Anladım cnm devlet en iysi bencede ya.ben ozelede gorunuyorum devlete de ama doğumu nasipse devlette düşünüyorumDevlet yakın valla oraya gidiyorum
Bir de şu nedenden dolayı gecen yıl düşük yapmıştım kurtaja giren doktorum erkekti ve ben hep erkek doktorlara onyargiliydim yan i utandigimdan gitmek istemedim 1. Hamileligimde sonra bana kürtaj sonrası dedi ki sen neden idrar enfeksiyonuna baktirmadin ilaç kullansaydin düşük yapmayabilirdin dedi..Gerçekten cok memnun kaldığım bir doktor o gün bu gündür hep ona gittim :))
Kabak,patlican,prasa bunlari ben severim eşim sevmiyor kabak ve patlican kizartip yogurtlayabilirim onu severKabak var mı evde cnm ve sever misiniz Ona gore kolay bi yemek tarifi vereyim
Hmm esin sevmiyosa sıkıntıKabak,patlican,prasa bunlari ben severim eşim sevmiyor kabak ve patlican kizartip yogurtlayabilirim onu severhamile olan benim eşime göre yapıyorum yemekleri ya da yine firinda türlü gibi de sever yeter ki o sebzeler cok pissin ya da kızarsin
Allah nasip ederse bence de devlette yap canim özelde tecrübesiz çalışanlara dek gelebiliyorsun..Seni korkutmayim burda bir akrabamiz özelde yatak da doğum yaptığını anlattı ve hemsireye yarım saat önceden doğumun başladığını söylediği halde umursamamis..Devlet rahat değil gibi görünse de personel ler dikkate alıyor bunlari doktor hemen yanında oluyor zaten :)Anladım cnm devlet en iysi bencede ya.ben ozelede gorunuyorum devlete de ama doğumu nasipse devlette düşünüyorum
O sevmiyor ama bebisime sevdiricem yemekleri ona göre yapıcam artık diyorum sesini de çıkarmıyor ya itiraz da etmiyor tontisimHmm esin sevmiyosa sıkıntısende en iysi kızartma yap yoğurtla ohh mis
Aynen cnm haklisin inşallah ebelerde iyidirAllah nasip ederse bence de devlette yap canim özelde tecrübesiz çalışanlara dek gelebiliyorsun..Seni korkutmayim burda bir akrabamiz özelde yatak da doğum yaptığını anlattı ve hemsireye yarım saat önceden doğumun başladığını söylediği halde umursamamis..Devlet rahat değil gibi görünse de personel ler dikkate alıyor bunlari doktor hemen yanında oluyor zaten :)
O sevmiyor ama bebisime sevdiricem yemekleri ona göre yapıcam artık diyorum sesini de çıkarmıyor ya itiraz da etmiyor tontisim
Aynen yemek seçilince insan ne yapacağını şaşiriyorerkeğin yemek secmemesi çok guzel benim esim hiç secmez ne olsa yer Allah razı olsun
Canım burda bi tane sinema tek var.b ir ara niyetlendik gidelim diye ama tadilattaydi zaten açık olduğunda da filmler internete düştükten sonra veriyorlar saçma bisey oluyo insanın gidesi kalmiyoSinemaya filan gidiyor musunuz ya biz en son nisanliyken gitmiştikböyle aktiviteleri hep ben başlatıyorum bizim evde bu ara sıkıldım güzel bir film de yok gibi ..kışın da sadece kapalı ortamlarda gezebiliyorsun
İnşallah cnm elinde lezzetliyse daha kolay olurAynen yemek seçilince insan ne yapacağını şaşiriyorama 2 yıllık evliyiz çoğu yemeği benim sayemde sevmeye başladı bunu sen güzel yapıyorsun falan diyor yakında o sebzeleri de sevdirecem babam taze fasulye ve birçok yemek yemezmis annem evlendikten sonra ne yaptiysam yedi diyor benim de tek temennim birşey secmemesi
İnternete düştükten sonra da gerçekten bir anlamı kalmaz indirip evde izlersinCanım burda bi tane sinema tek var.b ir ara niyetlendik gidelim diye ama tadilattaydi zaten açık olduğunda da filmler internete düştükten sonra veriyorlar saçma bisey oluyo insanın gidesi kalmiyohiç bi aktivitemizkalmadi ama çay bahçesi var kapalı sobalı çardaklar var oraya bazen gidiyoruz güzel oluyo
İnşallah cnm Allahın izniyleİnternete düştükten sonra da gerçekten bir anlamı kalmaz indirip evde izlersincay bahçelerini ben de severim ya öyle yerler cok hosuma gidiyor:)) yaza da bebişlerimizi alıp gezeriz parklarda yayila yayila
Valla ne bileyim canim lezzet konusunda ben kendi yaptiklarimdan ziyade başkasının yaptıklarını beğeniyorum onlar da benimkini ama yeri geliyor yaptığım birşeyi aynı şekilde tutturamıyorumİnşallah cnm elinde lezzetliyse daha kolay olurki bence oyledir
Yöresel bi çorba mi o ben bilmiyorum yuvalama gibi bisey sanirimValla ne bileyim canim lezzet konusunda ben kendi yaptiklarimdan ziyade başkasının yaptıklarını beğeniyorum onlar da benimkini ama yeri geliyor yaptığım birşeyi aynı şekilde tutturamıyorumtopalak çorbasıni yaparken koftesini bir türlü ayarlayamamışımdır mesela :))
Hahahh gorumceyi ben de izlemek istiyorumİnşallah cnm Allahın izniyleşimdi bi kaç Türk filmi var onları merak ediyorum izliycem inşallah.eksi elmalar ,sen benim herseyimsin bide gorumce:)
Evet bizde genelde yabancı izliyoruz eşim Türk filmlerini pek sevmiyo kalitesiz diyo tabi bazı özel filmler hariç.ama ben seviyorum Türk filmlerini de bazıları gerçekten güzel oluyoHahahh gorumceyi ben de izlemek istiyorumnormalde yabancı aksiyon filmleri ve böyle komedi türk filmleri animasyon,bilim kurgu bunlari izliyoruz:))
Evet canım yuvalama da diyorlar :)) annem bu çorbaya haşlanmış tavuk suyunu da ekliyor tavuğu da ufak ufak bölüyor içine biraz da içerken limon sıkınca güzel oluyor ama bu türlü beceremediğim bir yemekYöresel bi çorba mi o ben bilmiyorum yuvalama gibi bisey sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?