ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Hmm baya zahmetli ama

Evet bizde genelde yabancı izliyoruz eşim Türk filmlerini pek sevmiyo kalitesiz diyo tabi bazı özel filmler hariç.ama ben seviyorum Türk filmlerini de bazıları gerçekten güzel oluyo
Erkekler hep aynı düşünüyor sanırım filmin kalitesine bakıyorlar bize de film olsun da onlar biraz daha sıkılmadan izlemek istiyorlar galiba :)

Esra ya doğumdan sonra emzirme sutyeni kullanicaz ama o da sarkık gösterir gibi geliyor bana ben de hiç alışkın değilim hep destekli kullandım sen ne düşünüyorsun bu konuda emzirme sutyeni alicak misin hemen

Esra ya doğumdan sonra emzirme sutyeni kullanicaz ama o da sarkık gösterir gibi geliyor bana ben de hiç alışkın değilim hep destekli kullandım sen ne düşünüyorsun bu konuda emzirme sutyeni alicak misin hemen
Valla almayı düşünüyorum arzucum doğum çantasına koycm onuda .bi deniycem bakalim nasıl oluyo olmazsa destekli büyük beden alırız cnm:)

Dışarı çıktığım zaman panco giyiyorum nasil olsa belli olmuyor diye sütyen de taktigim yok iyice saldım

Oyy cnm benim uykum geldi yarın devam edelim olur mu
Olur olur canım ben de uyuycam daha doğrusu yatağa bakıyor gözüm ama donucem donucem ve ne zaman uyuycam bilmiyorum hayırlı geceler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…