlimm::)Kizlar yaa geçmiş olsun dikkat edin beni kızdırmayinson haftalardayiz artik canlarim
Hayırlı geceler canim sana uykunuz gelince söyleyinKizlar size ayip olmassa ben cikiyom cok uykim geldi bugun bide aksama kadar disardaydim hic uyumadim gunduz opuyorum sizi Allaha emanet olin dua edin bizeee
Aynen canım valla sorma ya Allah korudu yoksa kayıp duscektim.neyse bundan sonra daha dikkat edicem .Kizlar yaa geçmiş olsun dikkat edin beni kızdırmayinson haftalardayiz artik canlarim
Gerçekten Allah korumuşAynen canım valla sorma ya Allah korudu yoksa kayıp duscektim.neyse bundan sonra daha dikkat edicem .
Tama m canimSaolun kizlar sizede gorusurz yazin mudait oldukca
Benim de bazen öyle oluyor hele bu aralar geceler gündüz oldu benim için iyice hantallaştımBen dün gece pek uyuyamadim sabahta uyuyamadim bebis bırakmadı evin içinde dolandim durdum .aksi gibi telefonunda sarji yoktu oyy oyy yani
Banyoya girince korkuyorum ama çok şükur baş dönmesi olmadı hiç cnm sende dikkat etGerçekten Allah korumuşbu aralar hepimiz sakarlaşıyoruz ama vücudun yük dengesinden oluyormuş başınız filan döner Allah korusun hemen oturun bir yere
Ayy bende bi ara oynuyordum sildim sonra yine mi yuklesem neBenim de bazen öyle oluyor hele bu aralar geceler gündüz oldu benim için iyice hantallaştımdediğin gibi en azından telefon olunca biraz zaman geçiyor internete girmesem candy crush soda var onu oynuyorum
Tamam kuzum :)) banyoyu eşin evdeyken yap nolur nolmazBanyoya girince korkuyorum ama çok şükur baş dönmesi olmadı hiç cnm sende dikkat et
Evet artık onu bekliyorum gündüz girmiyorum hic cnmTamam kuzum :)) banyoyu eşin evdeyken yap nolur nolmaz
Doğumdan sonra her gece artık bebek sesleri biz bitkin bir halde ve onun amacı 5 dk emdikten sonra uyumakAyy bende bi ara oynuyordum sildim sonra yine mi yuklesem negerçekten doğumdan sonra ya hazırlık gibi bisey heralde bu uykusuzluk.gecem gündüzüm belli değil
Oyy canm valla sağlıkla hayirlisiyla doğsun da uykusuzluğa raziyim sersem gibi olurum biliyorum ama en azından gozumun önünde olur öyle uykusuz kalirim.boyle her hareketimde acaba ezilir mi rahat değil mi filan diye düşünüyorum yaDoğumdan sonra her gece artık bebek sesleri biz bitkin bir halde ve onun amacı 5 dk emdikten sonra uyumak
Ayiptir soylemesi eşim bana diyor istersen banyonu yaptirayim diye de yok artık diyorum içimden de aslında fena olmazdı diyorumEvet artık onu bekliyorum gündüz girmiyorum hic cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?