ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Anladım cnm devlet en iysi bencede ya.ben ozelede gorunuyorum devlete de ama doğumu nasipse devlette düşünüyorum

Kabak var mı evde cnm ve sever misiniz Ona gore kolay bi yemek tarifi vereyim
Kabak,patlican,prasa bunlari ben severim eşim sevmiyor kabak ve patlican kizartip yogurtlayabilirim onu sever hamile olan benim eşime göre yapıyorum yemekleri ya da yine firinda türlü gibi de sever yeter ki o sebzeler cok pissin ya da kızarsin

Hmm esin sevmiyosa sıkıntı sende en iysi kızartma yap yoğurtla ohh mis

Anladım cnm devlet en iysi bencede ya.ben ozelede gorunuyorum devlete de ama doğumu nasipse devlette düşünüyorum
Allah nasip ederse bence de devlette yap canim özelde tecrübesiz çalışanlara dek gelebiliyorsun..Seni korkutmayim burda bir akrabamiz özelde yatak da doğum yaptığını anlattı ve hemsireye yarım saat önceden doğumun başladığını söylediği halde umursamamis..Devlet rahat değil gibi görünse de personel ler dikkate alıyor bunlari doktor hemen yanında oluyor zaten :)

Aynen cnm haklisin inşallah ebelerde iyidir

Sinemaya filan gidiyor musunuz ya biz en son nisanliyken gitmiştik böyle aktiviteleri hep ben başlatıyorum bizim evde bu ara sıkıldım güzel bir film de yok gibi ..kışın da sadece kapalı ortamlarda gezebiliyorsun

erkeğin yemek secmemesi çok guzel benim esim hiç secmez ne olsa yer Allah razı olsun
Aynen yemek seçilince insan ne yapacağını şaşiriyor ama 2 yıllık evliyiz çoğu yemeği benim sayemde sevmeye başladı bunu sen güzel yapıyorsun falan diyor yakında o sebzeleri de sevdirecem babam taze fasulye ve birçok yemek yemezmis annem evlendikten sonra ne yaptiysam yedi diyor benim de tek temennim birşey secmemesi

Sinemaya filan gidiyor musunuz ya biz en son nisanliyken gitmiştik böyle aktiviteleri hep ben başlatıyorum bizim evde bu ara sıkıldım güzel bir film de yok gibi ..kışın da sadece kapalı ortamlarda gezebiliyorsun
Canım burda bi tane sinema tek var.b ir ara niyetlendik gidelim diye ama tadilattaydi zaten açık olduğunda da filmler internete düştükten sonra veriyorlar saçma bisey oluyo insanın gidesi kalmiyo hiç bi aktivitemizkalmadi ama çay bahçesi var kapalı sobalı çardaklar var oraya bazen gidiyoruz güzel oluyo

İnşallah cnm elinde lezzetliyse daha kolay olur ki bence oyledir

İnternete düştükten sonra da gerçekten bir anlamı kalmaz indirip evde izlersin cay bahçelerini ben de severim ya öyle yerler cok hosuma gidiyor:)) yaza da bebişlerimizi alıp gezeriz parklarda yayila yayila

İnternete düştükten sonra da gerçekten bir anlamı kalmaz indirip evde izlersin cay bahçelerini ben de severim ya öyle yerler cok hosuma gidiyor:)) yaza da bebişlerimizi alıp gezeriz parklarda yayila yayila
İnşallah cnm Allahın izniyle şimdi bi kaç Türk filmi var onları merak ediyorum izliycem inşallah.eksi elmalar ,sen benim herseyimsin bide gorumce:)

İnşallah cnm elinde lezzetliyse daha kolay olur ki bence oyledir
Valla ne bileyim canim lezzet konusunda ben kendi yaptiklarimdan ziyade başkasının yaptıklarını beğeniyorum onlar da benimkini ama yeri geliyor yaptığım birşeyi aynı şekilde tutturamıyorum topalak çorbasıni yaparken koftesini bir türlü ayarlayamamışımdır mesela :))

Yöresel bi çorba mi o ben bilmiyorum yuvalama gibi bisey sanirim

İnşallah cnm Allahın izniyle şimdi bi kaç Türk filmi var onları merak ediyorum izliycem inşallah.eksi elmalar ,sen benim herseyimsin bide gorumce:)
Hahahh gorumceyi ben de izlemek istiyorum normalde yabancı aksiyon filmleri ve böyle komedi türk filmleri animasyon,bilim kurgu bunlari izliyoruz:))

Bende hamileliktn dolayı başkasının yaptığı şeyler daha çok hoşuma gidiyo.karsi komşum sağolsun ne yapsa getiriyo bazen eşim yapiyo eli çok lezzetlidir

Hahahh gorumceyi ben de izlemek istiyorum normalde yabancı aksiyon filmleri ve böyle komedi türk filmleri animasyon,bilim kurgu bunlari izliyoruz:))
Evet bizde genelde yabancı izliyoruz eşim Türk filmlerini pek sevmiyo kalitesiz diyo tabi bazı özel filmler hariç.ama ben seviyorum Türk filmlerini de bazıları gerçekten güzel oluyo

Yöresel bi çorba mi o ben bilmiyorum yuvalama gibi bisey sanirim
Evet canım yuvalama da diyorlar :)) annem bu çorbaya haşlanmış tavuk suyunu da ekliyor tavuğu da ufak ufak bölüyor içine biraz da içerken limon sıkınca güzel oluyor ama bu türlü beceremediğim bir yemek tam tersi kırmızı etle de yapsan oluyor onda da icine nohut katılıyor

Everest diye bi film var benim favorim.gercekten çok beğenerek izledim tavsiye ederim izlemediysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…