ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

Himm bak demekki gununu beklicekmis prenses aysima kizimiz insallah zzamani gelince vakti saatinde dogurursn cnm

Gecmis olsun canim insallah hepimizin yavrulari vaktin de saglikli sihhatli gelsin. Allah prematüre annelerinin ve premature bebislerin yar ve yardimcisi olsun

Gecmis olsun canim insallah hepimizin yavrulari vaktin de saglikli sihhatli gelsin. Allah prematüre annelerinin ve premature bebislerin yar ve yardimcisi olsun
Sağol canım benim :)) Amin Rabbim herkesin yardımcısı olsun burada hamile kalamayip da konu açan ,bugün oldu mu diyen birçok arkadaş var Allah hepsine en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canlarim ben yarın erken kalkicam da size hayırlı geceler Allah rahatlık versin yarın son alisverislerimizi tamamliycaz inşallah sizleri öpüyorum Allah'a emanet olun

Kizlar aklima geldi seker yuklemesi yaptirdiniz mi??
Evet ben yaptrdim ilk yaptirdigim 148 cikti sinirda 140 doktor ikinci seker yujlemesini istedi iki kutu icicem ve 3 saat ac beklicem esim istemesdi bende zaten yaptirmak istemedim bide yaptrdgmda oturup beklemek gerekiyormus ben bir saat dolastim o yuzden de fazla cikmis ikinciyi yaptrmadm bir ay sonra doktora gttfmde soledim yaptirmadigimi ama.yediggime ictigime dikkat ettim dedim benden aclik kan sekeri istedi kanda bakildi guzel cikti sonuc ole

Ben yaptirmadim canim. Canan karatay i dinledim. 20 li haftalarda evde seker olcum cihazi aldim. Duzenli olarak evde kendim olctum sabah ac karnına, kahvaltıdan 2saat sonra oglen oglen sonrasi aksam aksam sonrasi ve gece yatmadan önce doktoruma cizelge seklinde goturdum o da gerek gormedi yine de kendi de aclik tokluk bakti kanda

Iyi yapmissin cnm simdiki aklim olsa bende yaptrmazdim valla ikinciyi yaptrmadim zaten neyse ozlemcim benimde cok.uykum geldi musadenle yarin gorusurz Allaha emanet ol bebisinle iyi uykular simdiden

Gunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bakalim ben bebisimle oturuyorum ilk dwfa bu gece aciktim normalde hic acikmazdim sabah 5 gibi karnim guruldadi bebisimde tekmeledi sanki birseyler ye dercesine

Gunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bakalim ben bebisimle oturuyorum ilk dwfa bu gece aciktim normalde hic acikmazdim sabah 5 gibi karnim guruldadi bebisimde tekmeledi sanki birseyler ye dercesine

Selam Elif;

Biz de kızımla oturuyoruz valla. Gribim gecti ama öksürük başladı. 3 gündür yürüyüste yapamıyorum patladım evde...
Yakışıklı oğluşunu dinleseydin annesi atıştırsaydın bişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…