Aynen istemem yan cebime at gibi biseyAyiptir soylemesi eşim bana diyor istersen banyonu yaptirayim diye de yok artık diyorum içimden de aslında fena olmazdı diyorum
Amin canım ben ilk başlarda onu izlemekten uyuyamam zatenOyy canm valla sağlıkla hayirlisiyla doğsun da uykusuzluğa raziyim sersem gibi olurum biliyorum ama en azından gozumun önünde olur öyle uykusuz kalirim.boyle her hareketimde acaba ezilir mi rahat değil mi filan diye düşünüyorum ya
Aynen cnm biran önce hayirlisiyla zaman geçsin kucagimiza alalım insallah.bende yanımda sağlıcakla görmek istiyorum kuzumu ya.ama az kaldı şükur bugün 32+3 olduk çok sukurAmin canım ben ilk başlarda onu izlemekten uyuyamam zatenbebeğin rahatlığı konusunda ben de cok düşünüyorum bazen eziliyor mu ki filan diyorum top gibi yatıyorlar bi de bu haftalarda temelli büyüdüler rahatça yatağına yatirsaydik doğum zamanı gelseydi yaa
Masaallah masaallah canim benimAynen cnm biran önce hayirlisiyla zaman geçsin kucagimiza alalım insallah.bende yanımda sağlıcakla görmek istiyorum kuzumu ya.ama az kaldı şükur bugün 32+3 olduk çok sukur
Aslında karnin üzerine yatmayınca sıkıntı olmuyormuş ama bizdeki de annelik içgüdüsü işte daha şimdiden fazlaca sahiplendik benceCanm şimdi doktorlar diyo ya sola yatın filan diye.bebek solda olunca o tarafa yattigimizda ezilmiyo mu ya ben hep dusunuyorum böyle uyuyamiyorum en son kalkiyorum
Ama sol taraftaysa ve ben soluma yatarsam vuruyo sanki rahatsız oluyo gibi anlamadım nasıl rahat ediyo acaba cimcimeAslında karnin üzerine yatmayınca sıkıntı olmuyormuş ama bizdeki de annelik içgüdüsü işte daha şimdiden fazlaca sahiplendik benceyana yatinca özellikle sola bebeğin kan dolaşımı daha iyi oluyormuş :)))
Unutkanlık olabiliyor cnmBen randevuyu salıya almışım bu arada pazartesi diyordum ya iyice saflaştım ve unutkanlaştım
Ayy o dusunme faslı insanı gicik ediyo demiEsra yarin ne yemek dusunuyorsun ya aklinda birşey var mı..yemek de yapasim gelmiyor artık ne yemek yapacağıma karar versem yapmada sıkıntı yok da
Evet o bende de oluyor yan yattığım iki tarafta da uykudan uyandıracak derecede tekmeliyo içerden itiyo düzgün yatsana gibiAma sol taraftaysa ve ben soluma yatarsam vuruyo sanki rahatsız oluyo gibi anlamadım nasıl rahat ediyo acaba cimcime
Ben yarın tavuk yapmayı düşünüyorum soslayip yanına pilav salata belki çorbaEsra yarin ne yemek dusunuyorsun ya aklinda birşey var mı..yemek de yapasim gelmiyor artık ne yemek yapacağıma karar versem yapmada sıkıntı yok da
Evet o bende de oluyor yan yattığım iki tarafta da uykudan uyandıracak derecede tekmeliyo içerden itiyo düzgün yatsana gibi
İyi düşünmüşün canım ben de bundan sonra yapiymUnutkanlık olabiliyor cnmbende unutmayayim diye tlfnun ekranina not yazdım
Tavuğu bugün firin torbasında yaptiydim ben deBen yarın tavuk yapmayı düşünüyorum soslayip yanına pilav salata belki çorba
Kabak var mı evde cnm ve sever misiniz Ona gore kolay bi yemek tarifi vereyimTavuğu bugün firin torbasında yaptiydim ben de
Devlet yakın valla oraya gidiyorumDevlete mi gidiyosun özele mi cnm.bide doğumu hangisinde düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?