Himm bak demekki gununu beklicekmis prenses aysima kizimiz insallah zzamani gelince vakti saatinde dogurursn cnmÇamur gibi bir kanamam olmuştu canım bir de Plasentam hep aşagıdaydı doktor o yüzden erken doğum riskine karşı proluton iğne vermişti..olur da erken doğarsa diye 27. Haftada ciğer geliştirici iğne yaptılar
Çok teşekkür canımEvet canim geliyormus dogum sonrasi duzenli kullananlar memnun kalmis. Kadinlar kulubunde okumustum. Konulardan aratin goz atin bence
Çamur gibi bir kanamam olmuştu canım bir de Plasentam hep aşagıdaydı doktor o yüzden erken doğum riskine karşı proluton iğne vermişti..olur da erken doğarsa diye 27. Haftada ciğer geliştirici iğne yaptılar
İnsaAllah hepimizin bebeği de vaktinde sağlıklıca doğarlar canım benlerim kucagimiza aldığımız o an herşeyi unuturuz Allah'in izniyleHimm bak demekki gununu beklicekmis prenses aysima kizimiz insallah zzamani gelince vakti saatinde dogurursn cnm
Sağol canım benim :)) Amin Rabbim herkesin yardımcısı olsun burada hamile kalamayip da konu açan ,bugün oldu mu diyen birçok arkadaş var Allah hepsine en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinGecmis olsun canim insallah hepimizin yavrulari vaktin de saglikli sihhatli gelsin. Allah prematüre annelerinin ve premature bebislerin yar ve yardimcisi olsun
Evet ben yaptrdim ilk yaptirdigim 148 cikti sinirda 140 doktor ikinci seker yujlemesini istedi iki kutu icicem ve 3 saat ac beklicem esim istemesdi bende zaten yaptirmak istemedim bide yaptrdgmda oturup beklemek gerekiyormus ben bir saat dolastim o yuzden de fazla cikmis ikinciyi yaptrmadm bir ay sonra doktora gttfmde soledim yaptirmadigimi ama.yediggime ictigime dikkat ettim dedim benden aclik kan sekeri istedi kanda bakildi guzel cikti sonuc oleKizlar aklima geldi seker yuklemesi yaptirdiniz mi??
Saol cnm gorusurz Allaha emanet ol alin tabi cicilerinizi optummCanlarim ben yarın erken kalkicam da size hayırlı geceler Allah rahatlık versin yarın son alisverislerimizi tamamliycaz inşallahsizleri öpüyorum Allah'a emanet olun
Canlarim ben yarın erken kalkicam da size hayırlı geceler Allah rahatlık versin yarın son alisverislerimizi tamamliycaz inşallahsizleri öpüyorum Allah'a emanet olun
Evet ben yaptrdim ilk yaptirdigim 148 cikti sinirda 140 doktor ikinci seker yujlemesini istedi iki kutu icicem ve 3 saat ac beklicem esim istemesdi bende zaten yaptirmak istemedim bide yaptrdgmda oturup beklemek gerekiyormus ben bir saat dolastim o yuzden de fazla cikmis ikinciyi yaptrmadm bir ay sonra doktora gttfmde soledim yaptirmadigimi ama.yediggime ictigime dikkat ettim dedim benden aclik kan sekeri istedi kanda bakildi guzel cikti sonuc ole
Iyi yapmissin cnm simdiki aklim olsa bende yaptrmazdim valla ikinciyi yaptrmadim zaten neyse ozlemcim benimde cok.uykum geldi musadenle yarin gorusurz Allaha emanet ol bebisinle iyi uykular simdidenBen yaptirmadim canim. Canan karatay i dinledim. 20 li haftalarda evde seker olcum cihazi aldim. Duzenli olarak evde kendim olctum sabah ac karnına, kahvaltıdan 2saat sonra oglen oglen sonrasi aksam aksam sonrasi ve gece yatmadan önce doktoruma cizelge seklinde goturdum o da gerek gormedi yine de kendi de aclik tokluk bakti kanda
Iyi yapmissin cnm simdiki aklim olsa bende yaptrmazdim valla ikinciyi yaptrmadim zaten neyse ozlemcim benimde cok.uykum geldi musadenle yarin gorusurz Allaha emanet ol bebisinle iyi uykular simdiden
Ben öğretmenim canım ama suan evdeyim tabi kuzumu bekliyorumKizlar hamileikten once calisyomuydunuz yoksa ev hanimi
Kızlar isim çıktı da yazamadim kusura bakmayin yarın gorusuruz artık uyumussunuz sizde.iyi geceler hepinize:-*
Gunaydin kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bakalim ben bebisimle oturuyorum ilk dwfa bu gece aciktim normalde hic acikmazdim sabah 5 gibi karnim guruldadi bebisimde tekmeledi sanki birseyler ye dercesine
İyiyim cnm öğle yemeği yedim şimdi oturuyorum dışarı çıkasim var ama her yer buz eşim gelirse onunla bi cikcam.sen nasilsin ne yapıyosun özlem di demi.bende Esra bu aradaSelam canım;
Ne yapıyorsun? Nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?