ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Kızlar bisey sorcam sağ kalcamin tarafı ağrıyo biraz böyle ağrı yaşayan oldu mu.hani soğuk alirsin böbreklerin ağrır ya öyle bisey.acaba dün akşam usudum ondan mı oldu .haftaya perşembe randevm var .ne yapsam ki.cok şiddetli değil dururum ben ama bebisi etkiler mi acaba bilemedim.:-(

Esracm o bende hamileligimin 4 ayinda vardi cok agriyordu sag kalcam bazen yuruyemedigm oluyordu doktora sordum magnezyum bitamin ilaci verdi olabilir bole durumlar dedi korkulcak birsey yok.cnm hatta son aylarda olmasi normal benimki cok erken olmustu

Valla sorma canim yaaa. Ilacta alamiyorum kafam catlio valla.
Bana çok şiddetli baş ağrısına parol içebilirsin demişti doktorum plasentaya gecmiyormus parol..ben yine de sadece 1 kez içtim hamileligimde parolu. .Sonraki baş ağrılarımda dondurucuya 15 dk kadar patates koydum soyup halka halka dograyip ve alnıma dizdim üzerinden bir yemeniyle sıkıca başıma bağladım karanlık bir odada bu şekilde yap dene bir canım bana iyi geliyordu sana da iyi gelir inşallah

Çok sağol bitanem ya valla içimi rahatlattin şimdi.geriliyo heralde ondan mi acaba.bebegin hareketleri iyi çok sukur dikkat ediyorum hep

Parolu biliyorum canim cok zorda kalirsam bi tane aticam. Patatesi de deneyim.. sagolasin

Ya bide göbek deliğinin 3 parmak ustune bi yerini dayiyo poposu mu başımı anlamadım sertlesiyo orda yaramaz kızım ya.sizin afacanlarda öyle bi yerlere dayayip sertlestiriyo mu?
İyi.aksamlar kızlar. Benim oğlum da göbeğimde ulaşabileceği her noktaya ulaşıyor. Doğum pozisyonuna dönmüş ( sezaryen olacağı için pek işe yaramasa da ). Aynen göbeğin ust kısmını sertlestiriyor. Kimildayamiyorum bazen ) Yattigim zaman yatis yönüme göre basıyor tekmeyi. Sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz

Ya bide göbek deliğinin 3 parmak ustune bi yerini dayiyo poposu mu başımı anlamadım sertlesiyo orda yaramaz kızım ya.sizin afacanlarda öyle bi yerlere dayayip sertlestiriyo mu?

Tam dedigin noktada baya bi sertlesio benim cimcime de canim. Bizim kuzular bas asagi oldugu icin orada diz falan olabilir belki

Selam canim;
Ikinci gebelik mi? Neden sezeryan dusunuyorsunuz?

Esracm benmki ikidir doktora gitrigimde kafa asada benm iki gogusumun arasinda hep bir yerini dayiyor ogrendim poposuymus ben kafasi saniyordum ogrendimki popo ayaklari sag tarafimda vuruyor hep

Anladim canim. Rabbim cumlemizin evladini korusun insallah sagsalim hayirli dogumlarla kucagimiza gelsin meleklerimiz

Hayirlisi olsun cnm yinede sukurler olsunki sezeryanda da normal de de cocuklarimizi kucagmiza aliyorz hamd olsun

Çok şükür canım. Çok çabaladim normal olsun diye ama olmayinca olmuyor işte nasip değilmiş. hayırlısı ile dogsunlar anne babaları ile büyüsünler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…