Hmm baya zahmetli amaEvet canım yuvalama da diyorlar :)) annem bu çorbaya haşlanmış tavuk suyunu da ekliyor tavuğu da ufak ufak bölüyor içine biraz da içerken limon sıkınca güzel oluyor ama bu türlü beceremediğim bir yemektam tersi kırmızı etle de yapsan oluyor onda da icine nohut katılıyor
Erkekler hep aynı düşünüyor sanırım filmin kalitesine bakıyorlarEvet bizde genelde yabancı izliyoruz eşim Türk filmlerini pek sevmiyo kalitesiz diyo tabi bazı özel filmler hariç.ama ben seviyorum Türk filmlerini de bazıları gerçekten güzel oluyo
Aynen ben bunu yapsam zaten o gün baska yemek yapmam o yeterHmm baya zahmetli ama
Aynen öyleErkekler hep aynı düşünüyor sanırım filmin kalitesine bakıyorlarbize de film olsun da onlar biraz daha sıkılmadan izlemek istiyorlar galiba :)
Oyyy ben yapamam o çorbayı.Aynen ben bunu yapsam zaten o gün baska yemek yapmam o yeterkelle ve iskembe çorbasıni da severiz
Düdüklü de yemek yaptığım zaman yarım saat acmuyorum kapağını korkudanOyyy ben yapamam o çorbayı.bide ben düdüklü tencere kullanamıyorum hiç yapamam
Valla almayı düşünüyorum arzucum doğum çantasına koycm onuda .bi deniycem bakalim nasıl oluyo olmazsa destekli büyük beden alırız cnm:)Esra ya doğumdan sonra emzirme sutyeni kullanicaz ama o da sarkık gösterir gibi geliyor bana ben de hiç alışkın değilim hep destekli kullandım sen ne düşünüyorsun bu konuda emzirme sutyeni alicak misin hemen
İyi yine pisirebiliyosun düdüklü deDüdüklü de yemek yaptığım zaman yarım saat acmuyorum kapağını korkudan
Destekli 85lerim olmuyor artıkValla almayı düşünüyorum arzucum doğum çantasına koycm onuda .bi deniycem bakalim nasıl oluyo olmazsa destekli büyük beden alırız cnm:)
Olur olur canım ben de uyuycam daha doğrusu yatağa bakıyor gözüm ama donucem donucem ve ne zaman uyuycam bilmiyorum hayırlı geceler sanaOyy cnm benim uykum geldi yarın devam edelim olur mu
Dışarı çıktığım zaman panco giyiyorum nasil olsa belli olmuyor diye sütyen de taktigim yok iyice saldım
İyi geceler cnm çok öptüm ne güzel konuştuk valla iyi geldiOlur olur canım ben de uyuycam daha doğrusu yatağa bakıyor gözüm ama donucem donucem ve ne zaman uyuycam bilmiyorum hayırlı geceler sana
oyy dikkat et sarkmasın ama
Öyle canim gerçekten konuyu açmışın iyiki sohbet için iyi oldu gerçekten:))) Ben de öptüm Allah'a emanet ol sen de :))İyi geceler cnm çok öptüm ne güzel konuştuk valla iyi geldiallaha emanet ol:-*
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?