ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Amin canım ben ilk başlarda onu izlemekten uyuyamam zaten bebeğin rahatlığı konusunda ben de cok düşünüyorum bazen eziliyor mu ki filan diyorum top gibi yatıyorlar bi de bu haftalarda temelli büyüdüler rahatça yatağına yatirsaydik doğum zamanı gelseydi yaa

Aynen cnm biran önce hayirlisiyla zaman geçsin kucagimiza alalım insallah.bende yanımda sağlıcakla görmek istiyorum kuzumu ya.ama az kaldı şükur bugün 32+3 olduk çok sukur

Canm şimdi doktorlar diyo ya sola yatın filan diye.bebek solda olunca o tarafa yattigimizda ezilmiyo mu ya ben hep dusunuyorum böyle uyuyamiyorum en son kalkiyorum

Aynen cnm biran önce hayirlisiyla zaman geçsin kucagimiza alalım insallah.bende yanımda sağlıcakla görmek istiyorum kuzumu ya.ama az kaldı şükur bugün 32+3 olduk çok sukur
Masaallah masaallah canim benim doğarlar insaallah sağlıklı sıhhatli dua edelim sürekli:)))

Canm şimdi doktorlar diyo ya sola yatın filan diye.bebek solda olunca o tarafa yattigimizda ezilmiyo mu ya ben hep dusunuyorum böyle uyuyamiyorum en son kalkiyorum
Aslında karnin üzerine yatmayınca sıkıntı olmuyormuş ama bizdeki de annelik içgüdüsü işte daha şimdiden fazlaca sahiplendik bence yana yatinca özellikle sola bebeğin kan dolaşımı daha iyi oluyormuş :)))

Ben randevuyu salıya almışım bu arada pazartesi diyordum ya iyice saflaştım ve unutkanlaştım

Ama sol taraftaysa ve ben soluma yatarsam vuruyo sanki rahatsız oluyo gibi anlamadım nasıl rahat ediyo acaba cimcime

Esra yarin ne yemek dusunuyorsun ya aklinda birşey var mı..yemek de yapasim gelmiyor artık ne yemek yapacağıma karar versem yapmada sıkıntı yok da

Devlete mi gidiyosun özele mi cnm.bide doğumu hangisinde düşünüyorsun

Esra yarin ne yemek dusunuyorsun ya aklinda birşey var mı..yemek de yapasim gelmiyor artık ne yemek yapacağıma karar versem yapmada sıkıntı yok da
Ayy o dusunme faslı insanı gicik ediyo demi evde hangi malzeme var ona gore bisey soylim

Ama sol taraftaysa ve ben soluma yatarsam vuruyo sanki rahatsız oluyo gibi anlamadım nasıl rahat ediyo acaba cimcime
Evet o bende de oluyor yan yattığım iki tarafta da uykudan uyandıracak derecede tekmeliyo içerden itiyo düzgün yatsana gibi

Devlete mi gidiyosun özele mi cnm.bide doğumu hangisinde düşünüyorsun
Devlet yakın valla oraya gidiyorum
Bir de şu nedenden dolayı gecen yıl düşük yapmıştım kurtaja giren doktorum erkekti ve ben hep erkek doktorlara onyargiliydim yan i utandigimdan gitmek istemedim 1. Hamileligimde sonra bana kürtaj sonrası dedi ki sen neden idrar enfeksiyonuna baktirmadin ilaç kullansaydin düşük yapmayabilirdin dedi..Gerçekten cok memnun kaldığım bir doktor o gün bu gündür hep ona gittim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…